Een paar weken geleden werd ik benaderd door Crave Good Food met de vraag of wij de 2 vegan salades wilde reviewen. Nom Nom! Fooooood! Sure! Benieuwd wat wij vinden van de Parel Couscous Tabouleh & Granaatappel en de Beluga Linzen, Geroosterde Groenten & Tuinkruiden die te koop zijn bij alle Marqt filialen?

First things first… Crave Good Food is 5 jaar geleden opgericht door de founder en chef, Claire Sullivan. Zij heeft al meer dan 20 jaar ervaring als chef-kok over de hele wereld. In 1997 verliet zij Australië om te reizen en de wereld te verkennen. Haar culinaire reizen brachten haar naar Spanje, Frankrijk, Noorwegen, de Verenigde Staten, Libanon en Schotland. Uiteindelijk kwam zij terecht in Amsterdam. Toen vrienden bij haar op bezoek waren en aan haar vroegen waar ze kant-en-klare-salades in Amsterdam konden krijgen, kon Claire het antwoord niet geven. Dit motiveerden haar om aan de slag te gaan met koken, experimenteren en te praten met leveranciers. Na geweldige reacties van klanten, werd Crave Good Food een feit. Inmiddels is het uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat ‘Health Conscious Food For A Busy Lifestyle’ in ons leven brengt via alle Marqt filialen.

Salades
De salades worden 3x per week vers geleverd bij ieder Marqt filiaal. In totaal zijn er 4 verschillende salades waarvan er twee vegan zijn. Dit zijn de Parel Couscous Tabouleh & Granaatappel en Beluga Linzen, Geroosterde Groenten & Tuinkruiden.

 

Wat wij ervan vinden.
In één woord: GODDELIJK. Ons persoonlijke favoriet is de Parel Couscous Tabouleh & Granaatappel.

De naam Crave Good Food is geniaal goed gevonden omdat het waar is. Niet alleen ziet het er uit als #foodporn, zo smaakt het ook. Dit is echt het perfecte eten om even snel mee te nemen, on the road op te eten of lekker mee naar huis toe te nemen.

Eindoordeel.
Het verhaal is super gaaf, het product is geweldig goed toch gaat er wel -2 punten vanaf. Dit omdat er op de website enorm veel promotie wordt gemaakt voor vlees en vis. Wij zijn super positief! Als ze in de toekomst kiezen voor 100% vega(n) dan krijgen ze een 10, voor nu een dikke 8. We ♥ it!

[separator]

Heb je deze salades van Crave Good Food al geproefd?

[separator]

[ Wij hebben de salades gratis ontvangen. Thanks Crave Good Food!]

10 Comments

  1. Aahhh het ziet er ook zo lekker uit! Mega fijn ook dat er geen gekke ingrediënten in zitten. Mij lijkt de parel couscous ook het lekkerst 🙂

  2. Dat klinkt echt heerlijk, vooral die salade met linzen. Sowieso vind ik alles met erwten en linzen altijd een heerlijke vervanger voor vlees. Zo tof dat je ze mocht uitproberen!

  3. Oh ik zag dit voorbij komen op Instagram bij iemand anders en dacht ‘dit is ideaal!’. Helaas hier in de buurt geen Marqt te bekennen, maar wie weet komt het er nog *fingers crossed*. Vooral de parelcouscous salade lijkt me heerlijk!

  4. Dat is herkenbaar! In Amsterdam gaan ze nu wel verder uitrollen. Dit betekent dat ze ook te vinden zullen zijn bij sportscholen en andere healthy hotspots. Daarnaast zijn de salades ook verkrijgbaar in de vorm van catering bij een events. Liefs! x

  5. Ziet er goed uit! Ik zou alleen nummer 1 kunnen proeven vanwege de gluten… Ik weet niet of ik een dressing met wijn lekker vind eigenlijk, haha. Wel fijn dat er geen smaakversterkers enzo inzitten.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: