Over Claire

Mijn naam is Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh. Ik ben geboren in 1989, het jaar waarin de Berlijnse muur omviel en er heel veel millennials met grote dromen en verlangens geboren zijn. Ik ben getrouwd met Roy op 07-07-2017 (10x raden wat mijn geluksgetal is 😛 ) en samen zijn wij op 12-04-2020 de trotse ouders geworden van onze prachtige dochter; Lana Charlize Novalie en op 27-03-2022 van onze prachtige zoon; Lyam Mark Duncan. Dog parents zijn wij inmiddels alweer ruim 12 jaar. Want we hebben ook nog 2 geweldige lieve labradors die de namen Lily Lotus en Jaimy Jessey dragen.

Mijn missie

Ik ben geboren met een enorme liefde voor dieren en de natuur. Deze liefde was voor mij ook de reden om te beginnen met Claire’s Mission; mijn blog met een missie. Ik droom namelijk van een wereld die vrij is van dierenleed. Daar heb ik mijn levensmissie van gemaakt. Iedere dag doe ik er alles aan om er voor te zorgen dat ik op een dag om mij heen kan kijken, dieren in mijn armen, en kan zeggen ”I did it”. En natuurlijk doe ik het niet alleen, want iedereen die ik interview, spreek, volg, mijn blogs lezen en reageren, ja echt iedereen draagt een steentje bij.

Daarnaast deel ik mijn missie ook met mijn gezin. Zo voeden wij onze dochter en zoon holistisch op en staat dierenliefde centraal in alles wat wij doen.

Waar ik over schrijf

Ik schrijf blog artikelen over alles dat gaat over diervriendelijk en mindful leven. Sinds de geboorte van onze dochter en zoon, schrijf ik ook over het ouderschap en omschrijf ik mezelf als een mamablogger met een missie.

Samenwerken?

Als je met mij wilt samenwerken, dan lijkt mij dat onwijs leuk! Naast dat ik blog, ben ik ook in te huren als freelance schrijver en meditatieleraar.

Voor meer informatie over mijn blog én samenwerkingsmogelijkheden klik hier. Als je meer wilt weten over mijn freelance specialiteiten, klik hier.

Wil je mij nog beter leren kennen of heb je vragen?  Mail mij dan gerust of plaats hieronder een reactie. Ik wil je heel graag leren kennen.

Liefs, Claire

Write A Comment

Pin It