Blogger & meditatieleraar

Ik houd van het leven en dat deel ik zo graag met mensen! Ik ben ruim 10 jaar geleden begonnen met ondernemen en een enorme duizendpoot met goede referenties op verschillende gebieden. Toch gaat mijn hart naast dieren, enorm uit naar schrijven en mediteren. Daar heb ik mijn fulltime beroep van gemaakt. Als freelancer kun je mij dan ook inhuren als blogger en meditatieleraar.

Blogger

Het schrijven van verhalen, research doen, foto’s maken, verschillende mensen interviewen en alles verwerken in een mooi geheel wat door honderden (en soms zelfs duizenden) lezers per dag gelezen wordt; daar mag je mij wakker voor maken!

Bloggen is voor mij een creatieve uiting waarin ik al mijn kwaliteiten en kennis kwijt kan. Maar ook mijn gevoel, passie en drive om impact te maken. Want ik wil niets liever dan de wereld een mooiere plek maken!

Inmiddels heb ik 8 jaar ervaring in de blog wereld en heb ik honderden blog artikelen geschreven in de categorieën ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en spiritualiteit, dieren en natuur, ouderschap en zwangerschap. Niet alleen voor mijn eigen blog(s) trouwens, maar ook voor andere ondernemers. Zo schrijf ik ook regelmatig gastblog artikelen voor andere websites (soms ook als ghostwriter, als de opdrachtgever dit wenst) en ben ik lid van het team van doormariska.nl en van SRSCK. Ook dit geeft mij zoveel voldoening! Er is namelijk niets zo fijn als interactie creëren met lezers en op die manier de wereld verbeteren. En dat kan op zoveel verschillende manieren!

Mijn grootste kracht is mijn creativiteit en inlevingsvermogen. Iets wat altijd goed van pas komt bij content creatie! Daarnaast ben ik dol op SEO, Google Analytics, linkbuilding en het doen van research. Want een blog artikel schrijven is één, maar zorgen dat het gevonden en gelezen wordt door de juiste doelgroep, dat is een kunst die ik met heel veel liefde en passie eigen heb gemaakt.

Lijkt het je leuk om samen te werken en wil je dat ik het blog artikel online zet hier op Claire’s Mission? Neem dan ook een kijkje bij mijn mediakit. Daarnaast is het ook mogelijk dat ik regelmatig of af en toe een blog artikel voor jouw blog schrijf. Wil je hier meer over weten en ben je benieuwd naar mijn tarieven? Stuur mij dan gerust een e-mail.

Meditatieleraar

Ik ben al ruim 12 jaar in de leer als meditatieleraar en thuis in verschillende methodieken en oefeningen. Of het nu gaat om loopmeditaties, zit meditaties, yoga nidra, ASMR of dagelijkse meditatie oefeningen die je bijvoorbeeld zelfs kunt doen wanneer je deze tekst nu leest.

Ik ben gespecialiseerd in het zen boeddhisme en boeddhistische mindfulness. Ook heb ik een enorme voorliefde en interesse voor Oosterse wijsheden en filosofieën.

Als freelance meditatieleraar stel ik zelf mijn lessen samen, creëer ik workshops en kun je mij ook inhuren om bijvoorbeeld op kantoor een sessie ‘ontspannen kun je leren’ te geven. Daarnaast geef ik naast voor groepen ook graag 1-op-1 les, dit omdat ik soms net wat dieper kan gaan en mensen echt kan helpen om te helen wat ze willen helen. Daar komt mijn ervaring als volleerd Reiki master ook weer goed bij van pas.

Wil je een keer mee doen met een workshop, yoga nidra of meditatieles? Super leuk, ik verwelkom je graag!

Pin It