Afgelopen zondag ging ik samen met Roy naar Aviodrome. Dit speciale themapark in Lelystad staat volledig in het teken van luchtvaart en ruimtevaart én is super leuk voor jong en oud. In deze review lees je onze ervaring inclusief foto’s en do’s. Helemaal enthousiast geworden? Goed nieuws! Wij mogen 2 gratis entreekaartjes weggeven. 😀

 

Waarom wij dol zijn op Aviodrome.

Dit is een plek die boordevol verhalen zit die één voor één met enorm veel passie aan je verteld worden. Al direct zodra je entreekaartjes hebt gescoord en het park binnenloopt, wordt je warm ontvangen door één van de vele vrijwilligers. Je ontvangt hierbij direct een rondleiding in vogelvlucht met de absolute hoogtepunten. Vervolgens ga je aan de wandel. Bij bijna ieder vliegtuig is wel een vrijwilliger aanwezig die zijn eigen verhaal met je kan delen. Verhalen vol met avontuur en het verleggen van grenzen. Geschiedenis. Verhalen die verteld worden met twinkelende ogen en enorm veel passie. Hier kun je ons wakker voor maken!

 

Over Aviodrome.

In een oppervlakte van 6.000 m2 doorloop je in chronologische volgorde de gehele geschiedenis van de luchtvaart. In totaal zijn er meer dan 100 vliegtuigen die je kunt ontdekken.

 

 

Naast zelf op ontdekking uit gaan, is er van alles te doen voor jong en oud in het park! Zo kun je een rondleiding krijgen, leren morseseinen in de radiokamer, een film ervaren in het 4D-filmtheater, vliegen in een simulator, spelen op de speeltoestellen ( 😉 ) en een echte rondvlucht maken ( = een aanrader!).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skymania.

Deze geweldige 4D-film verdient een eigen titel. De effecten zijn fenomenaal goed! Wij hebben er enorm van genoten en deze film beoordeelt met een 10. Mocht je met kleine kids gaan… Ze zitten op het puntje van hun stoel te genieten. SUPER CUTE!

 

Horeca.

Al direct bij binnenkomst komt de geur van frietjes op je af. Mmmmm! Dit schijnt echt een aanrader te zijn. Wij waren er om 14:00 uur en hadden net geluncht. We hebben ze dus niet getest. In het restaurant kun je naast frietjes ook Pringles kopen en hier heb je meer dan genoeg keuze uit drankjes. Dus… Prima te doen! En… Je mag ook zelf eten meenemen.

 

Win, win, win!

In samenwerking met Aviodrome mogen wij 2 entreekaartjes weggeven t.w.v. €33,90. Wil je hier kans op maken? Laat dan een reactie achter onder deze post en stuur een mail naar info@clairesmission.com met je adres. A.s. maandag maak ik de winnaar op Facebook bekend.

 

PS: Wil je nog meer kans maken om te winnen? Like en deel dan ook de Facebook post en/of Tweet.

 

 

 

 

[separator]

Ben je al eens naar Aviodrome in Lelystad geweest?

[separator]

2 Comments

  1. Waauw, is wel eens de moeite. Ik ben onlangs nog naar Schaarbeek (België) geweest naar TrainWorld. Ook heel interessant.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: