‘’Trrrrrrrrrrrrring’’, de deurbel gaat. In vol verwachting klopt mijn hart, vandaag is het tijd dat onze Lily Lotus en Jaimy Jessey hun eerste review gaan schrijven! Het product? Godbox.

Al direct bij ontvangst verschijnt er een glimlach van oor tot oor op mijn gezicht. Wat is het mooi en liefdevol ingepakt! Ik ben verliefd op de prachtige huisstijl en creativiteit. Ook het verhaal van de oprichting (staat helemaal onderaan) is super cute! Aangezien Lily & Jaimy nogal slopers zijn ( 🙂 ) en ik met Roy de gouden regel heb dat we cadeautjes alleen samen geven, maak ik de box alvast open omdat ik in alle rust wil zien wat erin zit. En… Tada!

Wat Godbox bijzonder maakt is dat je vooraf contact hebt met de oprichter, Paulina Darowska. Zij stelt je een aantal vragen om je hond (of honden) beter te leren kennen. Aan de hand van deze informatie stelt zij een box op maat samen. Qua speeltjes en conditioner, perfect! Alleen had ik doorgegeven dat één van onze honden minder van het snacken is en als veganist zijn er gewoon type snacks die je niet aan je honden geeft. De box zat voor mij dan ook te vol met artikelen die ik uiteindelijk niet kan en wil geven. Voor deze Bada Bing box betaal je normaal gesproken minimaal €47,50, dit is exclusief ‘woefnaliseren’.

Genoeg gepraat, het is tijd om de Godbox door de experts te laten testen.

Ze waren allebei super blij met de box! Zo blij zelfs dat ze binnen 5 minuten het eerste speeltje hadden gesloopt en de 3 ballen gehalveerd hadden. De andere speeltjes leven nog en zijn op dit moment favoriet (Jaimy Jessey’s motto: nieuw is altijd beter). Het is dus zeker een aanrader. Wel met een paar kanttekeningen (snacks, stevigheid speeltjes, prijs/kwaliteit). Daarom geven wij Godbox een… 6,5!

Wil je meer te weten komen over Godbox, klik dan hier. Benieuwd naar het gesprek dat ik had met oprichter Paulina Darowska, tijdens Strictly Business, klik hier. En… De reden waarom Godbox, Godbox heet? Dat is dit magische gedicht:

When God had made the earth and sky,
The flowers and the trees.
He then made all the animals,
The fish, the birds and bees.
And when at last He’d finished,
Not one was quite the same.
He said, “I’ll walk this world of mine,
And give each one a name.”
And so He traveled far and wide
And everywhere He went,
A little creature followed Him
Until its strength was spent.
When all were named upon the earth
And in the sky and sea,
The little creature said, “Dear Lord,
There’s not one left for me.”
Kindly the Father said to him,
“I’ve left you to the end.
‘ve turned my own name back to front
And called you dog, my friend.”


[  Ik heb de Godbox gratis ontvangen in ruil voor het schrijven van een review.  ]

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: