Freelance schrijver & meditatieleraar

Ik houd van het leven en dat deel ik zo graag met mensen! Ik ben ruim 8 jaar geleden begonnen met ondernemen en een enorme duizendpoot met goede referenties op verschillende gebieden. De afgelopen tijd heb ik er echter alles aan gedaan om mij te specialiseren tot een fulltime levensgenieter. Ik doe nu alleen nog maar dingen waar ik heel erg blij van wordt en waar ik andere mensen heel blij mee maak. Alles is namelijk energie. Daarom ben ik als freelancer alleen nog in te huren als schrijver en meditatieleraar.

Freelance schrijver

Ik ben dol op schrijven! Van blog artikelen tot aan reportages voor magazines en interviews. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik doe het en schrijf er over.

Dat doe ik niet alleen voor Claire’s Mission, maar ook voor andere ondernemers en verschillende tijdschriften.

Onderwerpen waar ik graag over schrijf zijn:

  • Dieren en natuur
  • Veganisme
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Mindfulness en spiritualiteit
  • Ondernemerschap

Wil je weten wat mijn tarief is of meer informatie over de mogelijkheden? Stuur mij dan gerust een e-mail.

 

Meditatieleraar

Ik ben inmiddels al ruim 22 jaar in de leer als meditatieleraar en thuis in verschillende methodieken en oefeningen. Of het nu gaat om loopmeditaties, zit meditaties, yoga nidra, ASMR of dagelijkse meditatie oefeningen die je bijvoorbeeld zelfs kunt doen wanneer je deze tekst nu leest.

Ik ben gespecialiseerd in het zen boeddhisme en boeddhistische mindfulness. Ook heb ik een enorme voorliefde en interesse voor Oosterse wijsheden en filosofieën.

Zo organiseer ik bijvoorbeeld regelmatig Kintsugi workshops samen met Mariëlle Kleyn Winkel van Movementsmatter. Voor meer informatie klik hier.

En ben ik een volleerd Reiki master en thuis in de principes van Usui en Kundalini.

Als freelance meditatieleraar stel ik zelf mijn lessen samen, creëer ik workshops en je kunt mij ook inhuren om bijvoorbeeld op kantoor een sessie ‘ontspannen kun je leren’ te geven.

 

Ik kan niet wachten om je in real life te ontmoeten!

Liefs, Claire

Pin It