Bestaan er nog ondernemingen die alleen maar items verkopen die stuk voor stuk met heel veel liefde zijn uitgezocht en soms zelfs handgemaakt zijn? Nou en of! En Lindsay Wagemakers is de eigenaresse van zo’n prachtige onderneming. In dit blog artikel laat ik je graag kennismaken met haar webshop Rammelaartje, waarin je de mooiste items voor kinderen kunt vinden. En ik heb leuk nieuws! Ik mag namelijk ook nog een shoptegoed t.w.v. €35 weggeven! Mag ik jou hier blij mee maken?

Wat Rammelaartje zo leuk maakt.

Ik ben er dol op; webshops waar handgemaakte artikelen worden verkocht en waarvan de ondernemer zelf op pad gaat om artikelen in te kopen. Dat is ook waarom ik Rammelaartje zo ontzettend leuk vindt! Je voelt en ziet aan alles dat het met enorm veel liefde is uitgezocht en soms zelfs ook met de hand is gemaakt. Daarnaast hebben de meeste items ook het Rammelaartje logo. Hieraan kun je dus echt zien dat je een uniek item in handen hebt. Hoe leuk!

Daarnaast staat de oprichter van Rammelaartje, Lindsay Wagemakers, altijd voor je klaar. Of je nu vragen hebt of iets wilt delen, mail haar gerust of stuur haar een berichtje op bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Je ontvangt binnen no time een warme reactie terug.

De items die ik voor Lana en Lyam heb geshopt.

Speciaal voor het schrijven van dit artikel mocht ik van Lindsay een paar items uitzoeken voor Lana en Lyam. Onwijs leuk! Zo koos ik 2 items uit die ik nog even bewaar zodat wij ze kunnen geven met de feestdagen en ook een aantal dagelijkse items waar de kleintjes (en wij) nu al van kunnen genieten. Anyhow, dit zijn de items die ik uit heb gezocht;

Houten Gereedschapskist

Timmeren, schroeven en draaien maar! Laat je kindje zich uitleven met deze duurzame houten gereedschapskist! Dit perfecte cadeau zal zorgen voor gegarandeerd uren speelplezier! Kinderen vinden het geweldig om te oefenen en “na te doen”. Daar leren ze veel van, dus je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Waarom wij er blij van worden.

Lana is enorm goed in dingen bouwen, schroefjes losdraaien en vastmaken, dingen repareren en meer. We zeggen weleens tegen elkaar dat het ons niks zal verbazen dan dat ze later ingenieur gaat worden. Toch heeft ze nog geen gereedschapskist. Dit prachtige exemplaar hebben we voor haar en Lyam uitgezocht. Wij kunnen niet wachten om te zien hoe ze er samen mee zullen gaan spelen en zijn super benieuwd wie er strakjes het blijste van wordt 😀 .

Houten Pizza Set

Ook zo’n zin in pizza? Laat je kindje de lekkerste pizza’s beleggen met de toppings naar keuze! Deze worden met klittenband bevestigd en zijn dus verwisselbaar.

Waarom wij er blij van worden.

Lana’s favoriete eten is pizza en ze is stapelgek op haar keukentje die ze vorig jaar met de feestdagen van haar oma kreeg. Toen ik deze set zag, was ik dan ook direct verliefd. Wat zal ze hier een hoop plezier van hebben!

Slabber hydrofiel met drukknoopjes – Diepgroen

Deze zachte slabbetjes zijn ook prima te gebruiken als kwijlslabbetje.

Waarom wij er blij van worden.

De kleur is prachtig en de stof is heerlijk zacht! Ideaal voor onze kleine man die net begonnen is met hapjes eten en waarbij het eerste tandje door begint te komen.

Siliconen kom met zuignap en lepel – Beige

Deze siliconen kom inclusief buigzame lepel helpt je vast voedsel te introduceren en je baby vervolgens over te zetten op zelfvoeding. De zuignap zorgt ervoor dat de kom niet verschuift of kantelt. Geweldig voor gebruik op kinderstoel trays of tafels. De kom is ontworpen met een gebogen zijkant, de hoge achterkant voorkomt morsen en houdt eten in de kom!

Waarom wij er blij van worden.

Deze kom is ideaal! Op dit moment geef ik Lyam gepureerde hapjes die ik zelf vers maak. Maar ik denk dat wij over een paar weekjes gaan switchen naar de Rapley methode. Het fijne aan deze kom is dat het in beide gevallen perfect is.

Siliconen set Bordje Leeuw + vork en lepel – Beige

Zelf leren eten is natuurlijk het allerleukst, maar kan ook een behoorlijke uitdaging zijn! Door gebruik te maken van de handige zuignap liggen deze bordjes stabiel op uw tafel. De vork en lepel hebben een breed handvat, en een zachte flexibele top, zodat zelf leren eten wordt bevorderd!

Waarom wij er blij van worden.

Ik ben helemaal weg van het lieve leeuwtje! Zo’n schattig bordje! En ook dit exemplaar is perfect geschikt voor de Rapley methode. Ik weet nu dan ook al zeker dat Lyam hier jaren plezier van gaat hebben!

De mooiste hydrofiele doeken.

Als er iets is waar wij geen genoeg van kunnen krijgen, dan zijn het wel van hydrofiele doeken. Ik gebruik ze voor om de speen van Lana (ze vindt het heerlijk om ermee te spelen; het brengt haar echt tot rust), om de kindjes mee te drogen, als slabbetje en meer. Ik ben dan ook super blij en dankbaar dat we weer 2 exemplaren rijker zijn; hydrofiele doek XL 120x120cm – Green Leaf en hydrofiele doek xl dierenprint. Beide gemaakt van een prachtige, zachte kwaliteit en de print is in één woord; SCHITTEREND! Wat de doeken daarnaast heel bijzonder maakt is dat het een combinatie is van bamboe en katoen.

Bijtring feather salie

Handgemaakte bijtring met siliconen kralen, grote flexibele siliconen veer en houten bijtring. De veer is gemakkelijk vast te pakken en ideaal om op te bijten!

Waarom wij er blij van worden.

Lyam zijn eerste tandje komt door en hij vind een bijtring nu heel erg fijn omdat het wat verlichting geeft. Dit exemplaar is echt een beauty! En nog het allerbelangrijkste; Lyam wordt er heeeeel erg blij van.

Siliconen drinkbeker met rietje – Poederroze

Flexibele foodgrade siliconen drinkbeker, inclusief rietje. Leer je kleintje zelf drinken met deze schattige bekers! Ze zijn flexibel, de bovenkant sluit strak aan op de beker, het is niet te groot/zwaar én ze kunnen in de vaatwasser!

Waarom wij er blij van worden.

Hoe schattig is deze drinkbeker? Wij zijn er helemaal verliefd op! En Lana drinkt er super goed uit. Yessss, wij zijn fan!

Eindconclusie en WIN een shoptegoed t.w.v. €35!

Wat een feestje was het om te shoppen bij Rammelaartje! Niet alleen vanwege de service en fijne website, maar ook omdat wij stuk voor stuk verliefd zijn geworden op de prachtige items. Ze zijn duurzaam, van mooie kwaliteit en je voelt hoeveel liefde en aandacht erin zit. Ik ben dan ook enorm blij en dankbaar dat ik dit met je mag delen! Van Lindsay mag ik één lezer blij maken met een shoptegoed t.w.v. €35 die je vrij in de webshop mag besteden. Woehoeeee! Hoe leuk! Mag ik jou hier blij mee maken? Heb je al items op het oog? En voor wie wil je gaan shoppen? Deel het in een reactie met een geldig mailadres en je doet automatisch mee. Uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook. De winnaar ontvangt volgende week donderdag een persoonlijke mail met daarin het shoptegoed.

Update 22-09-2022: Bedankt voor jullie onwijs leuke en enthousiaste reacties! Zo leuk om te zien dat jullie ook niet kunnen wachten om te shoppen bij Rammelaartje! Helaas kan ik maar één iemand blij maken en dat is gelukt! De winnaar heeft zojuist een persoonlijke mail ontvangen. Wij wensen jullie allemaal een stralende dag toe!


Ben jij ook enthousiast geworden over Rammelaartje en zijn er items die je graag zou willen shoppen? Ik ben super benieuwd! En… Als je een reactie achterlaat dan maak je automatisch kans op het shoptegoed! 😀

.

49 Comments

 1. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sepp! Zo’n leuke beker lijkt mij wel wat. En Sepp is gek van houten speelgoed.

 2. Super leuk!
  Met een baby en een dochter van 2,5 is er altijd iets welkom!
  Wij doen graag mee.

  • Wat een super leuke webshop ! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Alisha , ik zou dan gaan voor de Houten Speelgoed Blokken en Rijgset en de cilicone drinkbeker met rietje .

   • Erika van koert Reply

    Heel leuk ! Ik doe graag mee voor een zwangere vriendin. Ik zou Kraamcadeau handgemaakte set Jungle bestellen ♡

 3. Bakjes, lepels, slabjes hebben we nooit genoeg eigenlijk. Die rietjesbeker ziet er ook fijn uit en de hydrofielen ook

 4. Superleuke producten! Ik hou altijd wel van handgemaakte producten, niet alleen doordat het uniek is, maar ook door de zorg die eraan besteed is.

 5. Wat een super leuke site… zo’n houten pizzaset staat ook nog op mijn wensenlijstje!

 6. Ziet er super leuk uit zeg! Vooral die hydrofiele doeken, daar kun je ook nooit genoeg van hebben. Leuk om door jouw artikel deze shop te leren kennen.

 7. kempenaers anita Reply

  doe zeer graag mee voor dit mooie shoptegoed , moet binnen een paar weken op kraamvisite en kan hier dan wat spulletjes van uitkiezen op deze site vol met leuke producten

 8. Wat een ontzettend leuke site met nog veel leukere spulletjes! Daar word ik hebberig van!! Ik zou zeker weten iets van het houten speelgoed kiezen; ik ben er dol op en het is van goede kwaliteit en duurzaam.

  • Ik doe graag mee voor onze kleinzoon. De keuze is enorm, maar ik ga zeker voor een mooie houten rammelaar.

 9. Mooie spullen! Houten speelgoed is altijd leuk, ik maak graag kans op het shoptegoed!

 10. Oei, ik heb al even rondgesnuffeld op de website van Rammelaartje, dat had ik beter niet kunnen doen 😉 inderdaad je hebt niets te veel gezegd, wat een leuke spulletjes!

 11. Hydrofyldoeken worden hier dagelijks veel gebruikt. En dan inderdaad de XL-versie. Ook de oudste wil zich na het douchen nog steeds het liefst in zo’n doek wikkelen. Een paar extra is zeer welkom!

 12. Wat een leuke site met allemaal lieve dingen in de schattigste kleurtjes! Ik vind de siliconen bouwstenen erg leuk!

 13. Het is allemaal zo schattig joh! Geweldig hoor en goed verhaal er ook achter! IK doe daarom ook graag mee

 14. Ik vind de pizzaset echt geweldig, mijn dochter is een kleine keukenprinses en zou dit echt geweldig vinden. Weer eens iets anders dan zandtaartjes!

 15. Ik vind de pizzaset echt geweldig, mijn dochter is een kleine keukenprinses en zou dit echt geweldig vinden. Weer eens iets anders dan zandtaartjes!

 16. Wilma Wentink Reply

  DE hydrofiele doeken heeft toch wel mijn speciale aandacht, die zijn wel super hoor en altijd welkom 😉

 17. Wauw, wat een mooie, unieke spulletjes hebben ze, zeg! Ik zou de houten gereedschapskist een geweldig cadeau vinden voor het stoere zoontje van mijn beste vriendin!

 18. De Siliconen matroesjka popjes of de Siliconen set stapel blokken zouden hier wel heel erg welkom zijn!

 19. Lindaschrijfthetop Reply

  Houten speelgoed heb ik altijd super gevonden of het nu een rammelaar of een treinrails is het gaat jaren mee.

 20. De hydrofiele doeken, mooi en zo fijn in gebruik om mijn zoontje mee af te drogen na zijn badje

 21. Mooie spulletjes. Mijn schoonzusje is zwanger, haar kan ik vast en zeker blij maken met dit tegoed. Ze houdt van mooi degelijk houten speelgoed en mooie handige spulletjes, dus het uitgeven komt vast en zeker goed!

 22. Wat een leuke dingen! In ons nieuwe huis hebben we straks een groot bad, de badspeeltjes zouden dan heel leuk zijn!

 23. Prachtig, die hydrofiele doeken! In ‘mijn’ tijd was er alleen maar wit of hooguit met een vaag printje te krijgen. Later, toen Mila al veel ouder was zag ik veel meer soorten en maten en natuurlijk dessins. Wat ik heel tof vond is dat ik op een gegeven moment van dat soort doeken heb gekocht (hydrofiel) van 1.40 bij 1.00 meter (of nog groter zelfs). Ideaal als je op vakantie gaat. Zo droog en lekker zacht om op te liggen.
  Meer on point: hele leuke webshop en prachtige items. Ook weer iets waar we vroeger heel blij van zouden geworden. En trouwens ook heel handig om anderen cadeau te geven.

 24. Wat een mooie spulletjes, de kraamcadeaus zijn echt superleuk, en ook het houten speelgoed en de hydrofiele doeken!

 25. Wat een leuke website met schattige spulletjes! hier zou ik mooie items kunnen scoren voor mijn tweeling! Dat shoptegoed komt goed van pas, gezien alles al zo duur is voor twee babies! ik doe heel graag mee 🙂

 26. Leuke site met leuk spul. Iets voor je eigen gezin of als cadeau, hier kun je wel slagen! Ik ben fan van de houten pizzaset, zodat de kids lekker zelf pizza kunnen bakken, net als papa!

 27. Evelyne de Jong Reply

  Wauw!! Wat een prachtige producten en met zorg uitgekozen. Ik doe graag mee zodat ik mijn zus en haar dochtertje kan verrassen met iets leuks.

 28. Linda Meester Reply

  Wat een ontzettende leuke speelsets heb je gekozen. Daar zal het kindje erg blij mee zijn

 29. Oh wauw, zo prachtig! De hydrofiele doeken en het siliconen bordje en bestek vind ik echt prachtig!

 30. Ik doe mee! Ik heb binnenkort nog twee kraamvisites dus dan kan ik een leuk cadeautje meenemen. Of ik shop iets voor mijn dochters de sushiset zullen ze fantastisch vinden 🙂

 31. Sharon de Ridder Reply

  Ik word in november weer peettante, dus dit zou heel goed van pas komen!

 32. Ik houd erg van dit soort shops, voel dat de centjes dan ook gewoon goed terechtkomen. Niet zoals zo’n bol.com ofzo.

 33. Wagenspanner gehaakte bijtring in khaki / panterprint / wit kleur voor in de wagen bij onze zoon die

 34. Wat staan daar mooie dingen tussen! ik maak graag kans voor mijn kleinste dochtertje Mila!

 35. Anneliese de Waal Reply

  Ik doe erg graag mee voor de kleine, heel erg leuk , Groetjes Anneliese de Waal

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: