Is jouw Valentijn 24/7 online op Facebook, Twitter, Instagram of een ander social media kanaal te vinden? Dan gaat hij/zij hier heel blij van worden. Ik presenteer orde in de chaos: SMAG2017! Speciaal voor alle paperlovers, bloggers, marketeers, ondernemers en creatievelingen. Benieuwd hoe deze Social Media Agenda in de praktijk werkt of (spoiler alert) wil je direct kans maken op een gratis exemplaar?

Knuffeldag, Pindakaasdag, Maak een Vriend Dag, Complimentendag, Dag van de Muziekvrijheid en nog 1001 bijzondere dagen. Is dit de eerste keer dat je ervan hoort of heb jij hetzelfde probleem als ik? Namelijk dat je er ieder jaar net te laat achter komt om nog met een geniale inhaker aan te komen. Social Media Agenda oftewel SMAG is een papieren weekagenda waar naast ruimte voor je afspraken ook ruimte is voor je social media planning. Naast schrijfruimte vind je in de agenda input voor leuke posts en inhakers op bijzondere dagen inclusief alle data. Handig en alleen daarom al een musthave! 😀

De belofte van deze agenda:
Deze prachtig vormgegeven papieren weekagenda helpt je meer volgers en klanten te bereiken en je naamsbekendheid te vergroten.

Details SMAG:

 • Formaat A5.
 • Binnenwerk 100 grams, mat papier, zodat het met iedere pen goed beschrijfbaar is.
 • De agenda start in week 52 van 2016 t/m week 1 van 2018, heel 2017.
 • De agenda is zo gemaakt dat deze netjes open blijft liggen.
 • Er zit een zwart lint in de agenda, zodat je makkelijk de huidige week terug kunt vinden.
 • In het begin van de agenda vind je een jaaroverzicht van inhaakdagen, waar jij als ondernemer met post voor Facebook of Instagram op kan inhaken .
 • Totaal is de agenda 128 pagina’s dik, zwart/wit.
 • Grijze cover met fluor oranje details en braille lak.
 • Weekindeling links, notitieruimte met social media planning rechts.
 • Leuke illustraties van Studio Limon.
 • SMAG is ook te volgen via Instagram en Facebook voor actuele updates.

Kosten van de agenda zijn € 15,00 exclusief verzending.

Mijn eindoordeel:
Ik ben hooked aan agenda’s en social media. Eind vorig jaar ben ik overgestapt van een papieren variant naar mijn iPhone agenda. Ideaal voor afspraken! Nu ik de SMAG in gebruik heb, blijf ik mijn afspraken in mijn iPhone zetten maar ik vindt deze agenda ideaal om mijn social media voortgang in bij te kunnen houden. Vooral voor de wekelijkse groei cijfers en het creëren van inhakers, is deze agenda onmisbaar. Gezien het bewustzijn vergroot en je geconfronteerd wordt met de wekelijkse resultaten, kan ik mij goed voorstellen dat het inderdaad helpt in het vergroten van je naamsbekendheid. Ik wordt super blij van deze agenda! Het design, de super lieve illustraties, alle data van dagen waarop je kunt inhaken. Er is niets wat mij nog in de weg staat om een influencer te worden. Dat is de enige informatie die ik niet in de agenda terug kon vinden. Wanneer je jezelf officieel zo mag noemen. Maar ach. Who Cares. Als we maar weten waar we mee bezig zijn. LOVE IT!

[separator]

Word jij ook zo enthousiast van de SMAG 2017? Goed nieuws: ik mag 1 exemplaar weg geven! Wil jij kans maken op deze fijne agenda? Laat dan onder deze review een reactie achter en mail je adres naar info@clairesmission.com. A.s. vrijdag maak ik via Facebook de winnaar bekend.

[separator]

[  Ik heb de SMAG2017 gratis ontvangen in ruil voor het schrijven van een review.  ]

10 Comments

 1. Deze agenda is zo fijn! Ik heb hem zelf ook zodat ik m’n blog chaos van mijn normale chaos kan scheiden haha. Echt een aanrader!

 2. Hai Claire, wat een geweldig idee! Ik heb mijn agenda sinds een paar maanden ook juist online, dus ik verstijfde even toen ik da bt: aaaah en dan komen ze NU met de ideale agenda! 🙂 Maar jouw insteek is briljant! Een aparte plek om je sociale media voortgang bij te houden. Kom maar op met die SMAG! Hello World! Here we are! 🙂

  • Hi Mirjam, Wat een geweldige reactie en zó herkenbaar! Maar geen zorgen inderdaad want dit is vooral een hele fijne toevoeging. 😀 Stuur je mij ook een mailtje (info@clairesmission.com) met je adres? Tot snel!

 3. Wat een handige agenda zeg! Ik had er nog nooit van gehoord & heb onwijs veel moeite om de perfecte agenda te zoeken icm met mijn blog. Lijkt me super om hem te winnen 😉

  • Hi Athina! Ik kom er net achter dat ik dat helemaal vergeten te zeggen ben. Het is inderdaad een hele fijne agenda ook in samenwerking met je blog. Bedankt voor je leuke reactie! 😀 Stuur je mij ook een mailtje (info@clairesmission.com) met je adres? Tot snel!

 4. Sanne de Groot Reply

  Wat een Super handige agenda lijkt mij dit! Hierdoor zou ik eindelijk al mijn Social Media netjes op een rijtje kunnen krijgen voor een overzichtelijk en mooi resultaat. En niet dat alle Social Media dingetjes door mijn andere planningen heen gaan en het een grote chaos word Haha. Ook precies het perfecte formaat om mee te nemen 🙂

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: