Op zondag 14 mei vieren we Moederdag. Wat mij betreft altijd een heerlijk moment om mijn moeder, oma en kindjes extra te verwennen en te laten weten hoe dankbaar ik ben dat ze in mijn leven zijn. En sieraden, die passen hier wat mij betreft perfect bij. In dit blog artikel deel ik dan ook een paar van mijn favoriete KAYA Sieraden voor Moederdag en ik heb iets heel erg leuks voor je… Ik geef namelijk een online cadeaubon weg ter waarde van €30! Mag ik jou hier blij mee maken?

Waarom ik blij wordt van KAYA Sieraden.

Ik werk inmiddels alweer heel wat jaren samen met KAYA Sieraden. En dat is niets voor niets! Want little things mean a lot. Dat is niet alleen het slogan van KAYA Sieraden maar ook waar dit mooie bedrijf voor staat. Alles is namelijk tot in de puntjes verzorgd. Van de gravure tot aan de bezorging, manier van inpakken en hoe je alle sieraden kunt personaliseren. Inmiddels heb ik al mijn geliefde al minimaal één keer kunnen trakteren met een mooi gepersonaliseerd sieraad en is het iets wat wij allemaal koesteren.

Een paar van mijn favoriete.

Ik ben dol op gepersonaliseerde sieraden! En de keuze bij KAYA Sieraden is hierin enorm. Zo kun je kiezen uit bedels waarin je persoonlijke geboortebloem gegraveerd is, sieraden met een geboortesteen, een vriendschapsketting maar ook voor ring graveren zit je goed! De mogelijkheden zijn oprecht eindeloos. Zo heb ik zelf een bedelarmband laten graveren die ik in 2021 met Moederdag aan mijn moeder, oma en dochtertje gaf. Maar ook voor Roy heb ik al 2 keer een mooie heren armband laten maken; een exemplaar gemaakt van tijgeroog met Lana haar naam erin gegraveerd en na de geboorte van Lyam een RVS schakelarmband met de namen gegraveerd van Lana en Lyam. Ook dragen mijn moeder en ik een mooie subtiele schakelarmband met de namen van Lana en Lyam erin gegraveerd.

En dit jaar trakteer ik mezelf!

Voor het schrijven van dit artikel mocht ik opnieuw wat moois uitzoeken uit de webshop van KAYA Sieraden voor Moederdag. Dit keer besloot ik mezelf eens te trakteren en koos ik voor een ketting met parelmoer bloem omdat het mij enorm aan Lily doet denken en de boodschap die ik laatst van Carro ontving op een Tonniekaart (daar zal ik binnenkort ook een blog artikel over schrijven). Ook de ketting ‘Chunky’ en ‘Kleine Hartjes’ heb ik besteld en de armband ‘Cute Balls’. Een prachtige set zo! Ik ben er weer heel erg blij mee 😀 !

Enthousiast geworden? Dan heb ik super leuk nieuws!

Of het nu voor Moederdag is of gewoon zomaar. Voor jezelf of voor een geliefde. Ik heb super leuk nieuws! Van KAYA Sieraden mag ik een cadeaubon weggeven ter waarde van €30! Met dit bedrag kun je al onwijs leuk slagen in de webshop. Dus mag ik jou hier blij mee maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen wat Moederdag voor jou betekent? Of je jezelf blij wilt maken met de cadeaubon of iemand anders? Alles is welkom! Uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook. Volgende week maandag ontvangt de winnaar het shoptegoed via de mail zodat je alle tijd hebt om te winkelen en de sieraden op tijd binnen zijn voor Moederdag.

Update 01-05-2023: Bedankt allemaal voor jullie liefdevolle, kwetsbare en mooie reacties! Het liefste had ik jullie allemaal getrakteerd op een cadeaubon van KAYA Sieraden. Maar dit keer is er maar één winnaar en zij heeft zojuist een mail ontvangen. Fijne dag allemaal!


Hoe vier jij Moederdag dit jaar? En zou je met de cadeaubon van KAYA Sieraden iets voor jezelf willen kopen voor Moederdag of voor een geliefde? Ik ben super benieuwd! Deel het gerust in een reactie (hiermee maak je automatisch kans op de online cadeaubon!).


38 Comments

 1. Vivian Bauptit Reply

  Ik zou deze cadeaubon graag willen winnen om mijn lieve moeder mee te kunnen verrassen gewoon omdat ze dit verdient en we van haar houden! <3
  En ze hebben prachtige sieraden bij kaya dus ze kan zeer zeker wel wat leuks voor haarzelf uitzoeken!

 2. Ik heb al eens eerder gepersonaliseerde sieraden cadeau gegeven en dit viel goed in de smaak! Met deze cadeaubon zou ik iets moois voor mijn mama kiezen; een mooi persoonlijk sieraad met onze initialen en iets dat staat voor kracht. Hopelijk sterkt haar dit tijdens de operatie die haar te wachten staat en de strijd erna.

 3. Super leuk!
  Ik heb al vaker bij deze site besteld en de service is top!
  Helaas moet mijn man werken de 14e, en valt mijn verjaardag een dag later ook op onze werkdagen, maar we zullen het met Hemelvaart uitgebreid beide vieren.
  Leuk om een cadeautje voor mezelf uit te zoeken 🙂

 4. Patricia Bouthisma Reply

  War een mooie dingen hebben ze bij Kaya zeg! Moederdag is voor mij speciaal om verschillende redenen. Gelukkig heb ik m’n moeder nog, maar ook een reden is dat ik nooit had verwacht dat ik kinderen zou krijgen. Het zou niet kunnen en toch heb ik er 3 gebaart. Onze 4 kinderen hebben 2 mama’s, mijn vrouw heeft onze jongste gebaart. Ik ben ontzettend dankbaar en trots dat ik mama ben van deze boefjes. Ik zou dit shoptegoed gebruiken om wat moois uit te zoeken voor mijn vrouw (die ook mantelzorgster van mij en onze kinderen, allen met Ass)

  • Met dit shoptegoed zou ik mijn liefste lief en mama van onze mooie kids graag verrassen! Zo kan zij zelf iets uitkiezen, waarmee zij de kids altijd bij zich kan dragen.

  • Leuk artikel! Ik heb van mijn moeder een aantal jaar geleden een sieraad van Kaya gekregen voor mijn verjaardag. Dit jaar ben ik voor het eerst zelf moeder (ben momenteel zwanger van mijn eerste kindje). Ik krijg een dochter en dus als “full circle moment” zou ik het fantastisch vinden om of een leuk armbandje voor mijn dochtertje te kopen bij Kaya of om een leuk sieraad voor mijn moeder uit te zoeken (namens mij en haar kleindochter) Ik ga flink duimen!!

 5. Wat een super mooi moederdag cadeau zou dit zijn voor mijn kleinzoonn om te geven aan zijn mama , hiermee kan mijn dochter een prachtig sieraad uitkiezen. Ik geef de bon dus graag aan mijn kleinzoon zodat zijn mama een mooi sieraad kan kiezen en zij zo toch een geweldig mooi cadeau heeft gekregen van haar zoontje!!

 6. Kijkje in huis en tuin Reply

  Wat een leuke cadeau ideeën voor Moederdag, elke moeder verdient het om in het zonnetje te worden gezet.

 7. Een mooi sieraad samen met mijn dochters lijkt me een heel mooi cadeau

  • Wat leuk, ik maak graag kans om cadeau te doen aan mijn mama! Wij vieren moederdag dit jaar samen door een high tea

 8. Ik vier Moederdag door mijn moeder te bezoeken en te verrassen met een overheerlijk gebakje. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als ik haar ook zou kunnen verrassen met een bijzonder sieraad van KAYA Sieraden!

 9. Ik zou absoluut iets voor mijn moeder kopen. ze is 93 jaar, staat volop in het leven en ze is en verdient een prachtig sieraad

 10. Helaas is mijn moeder overleden, toch koop ik die dag een bosje bloemen voor mijn moeder. Mocht ik deze prijs winnen zal ik iets uitzoeken wat me aan mijn moeder herinnert.

 11. Wij zijn dit jaar niet thuis met Moederdag maar ik zou wat aanschaffen voor mijn kleindochters.

 12. Mijn zus had graag moeder geworden, op moederdag leggen we haar graag in de watten. Blijft lastige dag.

 13. melissa van stipdonk Reply

  Wat leuk, ik zou inderdaad iets shoppen voor mijn moeder!

 14. ik heb helaas geen moeder meer, maar zou graag een vriendin blij willen maken, omdat zij een geweldige moeder is

 15. Marja Legius Reply

  Hier zou ik heel graag mijn zwangere dochter mee willen verrassen. Zij is met Moederdag uitgeteld van haar eerste kindje. Het zou heel bijzonder zijn om haar dit mooie cadeau te mogen geven

 16. Ik heb helaas geen moeder meer, maar ik zou het graag aan mijn dochter geven zij is een lieve moeder voor mijn kleinkinderen

 17. Deze set zou ik nu is heel graag aan mezelf willen geven, gewoon omdat het zo lekker is

 18. Ik zou heel graag mee willen doen voor mijn moeder, zodat ze dit kan gaan dragen en stralen

 19. Vivian Sastroredjo Reply

  Wat een prachtige sieraden!! En wat ontzettend tof om een cadeaubon te kunnen winnen! Heel graag voor mijn mama ❤️ ik zit al te denken aan een bedelarmband met onze namen en die van onze kids. Heeft ze iedereen elke dag bij haar! ✅

 20. Ik zou met deze mooie prijs een sieraad kopen voor mijn vader kopen die onlangs mijn lieve moeder heeft verloren. Elk jaar kocht hij op moederdag een prachtige bos bloemen voor mijn moeder terwijl wij, de kinderen onze moeder verwende met andere leuke cadeaus. Mijn vader heeft altijd heel veel respect gehad voor de rol die mijn moeder binnen het gezin had.

 21. moederdag vind ik een beetje commercieel. Wel vind ik de op school gemaakte knutsels altijd geweldig. Een duur cadeau hoeft voor mij niet met zn allen ontbijten dat is voor mij moederdag

 22. Mijn moederdag verloopt hopelijk een stukje rustiger dan vorig jaar, met eerst ‘uitslapen’ en een ontbijtje op bed! Deze Kaya-bon zou een onwijs leuk cadeau zijn om mezelf eens goed in het zonnetje te mogen zetten, iets wat ik normaal gesproken niet doe.

 23. Anneliese de Waal Reply

  Ik doe erg graag mee voor mijn moeder , ze houd erg van sieraden , Groetjes Anneliese de Waal

 24. Mooie winactie, ik doe graag mee.
  Een leuk cadeau om mijn moeder mee te verrassen.

 25. Ik vier moederdag altijd bij mijn moeder, gezellig s middags een wijntje doen, neem altijd een leuk kadootje mee, ik zeg zolang je het nog kan doen… DOEN

 26. Bij Kaya zie ik prachtige sieraden voorbij komen. Ik weet zeker dat mijn vrouw hier zal slagen voor een mooi en persoonlijk sieraad. Ik doe daarom graag mee.

 27. kempenaers anita Reply

  doe zeer graag mee voor dit mooie shoptegoed, heb zelf geen moeder meer maar doe zeer graag mee voor mijn dochter die een zeer goede moeder is voor haar kinderen

  • Ik hoop op een zonnige moederdag! ☀️ Heerlijk genieten van de kindjes die vast en zeker met een mooie knutsel in alle vroegte op mijn bed springen! Zo’n fijne bon om zelf een mooi sieraad uit te mogen kiezen maakt moederdag een extra bijzondere dag

 28. Shoppen is niet iets wat ik vaak kan doen, maar het is zo leuk om iets uit te mogen zoeken wat mij raakt

 29. Moederdag, een bijzondere dag!

  Mijn moeder is mijn steun en toeverlaat. We hebben een lastig jaar achter de rug waarin ik de diagnose MS heb gekregen. Op 23e jarige leeftijd voelt dit echt als een klap. Ik zie de pijn in mijn mama haar ogen, maar zij sleurt me hierdoor heen.

  Ik gun dit cadeau haar enorm. Ik wil zo graag extra benadrukken dat ik zo trots op dr ben. Samen komen we er wel!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: