Mag ik je helpen bij Yoga Treasure?

Wanneer is de laatste keer geweest dat je echt even stil hebt gestaan? Dat je je longen heel bewust hebt vol geademd met schone lucht? Genoten hebt van een aanraking? Dat het leven soms voorbij raast en je gevangen wordt in de hectiek van de dag, is ook voor mij heel herkenbaar. Juist daarom ben ik op zoek gegaan naar manieren om af te remmen, in het hier en nu te zijn en te helen. En dat is gelukt! Ik geef nu Reiki behandelingen, massages en 1-op-1 meditatielessen bij Yoga Treasure in Alphen aan den den Rijn.

Reiki behandeling

Reiki betekent universele levensenergie en bestaat uit de Japanse karakters, 霊 rei (geest of ziel) en 気 ki (energie of levenskracht). Het is een hele bijzondere en mooie methodiek waar ik jaren geleden mee in aanraking ben gekomen. Inmiddels heb ik meerdere initiaties ontvangen en mag ik mezelf een Reiki Master noemen. Ik ben gespecialiseerd in Usui (traditionele Japanse Reiki) en Kundalini Reiki.

Een Reiki behandeling is perfect geschikt voor wanneer je stress ervaart of wanneer je je niet helemaal fit voelt. Je zult merken dat deze energie je hele lichaam weer oplaad en heelt. Ook wanneer je je wel happy voelt maar interesse hebt in een fijne liefdevolle boost is Reiki heel fijn om te ontvangen.

Het kan zijn dat de Reiki behandeling echt iets in je losmaakt. Je gaat helen en loslaten. Dat kan heel bijzonder zijn. Naast de behandeling is er alle ruimte om hier over te praten. Het kan ook heel fijn zijn om Reiki te ontvangen wanneer je gemasseerd wordt. Aan jou de keuze. Voorafgaand aan de behandeling zal ik een aantal vragen aan je stellen zodat ik de behandeling helemaal op maat kan maken, zodat je precies ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.

Ik geef Reiki behandelingen van 60 minuten (zonder massage) & 75 min (met massage) bij Yoga Treasure in Alphen aan den Rijn. Voor een behandeling van 60 min zonder massage bij Yoga Treasure, vraag ik € 67 dit is inclusief btw. Voor een behandeling van 75 min inclusief massage bij Yoga Treasure, vraag ik € 77 dit is inclusief btw.

Wanneer je een afspraak wilt maken voor het ontvangen van een behandeling mail mij dan op info@clairesmission.com, of app/bel mij gerust op 0615254751.

Massage

Wist je dat het een eerste levensbehoefte is om aangeraakt te worden? Toch is het iets wat we heel gemakkelijk voor ons uitschuiven en daarmee ook verwaarlozen. Dat is één van de redenen waarom ik massages geef. Ik ben thuis in shiatsu, klassieke massages en deep tissue massage.

Voor iedere behandelingen lees ik eerst het lichaam en stel ik je een aantal vragen om te kijken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Op basis daarvan combineer ik verschillende technieken die ervoor zorgen dat je heerlijke ontspannen en tevreden naar huis toe gaat.

Afhankelijk van waar het lichaam behoefte aan heeft, masseer ik op de kleding of zonder kleding (alleen ondergoed). Ik gebruik altijd oliën die natuurlijk zijn, niet getest op dieren en vegan.

Ik geef massages van 60 minuten bij Yoga Treasure in Alphen aan den Rijn. Voor een behandeling vraag ik € 67 dit is inclusief btw.

Wanneer je een afspraak wilt maken voor het ontvangen van een massage mail mij dan op info@clairesmission.com, of app/bel mij gerust op 0615254751.

1-op-1 meditatieles

In mijn werk als meditatieleraar geef ik regelmatig privé les. Vooral voor mensen die net uit een relatie komen die is beëindigd, getraumatiseerd zijn of iets anders heftigs hebben meegemaakt, is het heel helend om 1-op-1 les te krijgen.

Tijdens deze les bied ik een luisterend oor en stel ik je vragen om te zien welke meditatietechnieken en tools je verder op weg kunnen helpen. Zo ontvang je een les die volledig op maat gemaakt is en waardoor je echt een heel stuk lichter naar buiten toe zult gaan.

De 1-op-1 meditatielessen duren 60 tot 75 minuten, dit is helemaal afhankelijk van waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Voor een 1-op-1 meditatieles vraag ik € 47,50. Het is mogelijk om de 1-op-1 meditatieles te verrijken met een geweldige coach waar ik vaak mee werk. Zijn naam is Roy, hij is gespecialiseerd in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en heeft ook hele praktische tips/oefeningen die je verder op weg kunnen helpen. Wanneer je het op prijs stelt als hij er bij is, dan vraag ik € 67.

Wanneer je een afspraak wilt maken voor het ontvangen van een 1-op-1 meditatieles mail mij dan op info@clairesmission.com, of app/bel mij gerust op 0615254751.


Locatie: Yoga Treasure

Yoga Treasure is één van de allermooiste en fijnste locaties waar ik les geef. Toen ik erachter kwam dat zij ook een hele mooie ruimte verhuurde hoefde ik geen moment na te denken; ”dit is de plek!”.

Je kunt voor de deur parkeren en zult merken dat wanneer je naar binnen stapt je al direct omarmd wordt en het gevoel hebt thuis gekomen te zijn.

Yoga Treasure is gelegen aan De Antonie van Leeuwenhoekweg 17a in Alphen aan den Rijn en ligt heel centraal. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag liggen op 35 minuten rij afstand. Er zijn directe treinverbindingen met Utrecht, Schiphol, Leiden en Gouda.

Voor de routebeschrijving klik hier.

Ik kan niet wachten om je te verwelkomen!

Liefs,

Claire

Write A Comment

Solve : *
12 + 15 =


Pin It