Sinds we kinderen hebben, heb ik een beetje een gekke guilty pleasure ontwikkeld; schoonmaken! Ik ben dol op een schoon opgeruimd huis dat lekker ruikt. Maar er zijn ook klussen waar ik bijna niet aan toe kom. Benieuwd welke dit zijn en welke producten ik hiervoor gebruik? Ik deel het met je in dit blog artikel. En… Ik heb leuks nieuws! Van HG mag ik namelijk 3 fijne schoonmaakpakketten weggeven. Mag ik jou hier blij mee maken 😀 ?

De badkamer blikkend schoon maken.

De badkamer schoonmaken; ik doe het één keer per week. Van de gootsteen tot aan de douche, vloer, het bad en de commode. YES, we hebben een extra commode in de badkamer en ik kan het aan iedere ouder met jonge kindjes aanraden 😀 ! Het is zo fijn, warm en knus om je kleintje te drogen en aan te kleden in een warme ruimte. Maar terug naar die ruimte. In de badkamer zijn er namelijk een paar niet zo sexy klussen waar ik bijna niet aan toekom maar die wel heel belangrijk zijn. Namelijk het ontstoppen van de afvoer in de douche, het verwijderen van schimmel op de muren en het grondig verwijderen van zeepresten van de tegels. Gelukkig zijn dit stuk voor stuk klussen die super snel en makkelijk te doen zijn met HG! Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik van Whello.nl een uitgebreid pakket van ontving waar onder andere de HG vloeibare ontstopper, HG schimmel reiniger en HG tegelreiniger extra sterk in zit! Dit zijn namelijk stuk voor stuk mijn go to producten voor deze klussen.

Gesproken over niet sexy klusjes… Robert schreef een handig blog artikel voor een schimmelende vloer behandelen.

Een gek klusje in de slaapkamer…

Wist je dat je elke nacht gemiddeld een kwart liter vocht verliest in bed? Dit vocht wordt geabsorbeerd door je matras, waardoor er (gele) vlekken kunnen ontstaan. En naast de vlekken kan het op een gegeven moment ook een keer niet zo lekker fris meer gaan ruiken (gesproken over niet sexy dingen). HG heeft daar een oplossing voor in de vorm van een fijne spray (matrasopfrisser) die werkt op basis van natuurlijke enzymen en microben. Het maskeert niet, maar neemt de bron van de nare geur weg en werkt al na 20 minuten.

Meubels

Wij hebben 2 hele mooie antieke meubels in huis die eigenlijk verzorgd moeten worden met een olie. Dit om de kleur mooi te houden, het te voeden en beschermen. Het is een klus waar ik al jaren niet aan toe ben gekomen maar wat bovenaan mijn lijst staat. Ik gebruik hiervoor de meubelolie noten.

Dagelijkse klussen veraangenamen…

Met 2 kinderen en 2 honden zijn er van die klussen die ik dagelijks doe. Zoals stofzuigen, de was, het opruimen en schoonmaken van de keuken en woonkamer, het weggooien van de vuilniszak en meer. Nu ben ik dol op dingen die lekker ruiken (lees ook mijn blog artikel over groene en vegan schoonmaaktips) en gelukkig heeft HG hier ook 2 producten voor die ik super fijn vindt en altijd in huis heb; stofzuigerlucht verfrisser en tegen stinkende vuilnisbakken. Echte aanraders!

Tot slot…

Het is je vast opgevallen dat ik in dit blog artikel een aantal producten heb genoemd die niet echt groen en duurzaam zijn. Dit komt omdat ik persoonlijk voor de wat ‘zwaardere klussen’ zoals deze, liever kies voor iets dat werkt. Maar… Ik heb ook een aantal ECO producten van HG in huis die ik absoluut kan aanraden! Zoals de ECO koffiemachine ontkalker, ECO toiletgel en ECO ovenreiniger. Wij zijn persoonlijk erg fan van HG omdat het een merk is dat altijd precies doet wat zij beloven. Daarnaast zie je snel resultaat in weinig tijd. Wel zo fijn 😀 !

