Mediakit

Hi! Wat leuk dat je een kijkje in mijn mediakit neemt en benieuwd bent naar de samenwerkingsmogelijkheden! Mijn naam is Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh en ik ben het gezicht achter Claire’s Mission! Ik ben een mindful mama die de wereld een stukje mooier wil maken en daar blog ik met liefde over. Zo kun je op Claire’s Mission allerlei blog artikelen lezen van ouderschap tot aan spiritualiteit, reizen, huis & tuin en nog veel meer! Ik hoop je te kunnen inspireren en door de wekelijkse win acties, heerlijk in het zonnetje te zetten. Benieuwd of dit een match is met jouw bedrijf/merk? Lees dan snel verder!

Hoe het allemaal begon

Ik ben altijd al dol geweest op schrijven. Zelfs voordat ik een computer had, schreef ik als kind al de mooiste verhalen op mijn typemachine met uitzicht op het Rijksmuseum in Amsterdam. Ik ben geboren met een enorme liefde voor dieren en de natuur. Beide hebben altijd centraal gestaan in mijn leven. Toen het moment kwam dat ik mijn missie hardop uit durfde te spreken, heb ik een bestaande zakelijke website direct omgebouwd tot de allereerste blogwebsite van Claire’s Mission. Ik wilde niet langer wachten en gewoon direct beginnen met het inzetten van mijn talenten om het verschil te maken. En so I did. Mijn allereerste blog artikel op Claire’s Mission deelde ik op 13 september 2016. Het was een interview met Henny Huisman. Ik kon mij geen betere start wensen! 😀

Waar ik over schrijf

Ik omschrijf mezelf als een trotse mamablogger met een missie. Naast dat ik nog steeds blog artikelen schrijf over alles dat gaat over diervriendelijk en mindful leven, staat ook het moederschap centraal. Want naast een trotse dogmom ben ik sinds 12-04-2020 mama van een prachtige dochter die de naam Lana Charlize Novalie draagt en sinds 27-03-2022 mama van een prachtige zoon die de naam Lyam Mark Duncan draagt. Holistisch, mindful en natuurlijk ouderschap is iets waar ik erg in geloof en dan ook graag over schrijf.

Wat mij uniek maakt

Ik werk niet zomaar samen met bedrijven, er moet echt een klik zijn en ik moet 100% achter het bedrijf staan. En dat weten mijn lezers. Van alles waar ik over schrijf of praat garandeer ik dat het diervriendelijk is. Dat neem ik ook heel erg serieus. Daarnaast vindt je op Claire’s Mission alleen maar blog artikelen waarin ik iets ‘zinnigs’ deel. En de ene keer is dat een review, een kijkje in mijn eigen leven, een informatief artikel of juist een inspirerend interview.

Samenwerkingsmogelijkheden

  • Een gesponsord artikel : dit kan bijvoorbeeld een review zijn, een persoonlijk verhaal wat past binnen jouw bedrijf/merk of iets anders.
  • Link vermelding : ik schrijf ook regelmatig blog artikelen over onderwerpen waar ik zelf blij van word en verwerk hier een regel (of 2) in met daarin een link vermelding.
  • Barterdeal : soms geloof ik zo erg in het bedrijf/merk/product/dienst dat ik er ook achter sta om hier een artikel over te schrijven in ruil voor iets.
  • Vermelding op mijn social media kanalen : het komt weleens voor dat ik een product onwijs gaaf vind, maar hier geen 600 woorden of meer over kan schrijven. In dat geval stel ik een promotie voor op mijn social media kanalen.

Naast Claire’s Mission heb ik ook een tweede blog; op avontuur met kids. Het is altijd mogelijk om voor beide website samen te werken. Ik bied hiervoor ook een leuke pakketprijs aan.

Mijn doelgroep & bereik

Hoewel mijn blog voor iedereen bedoeld is, bestaat mijn doelgroep voornamelijk uit vrouwen (64%) en mannen (36%) tussen de 25 en 54 jaar. Mijn lezers zijn geweldig lieve en mooie mensen die net zoals ik dol zijn op het leven, dieren, natuur en het ouderschap. Mensen met goede intenties, die alles doen om de wereld mooier te maken en die hier mindful mee om gaan. Ik inspireer met mijn blog artikelen ruim 14.000 unieke bezoekers per maand. Mijn DA is 29 en DR is 34.

Daarnaast is dit mijn bereik op social media (laatste update oktober 2023):

Twitter : ruim 11.5K volgers

Facebook : 5.7K likes & 4.4K vrienden

Instagram : 4.3K volgers

LinkedIn : 5.5K connecties

Pinterest : 2.2K weergaven per maand

Meer weten of in contact komen?

Mail mij gerust (info@clairesmission.com), ook voor mijn telefoonnummer of adres. Mijn KVK-nummer is 54071941 en BTW-nummer NL004684423B55. En wist je dat ik ook een bloggers bestand heb? Ik breng je dan ook met liefde in contact met de leukste blog collega’s.

 

2 reacties

Fulltime blogger worden? Dit zijn mijn 7 tips. - Claire's Mission augustus 10, 2022 - 9:38 am

[…] Mediakit van Claire’s Mission […]

Geld verdienen met je blog; dit zijn mijn tips & tricks! september 22, 2022 - 4:57 am

[…] Mediakit […]

Reacties zijn gesloten