Afgelopen zondag, toen bijna iedere Nederlandse vegan in de Jaarbeurs Utrecht was voor VegFest, gingen Roy en ik samen naar Atelier Rebalance voor een kennismaking met en een massage van Cammy Mai Tran. Ja, je leest het goed, dit is onze eerste review samen! Benieuwd naar onze ervaringen?

Op naar Purmerend!

Atelier Rebalance is ontstaan uit een behoefte naar één plek waar je terecht kunt voor rebalans (persoonlijke groei). Naast een massage sessie voor zelfinzicht heeft Atelier Rebalance ook een platform gecreëerd voor persoonlijke groei, yoga + meditatieoefeningen en veganistische/vegetarische voeding in de vorm van een blog en instagram.  “Life is what you make it”.

De massages
Wij ontvingen beide een klassieke ontspanningsmassage van het hele lichaam (60 minuten).

De belofte:
Bij deze massage staat ontspanning centraal. De effleurages (strijkingen, met gebruikmaking van warme massage-olie), worden langzaam en bedachtzaam uitgevoerd. Je gaat trager en dieper ademhalen. Je spieren ontspannen zich. Je voelt stress en vermoeidheid langzaam verdwijnen.

Deze massage heeft de volgende effecten:

  • Positief effect op lichaam en geest
  • Vermindering van klachten zoals hoofdpijn en stress
  • Verbeterde doorbloeding van spieren en huid
  • Vermindering van nek, rug- of schouderklachten
  • Verbeterde nachtrust
  • Betere balans

Wat vonden wij ervan?
Cammy heeft een unieke en eigen stijl qua masseren. Het is net zo rustgevend en ontspannend om naar haar te kijken als ze masseert dan om het zelf te ervaren. Het is een dans waarbij zij voelt dat haar lichaam het instrument wordt. Cammy heeft massages tot een kunst verheven waarbij gevoel en intuïtie centraal staan.

Cammy Mai Tran
Soms heb je genoeg aan één woord en een andere keer raak je niet over iemand uitgepraat. Dat laatste hebben wij bij Cammy. Haar achtergrond als kunstenares en haar prachtige kijk op de wereld. Haar compassievolle blik en warmte. Al bij binnenkomst voelde wij ons thuis en na afloop waren wij niet alleen een bijzonder aangename ervaring rijker, maar ook een vriendin. Zij heeft het in zich om een voorbeeld te worden, wellicht als goeroe of yogini. Time will tell.

Haar verhaal:
Net als jij heeft ieder mens zijn eigen reden om een massage therapie sessie te nemen.
Zo heb ik ook mijn eigen motivatie om massages te geven.

De mens fascineert mij. Met name dat ieder mens een eigen unieke innerlijke belevingswereld heeft.
Dat is wat ik dan ook graag wil ontdekken in ieder mens. Waar ik naar wil luisteren. Waar ik aandacht aan wil geven. En waar ik voor wil zorgen.
Wij mensen zijn snel gevangen door ons hoofd en dat verzwakt de verbinding met onze eigen intuïtie. We raken voorgeprogrammeerd met tweedehands kennis en overtuigingen. Overtuigingen zijn de politie van de geest. Ze bepalen ons gedrag en zijn vaak datgene wat je als mens hindert om jezelf te zijn.
Het is heel lastig om ingesleten ideeën en waarheden los te laten. Maar loslaten is dikwijls je enige houvast. Loslaten is nodig om vredig in je eigen geest te kunnen arriveren. Om vrij te bewegen in je lichaam. Om te denken en te handelen naar je eigen overtuigingen.
Mijn overtuiging dat een massage een heilzaam reinigingsritueel is, dat de mens geestelijk en lichamelijk heelt, heeft mij op dit pad gebracht. Met de overdracht van energie. Met de kracht van bewuste aanraking. Met mijn aandacht. Schenk ik je graag een moment voor jou alleen. Je komt helemaal tot jezelf.

Locatie
Atelier Rebalance is gevestigd in Purmerend en is een kamer in het minimalistische en fijne huis van Cammy en haar man. De kamer waar zij de massages geeft is licht en liefdevol ingericht. Het minimalisme zorgt voor zo’n open vibe, dat je bij binnenkomst al weet dat je met vernieuwde energie naar buiten toe zult gaan. Wij voelen ons hier thuis en kunnen perfect aarden. Daarnaast zorgt de open sfeer, het warme ontvangst en de compassievolle Cammy er voor dat er geen moment van onzekerheid is bij het uitkleden. Ik weet zeker dat dit type zelfvertrouwen wat mensen daardoor ontvangen ook heel heilzaam kan werken voor iedereen die om wat voor reden dan ook onzeker is. Ook wat dat betreft is dit een cadeautje voor jezelf en de locatie het mooie inpakpapier.

Eindoordeel
Atelier Rebalance is een plek waar je gestrest naar binnen toe kunt gaan en altijd zen naar buiten toe loopt. Het start met het entree waarbij je eerst rustig een kopje thee kunt drinken. Vervolgens ga je naar de kamer toe waarbij je direct merkt dat je ego buiten is gebleven en je vol zelfcompassie kunt zijn. Gevolgd door een pittige en verkwikkende massage wat je als een herboren mens laat voelen. Na afloop kun je op je gemak een glas water drinken en dan is het tijd om voor de eerste keer de buitenlucht in je op te nemen met de vernieuwde energie die je zojuist hebt ontvangen. Wij zijn het erover eens. Atelier Rebalance en Cammy Mai Tran krijgt van ons beide een dikke vette 10 én… De volgende massage staat al ingepland. ♥


Wat is jouw favoriete massage?


[ Wij hebben deze massages gratis mogen ervaren in ruil voor het schrijven van een review. ]

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: