Zondag zag je al een gek filmpje van mij voorbij komen op Facebook waarin ik aangaf zóóóó blij te worden van een shirt. Vandaag laat ik je weten om welk shirt dit ging. Nu is dit natuurlijk wel een spoiler alert, alhoewel… Ik heb 2 T-shirts van Geitenwollenshirts getest. Werd ik van beide enthousiast en gek genoeg om ook nog foto’s te delen waarin ik ze aanheb (de spanning is opgevoerd)? Dat lees je in deze review. Enjoy!

Geitenwollenshirts vindt dat het geitenwollensokken imago wel een opfrisser kan gebruiken, maar de boodschap erachter zeker niet! Waarom zou het milieu moeten lijden voor onze shirts? En waarom zouden er werkers in andere landen lage lonen moeten krijgen? Mooi niet dus! Kies gewoon voor eerlijk en organic. Dan is en blijft iedereen blij.

I ♥ de merknaam en de boodschap waar Geitenwollenshirts voor staat. Dit 100% vegan merk (néé het is dus niet gemaakt geitenwol 😉 ) is eerlijk voor zowel mens, dier als milieu. Ik kan mij geen beter streven bedenken.

Ik heb het shirt Boyfriend Henk heeft er zin in Donkerblauw Melee en Bea Top Wit in maat S voor je getest.

Ik ben dol op beide shirts! Maar eerlijk is eerlijk… Boyfriend Henk heeft er zin in, maar ik ook! Dit is liefde op het eerste gezicht. Vriendlief baalt wel een beetje dat ik ‘m niet groter heb besteld, anders had hij het graag van mij willen stelen. Ha, de omgekeerde wereld! Ik heb het advies gevolgd om Bea te dragen met een pittige kleur BH (rood) én dat is echt een match made in heaven. Sexy maar toch sophisticated.

Eindoordeel:
Ik houd van dit merk en alles waar het voor staat! De organic katoen is van een ongekend hoge kwaliteit. Het is dan ook Global Organic Textile Standard (GOTS) gecertificeerd, dit is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel. GOTS gaat uit van 100% biologische grondstof. Door de hele keten – van het oogsten van de grondstoffen, via de maatschappelijk verantwoorde productie tot de etikettering, verpakking en distributie – wordt voldaan aan de strenge standaard voor biologisch textiel. ♥ it! Weliswaar een korte review, maar soms is het gewoon liefde op het eerste gezicht. Ik geef Geitenwollenshirts een dikke 10! Aanrader!

PS: Voor iedereen die het gekke filmpje heeft gemist…

[separator]

Wat vindt je van Geitenwollenshirts en is dit een merk wat jou ook aanspreekt?

[separator]

 

[ Ik heb de shirts gratis ontvangen in ruil voor het schrijven van een review. ]

10 Comments

  1. Ik dacht het eerder al te zien.. je bent nu een redhead!:) Super leuk! En ik ben dol op Geitenwollenshirts, ze zitten zó comfi! draag die het allerliefste en baal als ze in de was zitten hihi

  2. Jaaa ik hou van dit merk! Ik heb ook een trui met Goature erop, love it. Mensen kijken vaak wel even twee keer als ze het lezen, haha, zo grappig.

  3. Ik heb er nog geen, maar nu ik mijn voornemen om écht alleen nog maar fairtrade/duurzame kleding te kopen ook aan het uitvoeren ben (mijn nieuwe broeken van Kings of Indigo zijn fantastisch!) wordt het wel tijd. Als ik nieuwe shirts nodig heb, weet ik waar ik ze vandaag ga halen 🙂

  4. Super leuk! En je haar vind ik echt zo mooi <3 Ik heb nog geen t-shirt van Geitenwollenshirts in mijn kast maar ik moet me er binnenkort maar eens aan wagen. Het ziet er zo mooi uit en ook fijn dat ze heerlijk zitten.

    • Ahhh super lief!! Dankjewel Claire!! De shirts zijn echt een aanrader. Vooral omdat ze heerlijk comfy zitten, zacht zijn en het merk gewoon super tof is. Nog een heel fijn weekend! Liefs! X

  5. Oeh, het grijze shirt vind ik echt geweldig! Ik heb nog niets van dit merk, maar ik ga het onthouden. Tof je haar zo!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: