Claire als gastblogger

Het schrijven van verhalen, research doen, foto’s maken, verschillende mensen interviewen en alles verwerken in een mooi geheel wat door honderden (en soms zelfs duizenden) lezers per dag gelezen wordt; daar mag je mij wakker voor maken! Zowel voor mijn eigen websites trouwens als voor blog collega’s als gastblogger en andere ondernemers. Want bloggen is voor mij een creatieve uiting waarin ik al mijn kwaliteiten en kennis kwijt kan. Maar ook mijn gevoel, passie en drive om impact te maken. Want ik wil niets liever dan de wereld een mooiere plek maken!

Inmiddels heb ik 8 jaar ervaring in de blog wereld en heb ik honderden blog artikelen geschreven in de categorieën ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en spiritualiteit, dieren en natuur, ouderschap en zwangerschap. Niet alleen voor mijn eigen blog(s) trouwens, maar ook voor andere ondernemers als gastblogger. Zo schrijf ik ook regelmatig gastblog artikelen voor andere websites (soms ook als ghostwriter, als de opdrachtgever dit wenst) en ben ik lid van het team van doormariska.nl en van Go or No Go. Ook dit geeft mij zoveel voldoening! Er is namelijk niets zo fijn als interactie creëren met lezers en op die manier de wereld verbeteren. En dat kan op zoveel verschillende manieren!

Linda Venrooij van Go or No Go: “Claire schrijft goede, leuke artikelen waarbij ze goed rekening houdt met SEO. Daarnaast zijn de artikelen kant en klaar en heb ik er geen omkijken naar. Absoluut een aanrader!

Mijn grootste kracht is mijn creativiteit en inlevingsvermogen. Iets wat altijd goed van pas komt bij content creatie! Daarnaast ben ik dol op SEO, Google Analytics, linkbuilding en het doen van research. Want een blog artikel schrijven is één, maar zorgen dat het gevonden en gelezen wordt door de juiste doelgroep, dat is een kunst die ik met heel veel liefde en passie eigen heb gemaakt.

Lijkt het je leuk om samen te werken en wil je dat ik het blog artikel online zet hier op Claire’s Mission? Neem dan ook een kijkje bij mijn mediakit. Daarnaast is het ook mogelijk dat ik regelmatig of af en toe een blog artikel voor jouw blog schrijf als gastblogger. Wil je hier meer over weten en ben je benieuwd naar mijn tarieven? Stuur mij dan gerust een e-mail.

IMG 6784

Laat een reactie achter