Wil jij je huis schoonmaken binnen 30 minuten? Lees dan ook dit blog artikel van Joyce waarin ze een aantal super fijne tips deelt.

En… Ik heb leuk nieuws! WIN een HG schoonmaakpakket!

En omdat ik super blij wordt van HG, heb ik voor jullie geregeld dat ik 3 schoonmaakpakketten weg mag geven (t.w.v. ruim €40)! Hier zitten de volgende 3 producten in:

Mag ik jou blij maken met één van deze 3 pakketten? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mail adres. Misschien dat je wilt vertellen wat jouw favoriete HG product is of welke schoonmaakklus je helemaal niet of juist wel leuk vindt? Ik ben super benieuwd! En uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook mee. Volgende week dinsdag ontvangen de 3 winnaars een persoonlijke mail waarin ik vraag naar je adres zodat HG de producten direct naar je op kan sturen. Leuk, leuk!

Update 16-08-2022: Bedankt voor jullie leuke reacties!! De 3 winnaars hebben zojuist een mail ontvangen. HG stuurt de schoonmaakpakketten naar jullie toe. Alvast heel veel poetsplezier gewenst 😉 !


Mag ik jou blij maken met één van de drie HG schoonmaakpakketten? 😀


17 Comments

 1. Linda schrijft ' t op Reply

  Mij maak je zeke blij met zo’ n pakket, we hebben net een nieuwe badkamer en deze wil ik mooi schoonhouden.

  • Ja natuurlijk doe ik mee! De HG producten staan hier ook standaard in ons keukenkastje. Zou heel fijn zijn als deze aangevuld worden. Kan ik nog meer schoonmaken!

 2. Ik gebruik vaak HG. Net wat je zegt, schoonmaken moet toch dus dan kun je het net zo goed aangenaam maken voor jezelf.

 3. Vivian Bauptit Reply

  Wat een super leuke winactie!
  Ik vind de HG schimmelreiniger erg fijn om te gebruiken en ben ook erg benieuwd naar de andere producten van HG!
  Het lijken mij erg fijne producten dus zou super zijn om een pakket van Hg te mogen winnen!♡

 4. Barbara van Hamersveld Reply

  Ik doe zeker mee. Met mijn Timmy (kat) ben ik gek op de HG vlekkenverwijderaar en nare luchtjes verwijderaar, je snapt wel waarom

 5. Ook ik doe graag mee met deze leuke winactie, want producten van HG staan hier altijd wel in huis en worden vaak gebruikt.

 6. Ik heb nog nooit schoongemmaakt met HG , maar als dat het schoonmaken gemakkelijker maakt dan graag!
  Ik ben benieuwd naar deze producten van HG en wil ze graag proberen.

 7. Nicole Orriëns Reply

  Ik krijg helemaal zin om te gaan schoonmaken. HG is een goed en bekend merk. De geur van een schoonmaakmiddel vind ik vaak best stimulerend ook om aan de slag te gaan.

 8. Cheryl jongejan Reply

  Ik doe graag mee! Ik ben ook dol op de vlekkenverwijderaar voor kleding. Alleen met de hulp van HG krijg ik sommige vlekken er uit.

 9. kempenaers anita Reply

  heb al verschillende producten ervan gebruikt maar nog geen van dit te winnen pakketje maar wil ze wel eens uitproberen

 10. Corinne de Graaf Reply

  De ontstopper hebben ik weleens met succes gebruikt.
  De schimmelreiniger ben ik wel benieuwd naar.
  Die kan ik dan gebruiken met de badkamer schoonmaak!

 11. Wat een leuke actie! Wij hebben een aantal producten van HG altijd in huis. Zoals de “Hygiënische toiletruimte alledag spray” die namen ook van sommige producten, helemaal leuk. En werkt gewoon goed!
  Liefs

 12. Wat een mooie winactie, ik gebruik af en toe HG producten.
  Ik doe graag mee met deze actie.

 13. handig zo’n pakket, want ik ben niet echt dol op schoonmaken. Zeker de badkamer schoonmaken en ramen wassen vind ik vreselijk!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: