EPIC dat is #echtepostiscool! Het is een vet leuk initiatief dat is opgericht door Northflix en Monsieur Mango met als doel om weer voor leuke post te zorgen. Inmiddels is dit alweer de 5de editie en is het iedere keer rennen om te zorgen dat je er op tijd bent. Dit is de allereerste keer dat het mij is gelukt (YES!) en ik één van de 100 bloggers ben die mee doet. En ik moet bekennen, het smaakt naar meer ;-). Benieuwd waarom, hoe het werkt, wat ik heb gegeven en gekregen? Lees dan snel verder…

Wil je meedoen met Echte Post Is Cool? Dan moet je wachten tot het moment is aangebroken. Zodra het zover is deelt Inge van Monsieur Mango een blog met daarin het inschrijfformulier. Zodra je wordt ingeloot ontvang je de naam en het adres van een blogger. Het is dan de bedoeling dat je voor minimaal €7,50 (exclusief porto) een leuk cadeautje (of meerdere kleine dingetjes) koopt en deze als een feestje inpakt. Vervolgens verstuur je het hele pakket voor de deadline en is het afwachten wanneer je pakket binnenkomt…

 

Mijn lootje en wat ik heb gegeven.

Ik mocht shoppen voor Sara van MevrouwMiauw. Super leuk! Ik volg haar namelijk al een hele lange tijd online en zij blogt over super leuke topics zoals poezen en haar Vlinder (uiteraard), lifestyle, fashion en nog veel meer. Toen ik het mailtje ontving met haar naam, moest ik erg lachen. Ze had namelijk bij vind ik niet leuk heel duidelijk neergezet met wat voor cosmetica ik haar niet blij zou maken: ‘’Hoewel ik echt een cosmeticafreak ben, maak je mij niet blij met cosmetica die niet dierproefvrij (check naoki.nl!) en voor een groot deel natuurlijk is. Ik ben wat dat betreft vrij kieskeurig op het gebied van cosmetica.’’ Yes! Een vrouw naar mijn hart. Want… Van mij krijg je niets anders dan cadeautjes die dierproefvrij en 100% vegan zijn. Hopelijk is ze er blij mee. Dit heb ik gegeven:

 

 

Haar blog heet MevrouwMiauw dus het is eerste wat ik dacht was… Ik moet een poezenspeeltje scoren! Zo gezegd zo gedaan.. Eerst ben ik naar de Natuurwinkel gegaan waar ik dit geweldige kaartje vond (ik moest direct aan Sara denken) en daarna naar de Intratuin waar ik dit snoezige speeltje voor Vlinder heb gekocht.

 

 

 

Ik ben dol op de producten van treacle moon. Dit zijn 2 van mijn favoriete geuren: the raspberry kiss en my coconut island. Ik hoop dat Sara ze nog niet kent zodat dit echt een verassende en freaking awesome ervaring voor haar gaat worden.

 

 

 

Last but certainly not least… Er moet natuurlijk ook voor de innerlijke mens gezorgd worden. Ik ben verliefd op deze thee van Shoti Maa en drink dagelijks een kopje. En omdat ik ergens had gezien dat Sara ook dol is op thee, dacht ik direct ‘match made in heaven’. Daarnaast natuurlijk ook een reep verrukkelijke rijstmelk chocolade van Maitre Mathis. Ik maak Roy (mijn man) altijd super gelukkig als ik dit voor hem haal. Ik hoop dat Sara er ook helemaal happy van wordt.

 

 

 

 

Dit is dus het pakket wat ik gegeven heb. Ik ben super benieuwd wat Sara er van vind en ik hoop zo (!!) dat ze het allemaal nog niet kent.

 

 

Wat ik heb gekregen en van wie.

Sarina van zosaar.nl heeft mijn lootje getrokken. Leuk! Sarina heeft een persoonlijk blog. Ik ken haar nog niet en dat vind ik extra leuk. De quote die zij op haar social media gebruikt vind ik geniaal: “I think it pisses God off if you walk by the color purple in a field somewhere and don’t notice it.” ― Alice Walker, The Color Purple

 

 

Dit kaartje is zo lief! Sarina is niet vegan of vegetarisch maar heeft haar best gedaan om alleen maar vegan cadeautjes voor mij te kopen. En…. Geslaagd! Onwijs lief dat zij ook aan Lily Lotus en Jaimy Jessey heeft gedacht. Wie weet dat ik haar heb kunnen overtuigen dat het echt niet lastig is om vegan te zijn en te leven…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat een leuke cadeautjes allemaal en wat heeft Sarina het geweldig ingepakt! Ik ben super fan van de Oh Happy Days Lovelife handcream. Die gaat binnenkort zeker weer van pas komen. Dankjewel Sarina voor alles!!

 

PS:…

Ik ben een soort van hooked! Waanzinnig leuk om te doen en om te ontvangen. Ik kan niet wachten tot de volgende editie!

 

[separator]

Heb jij weleens mee gedaan met Echte Post Is Cool of zou je dat willen doen?

[separator]

 

 

 

8 Comments

  1. Saskia / iliveformydreams.com Reply

    Leuk! Ik werd ook helemaal blij vanochtend. Artikel erover komt er nog aan 🙂

  2. Wat een prachtig pakketje heb je gehad zeg! Ik deed deze editie ook weer mee (blogartikel volgt nog) en vond het ook weer super om (mee) te doen!

  3. Hee een naamgenootje! Wat tof dat Sarina ook aan je honden heeft gedacht. Leuk pakketje heb je gekregen Claire

  4. Heel erg leuk om zo een kijkje achter de schermen te krijgen. Daar word je vanzelf erg benieuwd naar als je dagelijks nieuwsgierig naar als je alle tweets voorbij ziet komen! Leuke pakketjes ook, zowel die je gemaakt hebt (en ik denk dat Vlinder en Sara er beiden blij mee zullen zijn 🙂 ) als het pakketje dat je gekregen hebt! Lief dat er extra moeite gedaan wordt om vegan te shoppen!

    • Lieve Linda, bedankt voor je onwijs leuke reactie! Zeker, heel erg lief. Ik hoop dat ik Sarina ook direct heb kunnen inspireren dat vegan niet lastig of moeilijk is maar dat er heel veel keuze is. Dikke knuffel! x

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: