It’s a wrap! Deze week was de laatste Face 2 Face bijeenkomst van de BrandedU E-course. Benieuwd wat ik tijdens deze laatste module heb geleerd en wat mijn eindoordeel is over de E-course?  De antwoorden op deze vragen lees je in dit blog. Ook deel ik een fun fact, inspirerende quotes en nog veel meer… Enjoy!

 

Hoofdstuk 8: Netwerken
In dit hoofdstuk geven Nancy Poleon en Tilly Kesting je diverse netwerktips en tools om direct mee aan de slag te gaan.

 

“Networking is an enrichment program, not an entitlement program.” ― Susan RoAne

 
Fun fact: 21 maart 2016 gaf ik de workshop ‘Networking is a powerfull tool’ tijdens een BrandedU seminar. Dit was de eerste dag dat Nancy en ik elkaar offline ontmoette.

 

Hoofdstuk 9: Presentaties
I ♥ Buffi Duberman! Na het zien van het filmpje dat bij dit hoofdstuk hoort, plaatste ik een Tweet, de manier waarop zij het citeert en retweet vat direct samen waarom ik haar zo AWESOME vindt.

Naast een geweldige persoonlijkheid, levert Buffi waarde. Dit filmpje alleen al is de hele e-course meer dan waard. Ook in de Worksheets heeft zij waarde toegevoegd die goud waard is in de vorm van een Presentation Template. Hierin worden 5 onderdelen besproken waarin zij haar belangrijkste do’s deelt. Deze 5 onderdelen zijn:

 

  1. Introduction
  2. Body of Talk
  3. Summary
  4. Conclusion
  5. Q&A

Life is short, make it deep, yo! — Buffi Duberman

 

To be continued… Ik droom namelijk al jaren van het hebben van een Amerikaans Engels accent en Buffi lijkt mij echt zόόόό leuk om mee samen te werken!

 

Hoofdstuk 10: Online promotie
Yeaaaah! Het laatste hoofdstuk! In dit hoofdstuk is er niemand minder dan Kirsten Jassies van JustK die tips, tricks en do’s deelt op het gebied van bloggen, Instagram en LinkedIn. Zij is voor mij de enige persoon in Nederland naar wie ik wil kijken, luisteren en nog veel meer informatie wil horen over deze onderwerpen. Ze brengt het namelijk met zoveel expertises, snelheid, enthousiasme en liefde. Ik vind haar echt THE BEST in het vakgebied van bloggen en social media. Tip, tip, tip dus voor als je op zoek bent naar een expert: Kirsten Jassies van JustK!

 

 

Laatste Face to Face!
Jeeeeej de laatste Face to Face. Deze laatste sessie hebben we bijna 3 uur lang uitvoerig gesproken over elkaars stijl aan de hand van de moodboard die we in module 3 hoofdstuk 7 hebben gemaakt…

 

Eindoordeel.
De locatie, Corendon Vitality Hotel Amsterdam, is top! Het ligt lekker centraal (Amsterdam Slotervaart), je kunt gratis voor de deur parkeren, klantvriendelijk personeel, heerlijk (vegan!) eten en alles is tip top geregeld. De Face to Face E-course van BrandedU is fantastisch omdat Nancy Poleon het geeft. Haar verhalen geven het ‘smoel’ en zorgen dat je enthousiast wordt om met de vragen (opdrachten) aan de slag te gaan. De vragen die gesteld worden zorgen ervoor dat het denkproces in werking wordt gezet. Reken met deze e-course niet op een hapklare oplossing of een duidelijke richting met een plan van aanpak. It’s all on you. Je zou natuurlijk wel meer verdieping kunnen krijgen als je andere diensten van Nancy afneemt. Deze e-course is echt een eerste stap, tenzij je zelf al een expert bent op het gebied van branding, in dat geval zal het een laatste schop onder je kont kunnen zijn om gewoon te gaan doen (AU!). De laatste 2 hoofdstukken met Buffi en Kirsten vond ik persoonlijk het meest waardevol qua informatie en de waarde die gegeven wordt. Tijdens de laatste Face to Face gaven de mededeelnemers vrijwel unaniem aan dat hun ‘Aha-moment’ kwam tijdens het onderdeel ‘kernwaarden’. Ik vond het leuk, gezellig en super fijn om Nancy vaker te zien. Toen ik begon had ik een schop onder mijn kont nodig en dat heb ik gekregen. Mijn Personal Brand Statement is klaar, ik heb een strategie bepaald, ben van start gegaan en durf nu kwetsbaarder te bloggen. Dus al met al geef ik deze e-course een voldoende. Ik heb er weer een nieuwe to-do-lijst bij waaronder contact opnemen met Buffi en toch maar eens van start gaan met Instagram…

 

Is dit het eerste blog dat je leest over de Face to Face E-course van BrandedU? Lees dan ook:

Module 1: Ken jezelf, want authenticiteit verkoopt
Module 2: Schrijf je personal brand statement
Module 3: Bouw aan je merk

 

[separator]

It’s a wrap! Wil je dat ik vaker blog over het ondernemerschap?

[separator]

 

PS: Op 16 mei a.s. gaat er een nieuwe groep van start met deze Face to Face E-course van BrandedU. Voor meer informatie klik hier.

 

4 Comments

  1. Woohoo wat gaaf je dat de course hebt afgesloten. Ik vind het zo gaaf dat je maar blijft leren Claire! Als ik alle modules zo teruglees heb je volgens mij een heel helder beeld gekregen van wat je precies wilt doen en hoe je het gaat doen. Als ik afgestudeerd ben (en hopelijk geen studentenbudgetje) wil ik ook graag een cursus doen. Enne zie ik nou dat je ein-de-lijk Instagram gaat gebruiken?! Yaaaay!

    • Hahaha! Ssssssst… Hij staat nog op mijn to-do-lijstje hoor 😛 . Ik ben zoooo blijf dat ik je zaterdag weer zie!!! Eindelijk weer even offline bij kletsen. Zo benieuwd hoe het met je gaat en je stage. Dikke knuffel en liefs! x

  2. Wauw wat inspirerend om te lezen wat jij allemaal aanpakt zeg, zoveel nog om te leren!! 🙂 Ik ga snel nog even verder lezen! Liefs, Merel

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: