Claire als virtual assistant

Wist je dat ik al sinds 2011 virtual assistant werkzaamheden uitvoer? En daarvoor ben ik jarenlang werkzaam geweest als office manager en personal assistant voor kleine en grote ondernemers van de reisbranche tot aan IT bedrijven. Een tijdlang heb ik dit werk vooral gedaan achter de schermen maar… Ik heb weer ruimte in mijn agenda en kan niet wachten om nieuwe ondernemers te helpen!

Mijn VA kwaliteiten

Als virtual assitant help ik je heel graag met…

  • het redigeren van teksten
  • het schrijven van blog artikelen
  • linkbuilding
  • SEO
  • het verzorgen van de nieuwsbrief
  • het boeken van reizen
  • het verzorgen van relatiegeschenken en cadeaus voor medewerkers
  • het ondertitelen van YouTube filmpjes
  • agenda beheer
  • presentaties maken

Hoe het werkt

Zou je graag meer ruimte willen creëren en overweeg je om iets uit te besteden? Mail mij dan gerust (info@clairesmission.com). Samen bespreken wij dan wat ik voor je kan betekenen op basis van je budget. Mijn uurtarief bedraagt Є47 excl. btw. Het bespreken van een totaaltarief wanneer het een vast aantal uur per maand betreft of meerdere uren in één keer worden afgenomen is bespreekbaar.

PS: Wist je dat ik ook een bloggers bestand heb waarbij ik ondernemers in contact breng met bloggers en andersom?

Laat een reactie achter