Het duurt nog ruim een maand voordat het Valentijnsdag is. Voor iedereen die het té commercieel vind is het gewoon een dag terwijl het voor andere mensen het hoogtepunt van het jaar is. Tot 14 februari a.s. zal ik iedere woensdag een artikel met jullie delen waarvan je gaat watertanden en wat de potentie heeft om liefde op het eerste gezicht te worden. Vandaag heb ik een prachtige ketting van het merk A Beautiful Story voor je getest wat te koop is bij Yogisha. Benieuwd of het liefde op het eerste gezicht was?

A Beautiful Story is een sieradenmerk dat geïnspireerd is door alle mooie verhalen die er in de wereld te vinden zijn. Het is een onderneming dat handelt met fairtrade criteria en graag het verschil wil maken voor mensen in ontwikkelingslanden, die wel enorm talent en vakmanschap hebben, maar niet altijd de kans krijgen om de weg naar de markt te vinden. Een mooi verhaal dus.

Dit is het prachtige cadeau wat ik voor jullie mocht uittesten: de Sunshine Grijze Maansteen zilver ketting! Het is een verzilverde messing ketting met een verzilverde bedel in de vorm van een veer en een Grijze Maansteen edelsteen. De Grijze Maansteen edelsteen symboliseert genezing, intuïtie en verlichting. Lengte: 90 cm. Materiaal: Messing, Edelsteen, Verzilverd. Edelsteen: Grijze Maansteen.

De ketting is te koop bij Yogisha voor €39,95. Yogisha is de yogawinkel van Nederland met een shop in Amsterdam en Den Haag. Naast spicy yoga lifestyle artikelen waaronder yogamatten, yogakleding en meditatiekussens, kun je dus ook terecht voor sieraden. Zowel online als offline in één van de twee winkels.

Mijn eindoordeel:
Ik was blij verrast dat Yogisha sieraden verkoopt. Wat een heerlijke winkel! Ik vindt A Beautiful Story een heel mooi merk omdat het een goed verhaal heeft. Dit zou voor mij alleen nog wel wat verder uitgediept mogen worden door bijvoorbeeld foto’s te maken en het verhaal te delen door de mensen die de sieraden maken. Er is namelijk zoveel prachtige content. Dat verdient een podium 😀 . Vooral om cadeau te geven vindt ik dit een aanrader. Een teder gebaar, waar je zelf een mooi verhaal bij kunt vertellen. Voor een Valentijn cadeau geef ik deze ketting dan ook een 9! Aanrader!


Ken jij Yogisha al?


[  Ik heb de ketting gratis ontvangen in ruil voor het schrijven van een review.  ]

4 Comments

 1. Ik ken het merk ‘a beautiful story’ en vind hun producten en verhaal zo mooi. Hun zilveren armbanden staan op mijn wishlist. Misschien moet ik het linkje maar doorsturen naar mijn vriend haha.

 2. Beste Claire,

  bedankt voor deze positieve review, super! Mocht je foto’s van onze inspirerende artisans in Nepal willen bekijken kun je deze bekijken op ons instagram account; abeautifulstory_en op onze facebook pagina.
  Komende maanden zullen we onder andere een filmpje van onze artisans en ons bezoek aan Nepal op social media plaatsen, so stay tuned!

  Liefs,

  A Beautiful Story

 3. Ken ik niet! Prachtige ketting, echt heel mooi. Voor mij moet een ketting simpel zijn, maar toch een bepaalde uitstraling hebben.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: