Merken die ontstaan zijn om een positieve verandering voor onze wereld teweeg te brengen. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Deze week staat de spotlight op O’right, een merk dat gelooft dat we de wereld kunnen verbeteren en dat we dit stap voor stap moeten doen. Benieuwd naar mijn ervaring met de Purple Rose shampoo, conditioner en Intensive Hair Repair?

Allereerst, dit is waar de lijn, Purple Rose, voor staat:
Purple Rose staat voor voedend, zijdezacht met maximale kleurbescherming. De essentiële oliën zorgen voor herstel van beschadigd haar en vult de vochtbalans aan. De unieke botanische kleurbeschermingsformule op basis van Wasabi en Aloë Vera zorg voor een onovertroffen kleurbehoud. De oliën geven broos haar weer elasticiteit en veerkracht. De aminozuren helpen de haarstructuur te verbeteren.

Tijd voor een douche met de shampoo, conditioner en Intensive Hair Repair van O’right!

Purple Rose Shampoo
Met natuurlijke extracten en elegante geur van de Purple Rose. De shampoo heeft een intensieve vocht inbrengende werking. Voorkomt gespleten haarpunten, verbetert de doorkambaarheid van het haar en heeft een anti-statische werking. Voedt het haar en maakt het zacht en glanzend. Bevat tevens de kleurbeschermingsformule op basis van Wasabi en Aloë Vera, waardoor deze shampoo ook uitermate geschikt is voor droog/beschadigd gekleurd haar.   

Gebruiksaanwijzing:
Masseer de shampoo zachtjes in nat haar en daarna grondig uitspoelen. Indien gewenst de behandeling herhalen.

Wat vindt ik ervan?
Ik vindt de geur van deze Purple lijn super lekker. Ook zodra je haar droog is blijft het de heerlijke geur houden. De shampoo is prima en schuimt fijn. Wel heb je er vrij veel van nodig. Gewoon een prima product.

Purple Rose Conditioner
Met natuurlijke extracten en elegante geur van de Purple Rose. De conditioner vult de haarvezel met extra proteïne en vocht en vormt tevens een beschermende laag om het haar. Sluit de haar schubben en zorgt voor een optimale hydratatie en herstel van het haar van binnenuit. Bevat tevens de kleurbeschermingsformule op basis van Wasabi en Aloë Vera, waardoor deze conditioner ook uitermate geschikt is voor droog/beschadigd gekleurd haar.

Gebruiksaanwijzing:
Masseer 2-3 pompjes zachtjes in handdoek-droog haar. Laat voor een goed resultaat de conditioner 3-5 minuten inwerken en dan grondig uitspoelen.

Wat vindt ik ervan?
Ook hier is de geur weer super fijn en heb je enorm veel product nodig (nog meer dan bij de shampoo). Qua structuur snap ik deze conditioner niet. Nu ben ik dol op lobbige, volle en crème-achtige conditioners, die je haar al direct super zacht maken zodra je het aanbrengt. Deze conditioner is net zo vloeibaar als een shampoo. Het resultaat? Enorm stug haar wat wel fijn te stijlen is met bijvoorbeeld een stijltang. Als je dit prettig vindt, wordt je blij van deze conditioner. Anders kun je in dezelfde prijscategorie beter slagen bij John Masters Organics.

Purple Rose Intensive Hair Repair
Bevat actieve botanische ingrediënten en essentiële oliën van de Purple Rose. Deze treatment voedt het haar intensief en herstelt de vochtbalans. De geur van Purple Rose geeft een kalmerend gevoel van de hoofdhuid en geeft het haar een aangename geur.

Gebruiksaanwijzing:
Mix de Essential Oil door de Penentrate-in Cream (bij voorkeur in een mengkom) en breng het gelijkmatig op het haar aan. Laat de crème gedurende 10-15 minuten inwerken (warmte toevoegen dmv droogkap/turabana wordt aanbevolen). Hierna grondig uitspoelen en het haar voorzichtig drogen met een handdoek. Eventueel nog een aantal druppels Essential Oil toevoegen (op handdoek droog haar) voor een optimaal resultaat en glans.

Wat vindt ik ervan?
Dit masker heeft de intensiviteit qua geur van de shampoo + conditioner. Heerlijk! Qua textuur blijft het klonterig (kon ook aan mijn roerskills liggen 😛 ). Bij het op doen een kreun van verlichting: eindelijk iets wat mijn haar zacht maakt! Braaf volgens de gebruiksaanwijzing inlaten trekken en dan de verlossing: is mijn haar zacht? Bij het uitspoelen verdwijnt het product en de zachtheid. Verwelkom stugheid, moeilijk doorkambaar haar en de lekkere geur (dat wel). Smaken kunnen verschillen. Net zoals bij de conditioner is dit enorm stugge haar wel fijn te stijlen met bijvoorbeeld een stijltang. Als je dit prettig vindt, wordt je blij van dit masker. Anders kun je in dezelfde prijscategorie beter slagen bij John Masters Organics.

Mijn eindoordeel:
Ik ben verliefd op de prachtige verpakking! De unieke fles is ontwikkeld van biobased plastic (PLA), wordt gemaakt van organisch materiaal en is biologisch afbreekbaar. In optimale omstandigheden met voldoende warmte en vocht is het zelfs composteerbaar. Hierdoor worden de onttrokken grondstoffen weer terug gegeven aan de aarde. Super gaaf, ook dat het met soja inkt geprint is! Daarnaast spreekt ook de filosofie van O’right mij ontzettend aan. Welk ander bedrijf doneert jaarlijks een vast gedeelte van haar omzet aan doelen en activiteiten die zich inzetten om onze aarde groener en gezonder te maken? Kudos dus! Wat betreft het product, het is meer dan prima. Het ruikt goed en werkt oké. Ik zou het kopen voor het verhaal. Mijn eindcijfer is dit keer dan ook niet extreem hoog maar wel een voldoende: 7.


Zou jij de producten van O’right uit willen proberen?


[  Ik heb deze producten gratis ontvangen in ruil voor het schrijven van een review.  ]

Write A Comment

Solve : *
8 − 2 =


Pin It
%d bloggers liken dit: