Spoiler Alert: I  Rituals! Het is een merk waarbij alles klopt; het verhaal, de verpakking, het product en de prijs. Het is dan ook een eer dat ik deze review mag schrijven en mijn ervaring met jullie mag delen over ‘The Ritual of Dao collectie’. Deze collectie is gebaseerd op een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van balans tussen Yin en Yang. Al direct wanneer de geur van Witte Lotus en Yi Yi Ren je neus bereikt, kom je in een instant zen-stand (voor alle ondernemers = MUSTHAVE > trust me 😀 )! Maar welke producten van deze lijn moet je als eerste kopen en met welke kun je beter nog even wachten?

Unboxing:

De producten:

The Ritual of Dao Shower Foam

Ik ben al jaren verliefd op de doucheschuim van Rituals. Het is voor mij het enige product (tot nu toe) waardoor ik in een instant zen-stand ga tijdens het douche. Deze ‘The Ritual of Dao Shower Foam’ past ook zeker weer in dit rijtje. Love it!

Shower Oil

Dit is de eerste keer dat ik een doucheolie van Rituals gebruik. Ik hou van de heerlijke glow en de directe hydratatie die je ervaart. Wel mis ik de schuim. Mijn persoonlijke voorkeur gaat dan ook uit naar de ‘The Ritual of Dao Shower Foam’.

Hand Scrub

Dit is de lekkerste handscrub die ik tot nu toe heb gebruikt! De grove korrel in combinatie met de voedende oliën zorgen ervoor dat je handen extreem (!) zacht worden. Als dit product ervoor kan zorgen dat ik eindelijk geen winterhanden heb dit jaar, dan ben ik voor eeuwig fan en loyaal.

Body Scrub

Tijdens het openen van de prachtige pot was er een moment van verwarring. Is het een scrub of crème? ‘The Ritual of Dao Body Scrub’ is een hele zachte scrub met ultrafijne organische Bamboe deeltjes. Een aanrader voor iedereen met een gevoelige huid. Zelf vindt ik het een verrijking om het te gebruiken zodat de ‘The Ritual of Dao Body Cream’ nog beter intrekt.

Body Cream

Al tijdens het openmaken van de prachtige pot, komt de goddelijke geur je tegemoet en nodigt de romige crème je uit om direct aan het smeren te gaan. Zodra de crème je huid aanraakt voel je direct hoe voedzaam en zacht het is. Dit is samen met de doucheschuim echt een musthave!

Foot Balm

Eindelijk een voetenbalsem die snel intrekt! Wel moet ik erg wennen aan de geur. De Chinese Munt zorgt voor energie maar tegelijkertijd heb ik het idee dat ik iets op smeer om een geur te maskeren. Ik mis de kracht van de ‘The Ritual of Dao Hand Scrub’ en ‘The Ritual of Dao Body Cream’. Dit is dan ook mijn minst favoriete item. Nice to have maar zeker geen musthave.

Body & Massage Oil

Wat een heerlijk rustgevende olie! Plakt niet, trekt langzaam in en is daarom één van mijn favoriete. Heerlijk voor het slapengaan en erg voedzaam voor de huid. Aanrader!

Conclusie:

Ik blijf verliefd en fan! ‘The Ritual of Dao collectie’ is perfect voor iedereen die wat ontspanning kan gebruiken of beter wil slapen. De geur is magisch, het verhaal is krachtig, de verpakking is weer een juweeltje, alles klopt. Qua cijfer geef ik dan ook een 10! Aanrader om te geven, krijgen of lekker voor jezelf te kopen.

Meer weten:

Voor meer informatie over ‘The Ritual of Dao collectie’ klik hier.


[  Ik heb deze producten van Rituals gratis ontvangen in ruil voor het schrijven van een review.  ]

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: