Freelance meditatieleraar & schrijver

Ik houd van het leven en dat deel ik zo graag met mensen! Ik ben ruim 8 jaar geleden begonnen met ondernemen en een enorme duizendpoot met goede referenties op verschillende gebieden. Toch gaat mijn hart naast dieren, enorm uit naar mediteren en schrijven. Daar heb ik mijn fulltime beroep van gemaakt. Als freelancer kun je mij dan ook inhuren als meditatieleraar en schrijver.

Meditatieleraar

Ik ben inmiddels al ruim 12 jaar in de leer als meditatieleraar en thuis in verschillende methodieken en oefeningen. Of het nu gaat om loopmeditaties, zit meditaties, yoga nidra, ASMR of dagelijkse meditatie oefeningen die je bijvoorbeeld zelfs kunt doen wanneer je deze tekst nu leest.

Ik ben gespecialiseerd in het zen boeddhisme en boeddhistische mindfulness. Ook heb ik een enorme voorliefde en interesse voor Oosterse wijsheden en filosofieën.

Als freelance meditatieleraar stel ik zelf mijn lessen samen, creëer ik workshops en kun je mij ook inhuren om bijvoorbeeld op kantoor een sessie ‘ontspannen kun je leren’ te geven. Daarnaast geef ik naast voor groepen ook graag 1-op-1 les, dit omdat ik soms net wat dieper kan gaan en mensen echt kan helpen om te helen wat ze willen helen. Daar komt mijn ervaring als volleerd Reiki master ook weer goed bij van pas.

Naast mijn werk als meditatieleraar, geef ik ook Kintsugi workshops. Dit is een hele mooie Japanse methodiek om aardewerk te lijmen met goud. Dit stukje ‘handwerk’ verbind ik met meditaties zodat deelnemers niet alleen scherven van aardewerk leren lijmen, maar ook zichzelf. Voor meer informatie, klik hier.

Wil je een keer mee doen met een workshop, yoga nidra of meditatieles? Super leuk, ik verwelkom je graag! Neem een kijkje in mijn agenda voor een overzicht qua data en locaties.

Freelance schrijver

Ik ben dol op schrijven! Van blog artikelen tot aan reportages voor magazines en interviews. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik doe het en schrijf er over.

Dat doe ik niet alleen voor Claire’s Mission, maar ook voor andere ondernemers en verschillende tijdschriften.

Onderwerpen waar ik graag over schrijf zijn:

  • Dieren en natuur
  • Ouderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Mindfulness en spiritualiteit
  • Ondernemerschap
  • Zwangerschap

Wil je weten wat mijn tarief is of meer informatie over de mogelijkheden? Stuur mij dan gerust een e-mail.

 

Ik kan niet wachten om je in real life te ontmoeten!

Liefs, Claire

Pin It