Claire’s bloggers bestand

Na ruim 7 jaar bloggen heb ik een onwijs mooi netwerk opgebouwd van mooie opdrachtgevers en ontzettend leuke blog collega’s. En waarom niet al dit moois met elkaar verbinden? En dat is precies wat ik doe met het bloggers bestand dat ik heb gecreëerd.

Op dit moment zijn er al meer dan 70 bloggers aangesloten en breng ik hun wekelijks in contact met enthousiaste opdrachtgevers (met wie ik zelf ook regelmatig samenwerk). Dit zijn ondernemers die graag samen willen werken met bloggers om hun vindbaarheid in Google te vergroten en die hun online zichtbaarheid willen versterken. Maar ook kleine marketing- en linkbureaus. Iedereen is welkom! En zoals ik altijd zeg; er is altijd een match en er is genoeg voor iedereen. Dus wees welkom!

Blog je en wil je je graag aansluiten bij mijn bloggers bestand? Mail mij dan op info@clairesmission.com met je DA, DR en tarief voor het plaatsen van een zelfgeschreven blog artikel of een te plaatsen gastblog artikel.

Ben je als ondernemer op zoek naar een samenwerking met een blogger of meerdere bloggers? Mail mij dan op info@clairesmission.com met je wensen. Dan denk ik graag met je mee en stuur ik je met liefde het bloggers bestand op.

Laten we de wereld samen een betere en mooiere plek maken gevuld met mooie content 😉 !

Reviews:

Marisca van Mamablogger: ”Ik werk met verschillende partijen samen voor mijn blog Mamablogger. Die contacten verlopen goed, maar het voelt alsof Claire net dat stapje extra loopt. Het contact is altijd hartelijk, de briefing duidelijk en ook de betalingen verlopen eerlijk en soepel. Ook sluiten de opdrachten aan bij wat past bij mij, mijn doelgroep en hetgeen ik wil bereiken met de content. Kortom, een hele fijne samenwerking!

Fleur van Mama’s Liefste: ”Het is altijd fijn als Claire weer een opdracht voor mijn blog heeft geregeld. Het zijn altijd leuke opdrachten met een duidelijk briefing vooraf, goede communicatie tijdens en ook de afhandeling na plaatsing verloopt gesmeerd. Ik beveel haar zeker aan, aan iedereen die op zoek is naar blogopdrachten.

Linda van Go or No Go: ”Met Claire verloopt het contact rondom opdrachten prettig. De briefing is duidelijk, de opdrachten passen goed bij mijn websites en de lijntjes zijn kort. Absoluut een aanrader!” 

Laat een reactie achter