Wist je dat de blog artikelen op Claire’s Mission niet alleen door vrouwen maar ook door mannen gelezen worden? En lieve mooie man; dit artikel heb ik speciaal voor jou geschreven! Want nu de feestdagen voor de deur staan, ben je vast op zoek naar een mooi cadeau voor je vrouw. En wat is er nu leuker dan je vrouw te zien stralen in een lingerie setje waarin ze zich mooi, zelfverzekerd en onweerstaanbaar voelt? You’ve got this! In dit artikel deel ik al mijn tips en tricks. Enjoy!

Lingerie; de keuze is reuze.

Bralettes, balconettes, push-up, jarretels, shapewear, bodies, strings, slipjes, een babydoll en meer… De wereld van lingerie is wonderlijk. Het ene item is nog mooier dan het andere. Weet je al wat je mooi vindt of ben je juist op zoek naar inspiratie? Neem eens een kijkje in de collectie van je vrouw (als je die niet al uit je hoofd kent 😉 ). Wat staat haar goed, waar wordt zij blij van en waar zie jij haar het allerliefste in? Maak voor jezelf alvast een top 5 met items waar je naar wilt kijken. Dat scheelt je een hoop tijd! En vindt je iets waar je verliefd op bent geworden? Dan zie je vaak welke andere items passen bij het geen je in je winkelwagentje hebt gedaan. Zo kun je snel en eenvoudig een setje vinden dat een perfecte match is.  

Kiezen wat bij jullie beide past.

Wist je dat je ook voor een dames slip enorm veel keuze hebt? Zo kun je kiezen voor een katoenen exemplaar, een string, Brazilian, met hoge taille, zonder kruis en meer. Nu mag je met de kerst best een beetje stout zijn en kiezen voor iets waar jij heel erg blij van wordt. Maar houdt qua model wel rekening met de wensen van je vrouw. Heeft ze bijvoorbeeld een hekel aan strings? Kies dan een exemplaar uit dat haar billen iets meer bedekt. Ook hier heb je ontzettend sexy exemplaren in! Kies dus iets uit wat bij jullie beide past.

Wat kleuren ons vertellen.

Wanneer je lingerie cadeau geeft aan je vrouw, dan heb je wat kleur betreft een paar opties. Namelijk zwart, rood, blauw of roze. Een vrij korte opsomming om het makkelijk te houden. Want wist je dat er een hele psychologie achter kleuren schuil gaat? Kort samenvattend staat zwarte lingerie voor zwoel en krachtig (wil je dat je vrouw zich zelfverzekerd voelt, dan is dit altijd een goede veilige keuze!). Rode lingerie staat voor passie, opwinding, levenskracht en seks. Roze voor romantiek, sensualiteit en vrouwelijkheid. En blauwe lingerie staat voor speelsheid en creativiteit.  

Zo zorg je voor de juiste maat.

Welke lingerie set draagt je vrouw op dit moment het vaakste en waar voelt ze zich het allerfijnste in? Dit is het exemplaar wat je moet bestuderen. Welke maat staat erin? Probeer erachter te komen of dit een setje is in haar standaardmaat. Dit kun je doen door de maten in andere lingerie items te bekijken. En, als je dit niet al doet, geef haar regelmatig een compliment wanneer ze dit aanheeft (soms levert dit ook extra informatie op).

Geven doe je zo (incl. tips)!

En nu je geslaagd bent voor het lingerie setje van jullie dromen, rest je nog maar twee dingen; inpakken en geven. Met een beetje geluk is het al ingepakt toen je het kocht (YES!) en hoef je je alleen nog maar bezig te houden met geven. Denk hiervoor na over de intentie waar je het mee wilt geven. Hoop je jullie seksleven een boost te geven, wil je haar gewoon graag in het zonnetje zetten of is er een andere reden? Verpak dit op een manier die haar zelfvertrouwen geeft. Geef het wanneer jullie samen zijn en deel dit met haar. In briefvorm, door een liedje te zingen of door het gewoon met haar te delen. Bijvoorbeeld; ‘’Lieverd, er is niemand die ik zo mooi en sexy vindt als jou. Ik ben zo dankbaar dat jij van mij bent. Daarom heb ik dit cadeau voor je gekocht. Om je te laten weten dat ik niet kan ophouden met naar je te kijken, je wil voelen en je wil laten weten dat ik je zie.’’

Tot slot…

Geniet! Er is niets leukers dan mooie lingerie uitzoeken en je voor te stellen hoe het haar staat. En die energie, die voelt zij ook. Wanneer jij met het pakketje voor haar staat, je ogen glunderen, je glimlach een tikje stout en onzeker tegelijkertijd is… Geloof mij; er is niets waar haar hart sneller van gaat kloppen.  


Ben jij ook zo dol op mooie lingerie? En van welk item gaat jouw hart sneller kloppen? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie! En als je op zoek bent naar meer tips, ik deel ze met liefde! Vraag er gerust naar 😀 .


4 Comments

  1. Mooie tips voor mannen voor een mooi cadeau tijdens de feestdagen! Leuk onderwerp ook

  2. De mannen boffen maar. Het is werkelijk prachtige lingerie om te zien. Ik moet bekennen dat ik meestal voor makkelijk zittend katoenen ondergoed ga, maar dit is veel mooier.

  3. Linda schrijft 't op Reply

    Wat een goede lingerie tips, ik ga het blog aan mijn man laten lezen 😉

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: