Wat een weer hé? Maar geen reden om somber te zijn want ik heb namelijk iets heel erg leuks voor je! Dr. Blend heeft sinds kort een vitamine box aan hun assortiment toegevoegd die 11 verschillende sappen en shots bevat. Speciaal om je tijdens een (werk)week van extra vitaminen te voorzien. En… Ik mag zo’n heerlijke Vita Box weggeven! Kan jij wel een boost gebruiken? Lees dan snel verder. 😀

Over de Vita Box

De Vita Box, anders gezegd vitamine box, bevat 11 verschillende sappen en shots. Deze box is speciaal samengesteld om jou gedurende een (werk)week van extra vitaminen te voorzien.

Vitamines zijn erg belangrijk voor je gezondheid. Ze spelen een rol bij allerlei processen in je lichaam. Zo hebben vitaminen invloed op je afweersysteem en zenuwstelsel. Het zorgt voor een goede werking van de spieren en voor sterke botten, nagels en tanden. Naast vitaminen bevatten deze sappen en shots ook verschillende mineralen en antioxidanten. Een fijne toevoeging naast een gezonde leefstijl die jou een boost kan geven!

Bij je Vita Box ontvang je extra informatie en een tijdsplanning. De tijden van inname van de sappen en shots staan weergegeven voor de beste opname. Klinkt goed toch!

Met deze box ben je voorzien van alle vitaminen die je nodig hebt.

In de Vita Box zitten 11 verschillende sappen en shots waarin de vitaminen A, B, C, D, E en K zitten. Alle vitaminen die je nodig hebt! Want wist je dat…

Vitamine A een vitamine is die je voornamelijk vindt in de sappen met bleekselderij, boerenkool, spinazie en wortelen. Deze vitamine is van belang voor een goed afweersysteem en voor een gezonde huid, haren en nagels.

B-vitaminen verkrijg je uit de sappen met banaan, courgette, passievrucht en spinazie. De verschillende B-vitaminen dragen bij aan je energieniveau en zijn van belang voor je stofwisseling.

Vitamine C vind je naast citrusvruchten ook in ananas, mango en passievrucht. Deze vitamine speelt een grote rol bij je weerstand en het soepel houden van de gewrichten, bloedvaten, huid en spieren.

Vitamine D kan je lichaam zelf aanmaken met behulp van zonlicht. Helaas is de straling alleen in de zomermaanden voldoende om hieruit vitamine D aan te maken. Het is aan te raden om vitamine D te suppleren. Met een vitamine D shot krijg jij voldoende vitamine D3 binnen, dat belangrijk is voor een goede opname van calcium en de weerstand.

Vitamine E vind je in avocado, boerenkool en wortelen. Deze vitamine gaat verouderingsprocessen tegen.

Vitamine K komt voor in groene bladgroenten en draagt bij aan een goede bloedstolling en behoud van gezonde botten. 

Gember als voordeel heeft dat het zorgt voor een verbeterde opname van de voedingsstoffen.

Inhoud.

In de Vita Box zitten de volgende 7 sappen en 4 shots:

Nº2 – Groentesap met boerenkool, spinazie & gember

Nº3 – Groentesap met wortel, komkommer & bleekselderij

Nº13 – Vruchtensap met dragon fruit, passievrucht & banaan

Nº15 – Water met mango & gember

Nº20 – Bietensap met avocado & venkel

Nº21 – Wortelsap met pompoen & pastinaak

Nº22 – Groentesap met komkommer, courgette & spinazie

Nº16 – Appelazijnshot met sinaasappel & gember

Nº19 – Groenteshot met gember & spirulina

Nº23 – Vitamine D shot met sinaasappel & gember

Nº24 – Vitamine C shot met grapefruit & aardbei

Onze favoriete sapjes.

Wat is het toch altijd een cadeautje om de sapjes van Dr. Blend in huis te hebben. Helemaal nu ik 33 weken zwanger ben en ik afgelopen vrijdag positief testte op corona. Zo niet fijn! Maar goed, gelukkig zijn er 11 sapjes die je gewoon tijdens je zwangerschap mag drinken. Namelijk;

Mango Django Nº3 // Green Sweetness Nº2 // Green Freshness Nº5 // Rabbit Nº6 // Just Beat It Nº9 // Coco Nº10 // Popeye Nº2 // CarryOn Nº3 // Green Metal Nº5 // Green Machine Nº6 // Red machine Nº9 // Big Apple Nº12 // Banspresso Nº13 // Samba Nº15

En een aantal van deze traktaties zitten ook in de Vita Box en zijn zooooo lekker! Onze absolute favorieten zijn de Mango Django Nº3, Banspresso Nº13 en Samba Nº15. Heeeerlijk! Zo zacht en verfrissend!

En ik heb leuk nieuws… Ik mag namelijk 1 Vita Box t.w.v. €79,95 weggeven!

Ben je na het lezen van dit blog artikel enthousiast geworden over de Vita Box? Dan heb ik super leuk nieuws! Als ambassadeur van Dr. Blend mag ik namelijk 1 box t.w.v. €79,95 weggeven! Mag ik jou hier blij mee maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel (mailen mag ook naar info@clairesmission.com). Misschien dat je wil laten weten welk sapje je het lekkerste lijkt, wie je deze box gunt of waarom je wel een boost kunt gebruiken. Ik ben super benieuwd! En… Natuurlijk telt een ‘Ik doe mee!’ ook.

Volgende week dinsdag ontvangt de winnaar een persoonlijke mail.

15-02-2022: Bedankt voor al jullie lieve, hartverwarmende en soms zelfs ontroerende reacties! Het was enorm lastig om een winnaar uit te kiezen omdat we jullie allemaal een boost gunnen. Maar… Het is gelukt! De winnaar heeft zojuist een persoonlijke mail ontvangen. Heel veel plezier van de Vita Box!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Er staan nog veel meer leuke win acties voor je klaar. Fijne dag!


Mag ik jou blij maken met de Vita Box? 😀

90 Comments

 1. Lindaschrijfthetop Reply

  Je corona uitslag is een beetje jammer maar de heerlijk shots maken veel goed. Bij mij is mango en banaan een van mijn favorieten

 2. Heerlijk zo’n vitamine boost! In de winter met minder zonlicht merk je echt dat dit zo enorm belangrijk is. We komen al niet veel buiten rond deze periode en met het corona virus al helemaal niet. Dit lijkt mij veel gezonder dan vitamine pillen overigens!

  • Hier ook zwanger (14 weken) en ik kan ook wel een gezondheid/energie boost gebruiken! De sapjes die ik niet mag kan ik mooi aan mijn man geven haha. Zou graag winnen!

   • Wauw wat een gezonde winactie , ik doe heel graag mee voor mezelf! De Nº24 – Vitamine C shot met grapefruit & aardbei lijkt me het lekkerst ook omdat ik van aardbeien houd , en ik kan deze vitamine boost heel goed gebruiken omdat ik samen met mij babygirl Alisha nog veel binnen zit omdat zei nog 3 slaapjes per nodig heeft ze is pas 6 maandjes oud en ik ben alleen staande moeder .

  • Vivian Bauptit Reply

   Ik zou dit graag willen winnen omdat mijn man en ik allebei diabetes 2 hebben en we nu bezig zijn op de gezonde tour en zo’n heerlijk sap pakket zou zeker een goede aanvulling zijn. En toevallig hadden we het hier laatst nog over! Super leuke winactie! En vervelend dat je corona hebt gekregen hoop dat je je nu goed voelt! En natuurlijk gefeliciteerd met je zwangerschap veel geluk gewenst met je gezin!

 3. Wat zien die flesjes er leuk en schattig uit! Mooi al die kleurtjes, en dan nog gezond ook. De flesjes lijken me ook erg leuk om te bewaren en later bloemetjes in te zetten. En zo’n vitamine boost lijkt me heel gezond. Zeker in deze grijze maand van februari.

