Mediakit van Claire’s Mission

Het is mijn levensmissie om een einde te maken aan dierenleed wereldwijd op een mindful wijze. Om die reden ben ik begonnen met Claire’s Mission; mijn blog met een missie. Als je meer wilt weten over mij en mijn verhaal, klik dan hier. Op deze pagina ga ik het vooral hebben over de samenwerkingsmogelijkheden op Claire’s Mission inclusief mijn mediakit.

Hoe het allemaal begon

Ik ben altijd al dol geweest op schrijven. Zelfs voordat ik een computer had, schreef ik als kind al de mooiste verhalen op mijn typemachine met uitzicht op het Rijksmuseum in Amsterdam. Ik ben geboren met een enorme liefde voor dieren en de natuur. Beide hebben altijd centraal gestaan in mijn leven. Toen het moment kwam dat ik mijn missie hardop uit durfde te spreken, heb ik een bestaande zakelijke website direct omgebouwd tot de allereerste blogwebsite van Claire’s Mission. Ik wilde niet langer wachten en gewoon direct beginnen met het inzetten van mijn talenten om het verschil te maken. En so I did.Mijn allereerste blog artikel op Claire’s Mission deelde ik op 13 september 2016. Het was een interview met Henny Huisman. Ik kon mij geen betere start wensen! 😀

Voor het blog archief met daarin alle artikelen van 2016 tot begin 2019 klik hier.

Waar ik over schrijf

Ik schrijf blog artikelen over alles dat gaat over diervriendelijk , cruelty free en mindful leven. Dierenliefde is één van de allerbelangrijkste dingen in mijn leven en dat staat centraal in alles. Sinds kort is daar ook de liefde voor ons kleintje bijgekomen; we zijn op dit moment in verwachting van ons eerste kindje en uitgerekend op 24 april 2020. Ik schrijf dan ook steeds meer artikelen over mijn leven als zwangere vrouw en mama to be.

Wat mij uniek maakt

Ik werk niet zomaar samen met bedrijven, er moet echt een klik zijn en ik moet 100% achter het bedrijf staan. En dat weten mijn lezers. Van alles waar ik over schrijf of praat garandeer ik dat het diervriendelijk is. Dat neem ik ook heel erg serieus. Daarnaast vindt je op Claire’s Mission alleen maar blog artikelen die bestaan uit minimaal 1000 woorden. Ik vind het namelijk heel belangrijk om echt iets ‘zinnigs’ te delen.

Samenwerkingsmogelijkheden

Ik werk heel erg graag samen met mensen en bedrijven die mijn missie delen en daar achter staan. Zoals gezegd betekent dit 100% diervriendelijk, cruelty free en mindful. 

Qua mogelijkheden zijn dit de opties:

  • Een gesponsord artikel : dit kan bijvoorbeeld een review zijn, een persoonlijk verhaal wat past binnen jouw bedrijf/merk of iets anders.
  • Link vermelding : ik schrijf ook regelmatig blog artikelen over onderwerpen waar ik zelf blij van wordt en verwerk hier een regel (of 2) in met daarin een link vermelding.
  • Barterdeal : soms geloof ik zo erg in het bedrijf/merk/product/dienst dat ik er ook achter sta om hier een artikel over te schrijven in ruil voor iets.
  • Vermelding op mijn social media kanalen : het komt weleens voor dat ik een product onwijs gaaf vindt, maar hier geen 1000 woorden over kan schrijven. In dat geval stel ik een promotie voor op mijn social media kanalen.

In de afgelopen jaren heb ik onder andere samengewerkt met:

World Animal Protection, Lush, Intersport, Obrigado, Coolblue, Veganwear.nlFBTO, Pixers, Viking, Project Cece, KPN en Kwantum.

Mijn doelgroep & bereik

Ik schrijf voor zowel vrouwen (64%) als mannen (36%) tussen de 25 en 54 jaar. Mijn lezers zijn geweldig lieve en mooie mensen die net zoals ik dol zijn op het leven, dieren en natuur. Mensen met goede intenties, die alles doen om de wereld mooier te maken en die hier mindful mee om gaan. Ik inspireer met mijn blog artikelen ruim 14.000 unieke bezoekers per maand.

Daarnaast is dit mijn bereik op social media (laatste update oktober 2019):

Twitter : 13.400 volgers

Facebook : 6.024 likes & 4.197 vrienden

Instagram : 5.524 volgers

LinkedIn : 4.156 connecties

Meer weten of in contact komen?

Mail mij gerust (info@clairesmission.com), ook voor mijn telefoonnummer of adres.

 

Pin It