Mediakit

Ik ben een trotse mama met een missie; een einde maken aan dierenleed op een mindful wijze. Om die reden ben ik begonnen met Claire’s Mission. Als je meer wilt weten over mij en mijn verhaal, klik dan hier. Op deze pagina ga ik het vooral hebben over de samenwerkingsmogelijkheden op Claire’s Mission inclusief mijn mediakit.

Hoe het allemaal begon

Ik ben altijd al dol geweest op schrijven. Zelfs voordat ik een computer had, schreef ik als kind al de mooiste verhalen op mijn typemachine met uitzicht op het Rijksmuseum in Amsterdam. Ik ben geboren met een enorme liefde voor dieren en de natuur. Beide hebben altijd centraal gestaan in mijn leven. Toen het moment kwam dat ik mijn missie hardop uit durfde te spreken, heb ik een bestaande zakelijke website direct omgebouwd tot de allereerste blogwebsite van Claire’s Mission. Ik wilde niet langer wachten en gewoon direct beginnen met het inzetten van mijn talenten om het verschil te maken. En so I did. Mijn allereerste blog artikel op Claire’s Mission deelde ik op 13 september 2016. Het was een interview met Henny Huisman. Ik kon mij geen betere start wensen! 😀

Voor het blog archief met daarin alle artikelen van 2016 tot begin 2019 klik hier.

Waar ik over schrijf

Ik omschrijf mezelf als een trotse mamablogger met een missie. Naast dat ik nog steeds blog artikelen schrijf over alles dat gaat over diervriendelijk en mindful leven, staat ook het moederschap centraal. Want naast een trotse dogmom ben ik sinds 12-04-2020 mama van een prachtige dochter die de naam Lana Charlize Novalie draagt en sinds 27-03-2022 mama van een prachtige zoon die de naam Lyam Mark Duncan draagt. Holistisch, mindful en natuurlijk ouderschap is iets waar ik erg in geloof en dan ook graag over schrijf.

Wat mij uniek maakt

Ik werk niet zomaar samen met bedrijven, er moet echt een klik zijn en ik moet 100% achter het bedrijf staan. En dat weten mijn lezers. Van alles waar ik over schrijf of praat garandeer ik dat het diervriendelijk is. Dat neem ik ook heel erg serieus. Daarnaast vindt je op Claire’s Mission alleen maar blog artikelen waarin ik iets ‘zinnigs’ deel. En de ene keer is dat een review, een kijkje in mijn eigen leven, een informatief artikel of juist een inspirerend interview.

Samenwerkingsmogelijkheden

Ik werk heel erg graag samen met mensen en bedrijven die mijn missie delen.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • Een gesponsord artikel : dit kan bijvoorbeeld een review zijn, een persoonlijk verhaal wat past binnen jouw bedrijf/merk of iets anders.
  • Link vermelding : ik schrijf ook regelmatig blog artikelen over onderwerpen waar ik zelf blij van word en verwerk hier een regel (of 2) in met daarin een link vermelding.
  • Barterdeal : soms geloof ik zo erg in het bedrijf/merk/product/dienst dat ik er ook achter sta om hier een artikel over te schrijven in ruil voor iets.
  • Vermelding op mijn social media kanalen : het komt weleens voor dat ik een product onwijs gaaf vind, maar hier geen 600 woorden of meer over kan schrijven. In dat geval stel ik een promotie voor op mijn social media kanalen.

In de afgelopen jaren heb ik onder andere samengewerkt met:

World Animal Protection, Lush, Intersport, Obrigado, Coolblue, Veganwear.nlFBTO, Zilveren Kruis, Pixers, Viking, Project Cece, KPN, Tele2, Ben, Kwantum, NAME IT en Omoda.

Mijn doelgroep & bereik

Hoewel mijn blog voor iedereen bedoeld is, bestaat mijn doelgroep voornamelijk uit vrouwen (64%) en mannen (36%) tussen de 25 en 54 jaar. Mijn lezers zijn geweldig lieve en mooie mensen die net zoals ik dol zijn op het leven, dieren, natuur en het ouderschap. Mensen met goede intenties, die alles doen om de wereld mooier te maken en die hier mindful mee om gaan. Ik inspireer met mijn blog artikelen ruim 14.000 unieke bezoekers per maand. Mijn DA is 31 en DR is 34.

Daarnaast is dit mijn bereik op social media (laatste update januari 2023):

Twitter : ruim 11K volgers

Facebook : 5.7K likes & 4.4K vrienden

Instagram : 4.3K volgers

LinkedIn : 5.2K connecties

Pinterest : 2.2K weergaven per maand

Meer weten of in contact komen?

Mail mij gerust (info@clairesmission.com), ook voor mijn telefoonnummer of adres. Mijn KVK-nummer is 54071941 en BTW-nummer NL004684423B55.

 

Pin It