  • Ooeeh dit wil ik heel graag winnen! Ik heb net corona gehad en bleek daarbovenop ook bloedarmoede te hebben, dus ik voel me op z’n zachtst gezegd niet heel fit. Zo’n oppepper kan ik heel goed gebruiken! En m’n dochter van 7 zal ook graag meedenken 🙂

 4. kempenaers anita Reply

  grapefruit en aardbei vind ik lekker en vitamientjes in de winter kun je altijd gebruiken

 5. Ah wat vervelend dat je corona hebt. Hopelijk helpen de vitamineshots je om snel weer opgeknapt te zijn.

  Ik heb al eens eerder hierover gehoord en vanwege de hoge prijs het eigenlijk niet aangedurfd om te bestellen. Want was als ik het niet lekker vind? Dat zou weggegooid geld zijn zeg. Daarom lijkt het mij wel super om deze box te winnen. Al was het alleen al vanwege de Nº24 – Vitamine C shot met grapefruit & aardbei, die me echt heerlijk lijkt.

  Het zou goed passen bij mijn ultieme poging om mijn leefstijl te veranderen naar een gezonde leefstijl/

 6. Wat vervelend dat je positief getest bent op Corona, hopelijk knap je snel weer op! De sapjes klinken heerlijk! Ik zou graag meedoen met de actie. Niet voor mijzelf, maar ik zou mijn moeder er graag blij mee maken. Die zit als sinds december aan huis gekluister, te wachten op een ‘nieuwe knie operatie’. Niets voor haar, want ze is juist zo actief. Omdat ik helaas in het buitenland werk, lijkt het mij tof om haar op deze manier blij te kunnen maken.

 7. Nº24 – Vitamine C shot met grapefruit & aardbei lijkt me heerlijk. Ben nl dol op beide fruitsoorten

 8. Charlotte Van Vrijberghe de Coningh Reply

  Zalige sapjes, goede boost. Doe niet mee voor de actie, maar het is een echte traktatie, elke sapje is goed van smaak!
  Voor degene die wint, geniet ervan!

  • Wat naar dat je positief bent getest op corona. Hopelijk valt het mee qua klachten en ben je er met deze sapjes zo weer helemaal bovenop! Zelf kan ik door moeheid ook wel een boost gebruiken, dus vandaar deze reactie. Voor nu klinkt #13 Vruchtensap met dragon fruit, passievrucht & banaan het lekkerst, maar ik laat me ook graag verrassen door de rest. 🙂

 9. Ik doe heeeel graag mee met deze leuke, lekkere en gezonde winactie! En waar ik het meest benieuwd naar ben is naar : Nº16 – Appelazijnshot met sinaasappel & gember!

 10. Ik doe graag mee! Ik ben heel benieuwd ernaar. Het klinkt goed! Nº13 – Vruchtensap met dragon fruit, passievrucht & banaan lijkt me het lekkerst!

 11. Wat leuk! Naast dat ze gezond zijn, zien ze er ook heerlijk uit. Ik zou graag mee willen doen!

 12. Karolina ☺ Reply

  WoW……ik voel een enorm gevoel van lekker gezond bezig zijn opkomen ‍♀️
  Deze fijne vitamientjesverwennerij zullen me vast een puppiepower BOOST geven
  Dit heb ik ook wel nodig want mijn weerstand is bagger
  Ondanks het supervoorzichtig zijn TOCH corona gekregen en heel erg veel ziekteverschijnselen gehad.
  Best nog gevaarlijk samen met mijn diabetes type 1
  Ik zou deze vitamientjes dan ook maar al te graag voor mezelf willen winnen
  Allemaal lekker lijkt me,maar ben het meest nieuwsgierig naar POPEYE N° 2

  Jij ook snel weer opknappen hè?

 13. Jacqueline de Waal Reply

  Deze sapjes kan ik goed gebruiken in deze tijd van het jaar zeker bordevol vitamine heerlijk.

 14. Lijkt mij heerlijk! Ik geef borstvoeding aan mijn 6 weken oud dochtertje. Ik merk dat ik daardoor meer trek heb. Soms is het verleidelijk om dan te kiezen voor een ongezonde snack. Met deze sapjes kan ik nog beter voor mijzelf en mijn dochtertje zorgen!

 15. Deze sapjes zijn hier groot favoriet! Nummer 13 is heerlijk. Ik zou hem cadeau willen doen aan mijn lieve schoonmama die al een tijdje ziek is. Zij kan wel een leuke verrassing gebruiken en de vitamines zullen haar ook goed doen.
  Liefs

 16. Ideaal voor mij als ik weinig tijd heb en ook wel handig als ik onderweg ben. Water met mango & gember lijkt mij de lekkerste!

 17. Wat vervelend dat je Corona hebt gehad, hopelijk heb je er weinig last van en ben je er snel vanaf! Ik ben zeer benieuwd naar deze vitaminesapjes en shots. Ik heb jullie andere sapjes en shots al een aantal keer voorbij zien komen en elke keer twijfel ik om ze te bestellen. Het is toch een investering in iets waarvan je niet zeker weet of het wel lekker is. Het lijkt me dus super leuk om deze box te winnen zodat ik het kan uitproberen en het misschien een vast iets te maken in mijn gezondere eet/leef patroon!

 18. Hoop dat de sapjes je geholpen hebben! Ik heb al een aantal weken veel buikprobleempjes (na een reis jippie) en hoop dat een sapjeskuur mijn darmflora weer een beetje boost! De Green Freshness lijkt mij heel lekker, ik probeer dit graag!

 19. Wow, dit zou echt te gek zijn. Met net een nieuwe baan kan ik wel even een booster gebruiken.
  Even weer helemaal fris en fruitig. Goed voor het lichaam en de boost om paar kilo’s kwijt te raken en daarna verder te gaan met het gezonde leven. De Nº13 – Vruchtensap met dragon fruit, passievrucht & banaan lijkt mij echt heerlijk! En daarnaast de Vit. D shot, aangezien ik bijna altijd tekort heb aan Vit. D!
  Fingers crossed

  • Een aantal van deze sapjes klinken zo niet lekker, dat ze wel héél gezond móeten zijn. Tijd dus om eens uit te proberen en me positief te laten verrassen.

 20. Kim de Vries Reply

  Het lijkt mij heerlijk om wat fitter de lente in te gaan! Ik ben vooral benieuwd wat de vitamine C shot voor mijn lichaam doe.

 21. Aartje de Jong Reply

  Wat een heerlijk pakket voor een voorjaarsboost! De green detox lijkt me heerlijk!

 22. Hoi Claire,

  Krijg al trek in je vitamine s boost. Nu ik in de overgang zit merk ikdat mijn conditie en weerstand achter uit gaat. Hier moet ik zeker iets aan doen. Dit zou me heel goed op weg helpen.

  Fine dag en veel succes

 23. Kost me moeite om na corona weer mijn energie terug te krijgen. Wellicht dat deze sapjes mij hierbij kunnen helpen!

 24. Debby Koeman Reply

  Ik wil graag wat gezonder leven. Door corona ben ik veel gaan snacken en alcohol gaan drinken en ben ik veel aangekomen en zit niet lekker in mijn vel. Ik wil hier graag iets aan doen en gezonder gaan leven, vind het alleen lastig om te beginnen en waar ik moet beginnen. Zo’n vitamine sapkuur zal me goed op weg helpen. En de vitamine C shot met grapefruit & aardbei klinkt nog heerlijk ook!

 25. Ja ik kan wel een boost gebruiken! Ik heb 2 kleine kindjes die allebei vreselijk slapen ’s nachts. Ik heb daardoor de ene na de andere verkoudheid te pakken helaas. Dus wat extra power is zeer welkom hier! : )

 26. Ja ik kan wel een boost gebruiken! Ik heb 2 kleine kindjes die allebei vreselijk slapen ’s nachts. Ik heb daardoor de ene na de andere verkoudheid te pakken helaas. Dus wat extra power is zeer welkom hier! : )

 27. Ja ik kan wel een boost gebruiken! Ik heb 2 kleine kindjes die allebei vreselijk slapen ’s nachts. Ik heb daardoor de ene na de andere verkoudheid te pakken helaas. Dus wat extra power is zeer welkom hier!

 28. Als je hard werkt als zzp schoonmaakster zonder personeel
  Moet je iedere dag genoeg vitamines tot je nemen om fit te blijven
  Want als je ziek bent heb je geen inkomen dus goed voor je zelf zorgen!,,

 29. Ik ben nog herstellende van Corona en ik merk dat dat er bij mij aardig in heeft gehakt… Een boost kan ik absoluut gebruiken!

 30. Maartje Schillemans Reply

  Ik doe graag mee! Ik heb het nog nooit gedronken en zou het graag een keer proeven!

 31. Wat een leuke weggeef actie. Mij lijk Nº13 – Vruchtensap met dragon fruit, passievrucht & banaan toch echt het lekkerst.

 32. Wat een leuke weggeef actie! Mij lijkt Nº13 – Vruchtensap met dragon fruit, passievrucht & banaan toch echt het lekkerst.

 33. Kom maar op met die boost! Hier net een positief geteste zoon, dus ik kan wel wat extra vitamines gebruiken, al zullen die dan wel te laat komen haha

 34. Aangezien de zon de laatste tijd veel vrij heeft, lijkt me dit een prima smaakje: Nº23 – Vitamine D shot met sinaasappel & gember. daarvoor doe ik graag mee 🙂

 35. Wat heerlijk zeg! Mijn lichaam kan wel een boost gebruiken. De vruchtensap is denk ik mijn favoriet!

 36. Een goede gezondheid en levensstijl helpt enorm bij mij Psoriasis die ik helaas heb. Zo`n vitamine sapkuur zou daar vast en zeker enorm bij helpen. De Nº3 – Groentesap met wortel, komkommer & bleekselderij lijkt mij het lekkerst. Ik ben enorm benieuwd.

 37. Wow Claire bedankt voor de actie en succes voor de deelnemers!
  heel graag maak ik kans. De sapjes lijken me allemaal lekker maar de groene met gember klinkt super(gezond).
  Waarom ik mee doe.
  Ik heb diverse ziektes en een groot energietekort waardoor ik extra nodig heb maar mijn lichaam wil dit niet altijd. Een sapje is dan een handige manier om een extra boost aan gezonde stofjes binnen te krijgen.
  Ik juice zelf ook wel maar dit is best tijdrovend en heel duur dus dit zou een superfijne ondersteuning zijn.

  Groetjes en leuk artikel!

 38. Wat leuk! Ik ben bewust bezig met meer groente en fruit binnen krijgen. Ik ben benieuwd welke shots daar goed bij passen!

 39. Jolijn Doelman Reply

  Na corona ben ik nog steeds niet de oude dus die boost kan ik wel gebruiken, ik maak graag kans !

 40. Balen van je positieve test, hopelijk hebben jij en je mini-me er niet te veel last van!
  Ik ben wel heel erg benieuwd naar Nº13 – Vruchtensap met dragon fruit, passievrucht & banaan! Ben sowieso gek op sapjes dus ze lijken me allemaal heeeeel erg lekker! ik ga duimen om te winnen!

 41. Anita te Gussinklo Reply

  Ik doe heel graag mee, want ik ben de laatste tijd steeds maar verkouden en kan wel zo’n oppepper gebruiken. De Vruchtensap met dragon fruit, passievrucht & banaan lijkt me het lekkerst.

 42. Vitamine D shot met sinaasappel & gember lijkt mij het lekkerst. ik doe graag mee.

 43. Ik ben nadat ik corona heb gehad nog best wel snel moe. Hopelijk geeft dit mij een boost. Ik ben er sowieso erg nieuwsgierig naar en maak er graag kennis mee.

 44. lekker zou van pas komen!
  3maand geleden bevallen en wil wat aan mijn lijn doen en heb wel een boost nodig

 45. Green Beet lijkt mij lekker. Doet mij denken aan mijn open hart operatie en toen ik op de intensive care bijkwam kreeg ik gepureerde gare bietjes, heel goede herinneringen aan. Ik loot graag mee!

 46. Meerne van Megen Reply

  Wortelsap met pompoen & pastinaak, zou ik zelf nooit bedenken dus ben ik wel benieuwd naar!

 47. De N°23 heel LEKKER maar mij lijkt het allemaal HEERLIJK, Alles voor t Goede doel & gelijk Veel Vitamines erin. Zeer Benieuwd naar de Sapjes….

 48. Ik doe mee!

  Omdat ik het ontzettend belangrijk vind om goed voor mijn lichaam te zorgen maar het er soms wel eens bij in schiet omdat ik het zo druk heb met werk en het huishouden. Dit zou een heel fijn steuntje in de rug zijn!

 49. U mag mij hier zeer zeker blij mee maken, ik kan wel een boost gebruiken, sapje Nº13 – Vruchtensap met dragon fruit, passievrucht & banaan daar ben ik erg benieuwd naar die lijkt mij het lekkerst!

 50. Mmm, wat een heerlijke sapjes! Ik kan zo’n gezondheidsboost ook wel gebruiken. Mijn verlof was één week voorbij en toen kreeg Ella buikgriep. Zij net beter, Zoë aan de diarree. Echt veel heb ik sindsdien dus nog niet kunnen werken, haha. Inmiddels is Ella alweer aan het snotteren, dus ik ben heel hard aan het duimen dat ik de dans ontspring. Ziek zijn terwijl je borstvoeding geeft vind ik altijd al zo’n uitdaging en dan heb ik er ook nog een enorme to-do-lijst bij! Wie weet kan de Vita Box me een steuntje in de rug geven 😀 Overigens lijkt de Banspresso mij ook het lekkerst: drakenfruit, mmm!

 51. Sonja van den Beemd Reply

  Ik doe heel graag mee ik krijg binnenkort een gastric bypass en zal dan veel extra vitaminen nodig hebben.
  deze drankjes lijken mij ideaal

 52. ik ben wel van de gezonde sapjes en ben best nieuwsgierig hiernaar. zou ze graag uitproberen! daarnaast is een extra boost in de winter en zeker met corona altijd welkom.

 53. Ik wil eigenlijk al een eindje een sapkuur proberen maar ik durf niet goed omdat ik bang ben dat ik het niet zal lusten. Dit zou wel een mooie kans zijn.

 54. Anneliese de Waal Reply

  Ik ben erg benieuwd naar de sappen, zou deze graag uit willen proberen, de lekkerste lijk mij = Appelazijnshot met sinaasappel & gember.

  Groetjes Anneliese de Waal

 55. Sapjes zien er lekker uit ,en super gezond wil het graag uitproberen om te kijken welke in de smaak vallen.

 56. Ik doe graag mee. Klinkt als een goede start van weer wat gezonder leven na de donkere dagen 🙂

  • Lisanne Bons Reply

   Oh, hier doe ik super graag aan mee. Ik ben sinds mijn operatie echt een goede weg ingeslagen. Betere self-care. Ik had echt roofbouw op mijn lijf gepleegd. Ik voel me nu na een jaar echt super goed. Deze leefstijl hou ik natuurlijk graag vol dus ik doe graag mee voor deze vitamine boost. De vruchtensap met dragon fruit, passievrucht & banaan lijkt mij echt super lekker

 57. Lisanne Bons Reply

  Oh, hier doe ik super graag aan mee. Ik ben sinds mijn operatie echt een goede weg ingeslagen. Betere self-care. Ik had echt roofbouw op mijn lijf gepleegd. Ik voel me nu na een jaar echt super goed. Deze leefstijl hou ik natuurlijk graag vol dus ik doe graag mee voor deze vitamine boost. De vruchtensap met dragon fruit, passievrucht & banaan lijkt mij echt super lekker

 58. Pingback: Onze 7 kraamtijd essentials - Claire's Mission

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: