Het aftellen voor kerst is begonnen en ik kan niet wachten! Ook dit jaar liggen er een paar doosjes onder de boom van KAYA Sieraden om weg te geven aan de mensen die ik liefheb. Want wat is er leuker dan met kerst iets cadeau te geven dat tijdloos is en een blijvende herinnering oplevert? In dit blog artikel deel ik de items die ik gegeven heb (en ga geven!) en een aantal leuke cadeau ideeën voor de feestdagen dit jaar. En… Ik heb ook super leuk nieuws! Ik mag namelijk een shoptegoed weggeven t.w.v. €30! Mag ik jou hier blij mee maken (voor jezelf of om cadeau te geven)? Lees dan snel verder 😀 !

Over KAYA Sieraden.

Little things mean a lot. Dat is de slogan van KAYA Sieraden. Dit prachtige bedrijf vierde dit jaar haar 10-jarige bestaan en staat in de top 10 van snelst groeiende bedrijven van Nederland. Super gaaf! Vooral als je je bedenkt dat dit bedrijf begon omdat de dochter van Tanja, Kaya, heel graag een moeder dochter sieraad wilde hebben maar Tanja hier nergens voor kon slagen. Ze maakte vervolgens aan de keukentafel haar eerste ontwerpen en besloot deze met de wereld te delen in haar webshop. Inmiddels kun je bij KAYA Sieraden terecht voor het vastleggen van al je mooiste herinneringen in een liefdevol sieraad. Van een moeder-dochter sieraad tot aan meerdere generaties, een kinderverjaardag of Moederdag sieraad tot het overlijden van een dierbare. Ieder sieraad wordt met liefde en zorg samengesteld in het atelier en op maat gegraveerd. Bovendien ontvang je het razendsnel thuis in de brievenbus. Dus ook voor last minute cadeaus zit je goed bij KAYA Sieraden!

Welke items ik gegeven heb en ga geven.

Ik ben ontzettend fan van KAYA Sieraden en heb inmiddels al meerdere items cadeau gegeven aan mijn geliefde. Zo gaf ik vorig jaar met kerst een heren armband aan Roy gemaakt van tijgeroog en met Lana haar naam erin gegraveerd. Dit jaar met Vaderdag gaf ik hem een RVS schakelarmband met de namen gegraveerd van Lana en Lyam. En vorig jaar met Moederdag gaf ik een 4 generatie armband cadeau aan mijn moeder, Lana, oma en mezelf. Stuk voor stuk sieraden waar mooie en waardevolle betekenissen achter zitten!  

Dit jaar trakteer ik mezelf en mijn mama met kerst trouwens op een mooie zilveren schakelarmband met de namen, Lana & Lyam, erin gegraveerd. Ik kan niet wachten! Ik ben zo benieuwd naar het resultaat!

Waarom ik fan van KAYA Sieraden ben.

Ik ben dol op een mooi lettertype/handschrift en dat is ook één van de redenen dat ik zo’n fan van KAYA Sieraden ben. Je kunt namelijk voor iedere gravure zelf een bijpassende lettertype/handschrift kiezen. En het resultaat is, naar mijn ervaring, iedere keer weer verbluffend mooi! Je ziet met hoeveel liefde en passie het gemaakt wordt! Ook de verpakking is heel stijlvol en de verzending razendsnel.

Mooie sieraden voor iedereen (cadeau ideeën)!

Bij KAYA Sieraden kun je terecht voor sieraden voor hem, haar en kinderen van jong tot oud en van een sleutelhanger met naam tot aan RVS sieraden en meer. Om het je makkelijk te maken hebben ze ook dit jaar speciale top 10 kerstcadeau lijstjes gemaakt met een dames top 10, heren top 10, kind top 10, moeder top 10 en een aantal speciale limited edition kerst items. Echt een aanrader om eens tussen te kijken voor wanneer je nog op zoek bent naar een mooi kerstcadeau 😀 !

Enthousiast geworden? Dan heb ik leuk nieuws! WIN een shoptegoed!

Heb je een mooi item voor jezelf gevonden of om cadeau te geven deze kerst? Dan heb ik super leuk nieuws! Ik mag van KAYA Sieraden namelijk een cadeaubon t.w.v. €30 weggeven! Mag ik jou hier blij mee maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt laten weten op welk(e) item(s) je verliefd bent geworden? Uiteraard telt een ‘Ik doe mee!’ ook. De winnaar ontvangt volgende week woensdag een persoonlijke mail met de code en het shoptegoed. Hiermee kun je razendsnel je bestelling plaatsen zodat je het nog voor de kerst in huis hebt. Hoe leuk!

Update 21-12-2022: WAUW! Wat een mooie, liefdevolle en enthousiaste reacties! Super leuk om te lezen dat jullie ook zo’n fan van Kaya Sieraden zijn! Het was nog een hele klus om een winnaar uit te kiezen. Maar het is gelukt! Het shoptegoed is verzonden. Veel plezier ervan en fijne feestdagen allemaal!


Welke sieraden van KAYA Sieraden zou jij graag willen ontvangen en cadeau willen geven? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie?


82 Comments

 1. Wauw… Kaya heeft zulke mooie sieraden! Ontzettend leuk om op de site rond te kijken. Ik ben verliefd op de sieraden met geboortestenen; ik denk dat mijn keus hierop zal gaan vallen!

  • Anita Diepeveen Reply

   Wat zou ik get leuk vinden om deze oorbellen te dragen:Oorhangers ‘Mystic Star’ – Verguld

 2. Angie Makljenovic Reply

  Hele mooie sieraden hebben ze bij Kaya ja! Ik heb vorig jaar moeder-dochter armbandjes uitgekozen daar met de geboortedatum van mijn dochter erin gegraveerd. Heel blij mee!

 3. Marja Legius Reply

  Graag zou ik mijn zwangere dochter straks willen verrassen met een mooie ketting met geboorte steen en bloem ter herinnering aan deze bijzondere gebeurtenis.

 4. Cill du Chatinier Reply

  Even gekeken en wat een prachtige sieraden! Wat fijn dat je altijd zo uitgebreid schrijft over alle onderwerpen. Door jouw eerlijke ervaringen is het makkelijker te overwegen om iets te proberen of juist niet te proberen.
  Dank je wel!

  Graag doe ik mee aan de winactie, een keer mezelf verwennen mag best!

  • Linda schrijft 't op Reply

   Ik zou graag een armbandje met de namen van de kinderen erin willen. Ik heb de sieraden van Kaya al vaker voorbij zien komen, ik vind ze heel sierlijk

 5. Ik kan niet kiezen welk sieraad ik het mooiste vind. Ik doe graag mee en begin ondertussen alvast met bedenken wel sieraad ik wil.

 6. Ik zou mijn vader heel graag een gegraveerde armband cadeau doen. Vaak gaan extraatjes naar mijn moeder omdat wat ik leuk vindt, zij vaak ook leuk vindt. Daarom zou ik mijn vader ook wel eens in het zonnetje willen zetten, want het is echt een topvader. ^^

 7. Cindy Framke Reply

  Supermooie sieraden hebben ze idd bij Kaya. Moeilijk om een keuze te maken. Zoveel moois gezien. De sieraden met geboortebloemen vind ik ook erg mooi. De medaillon vind ik erg mooi met de geboortebloemen van mijn ouders. En dan een mooie foto van mijn ouders erin. Zou een supermooi aandenken zijn om ze zo voor altijd bij me te dragen.

 8. Ik zou een zilverkleurige schakelarmband voor heren erg leuk vinden als cadeau!

 9. Erg mooie sieraden en fijn dat je zelf kunt kiezen uit zilver/goud/rosé. Zo is er voor ieder wat wils te vinden! Ik vind de ketting met de kubusjes met initialen erg mooi! Ik doe mee.

 10. Ik heb al jaren een ketting van Kaya, de kwaliteit is echt goed en de ontwerpen vaak tijdloos. Ben er nog steeds blij mee.

 11. Voor mijn liefste lief en mama van onze prachtige kids, zou ik het wel weten! Dat wordt een mooie ketting met de initialen van onze kids erop, zodat zij hen altijd dichtbij zich kan dragen.

 12. Een mooie ketting of armband met de namen van mijn kleinkinderen zou ik mooi vinden

 13. Leuk, ik zou iets uitzoeken met de naam van onze dochter erin. Top kado voor mijn man.

 14. Monique Weber Reply

  Ik kies voor de net geboren kleine BFF voor Set Kettingen Layered ‘Classic Bar’ met Hartje en Gravure| Stainless Steel – Zilver

 15. Corinne de Graaf Reply

  De ketting met het sterrenbeeld.
  Voor mijn dochter.Leuk kerstcadeautje!

 16. Ik zou heel graag een mooi armbandje cadeau doen aan mijn 13 jarige dochter! Ze weet zelf wel waarom ze dit verdiend heeft

 17. Ik heb mijn oog laten vallen op de prachtige sieraden met vingerafdruk. Wat een persoonlijk en mooi cadeau!

 18. Het zijn echt prachtige sieraden, ik zie zoveel mooi,s dat ik er nog geen keuze uit heb kunnen maken. Ik maak graag kans!

  • Wat een mooie sieraden heeft KAYA Moeilijk kiezen. Ik doe graag mee. Mooi kerstcadeau.

 19. Ik doe mee
  voor het shoptegoed
  Al genoeg mooie armbanden gezien
  en anders een leuke sleutelhanger voor een goede vriendin is ook leuk 😉

 20. Wow wat ontzettend leuk, ik doe graag mee! Ik heb al heeeel lang de zilveren ketting met het geboortebloem boeket op het oog… ik zou deze dan laten graveren met mijn eigen bloem en die van mijn ouders! ❤️

 21. Kaya heeft zulke mooie sieraden! Ik wil al heeeel lang de zilveren ketting met het boeket met geboortebloemen en dat met die van mezelf en die van mijn ouders ❤️ Ik maak graag kans!

 22. Daphne Michon Reply

  Mijn (enige) zus woont al 15 jaar in Engeland en ik zie haar niet zo vaak. Toch hebben we een hele hechte band. Ik ben helemaal weg van de ringenset vingerafdrukken, wat zou ik deze graag met haar delen!

 23. kaya sieraden zijn altijd mee, ik zou graag een prachtige ketting willen bestellen voor mijn dochter

 24. Mirjam Hellingman Reply

  Ik doe heel graag mee. Ik vind de Creolen ‘Birthstone’ – 925 Sterling Zilver ontzettend mooi voor de kerstdagen, maar ook daarna.

 25. De Creolen ‘Birthstone’ – 925 Sterling Zilver is echt mijn favoriet!

 26. ik ben verliefd op de ringen met geboortesteen. ook prachtig om weg te geven aan mijn moedige dochter

 27. melissa van stipdonk Reply

  voor mijn dochter heb ik al goed geshopt bij kaya, een ketting, een armband en oorbellen. maar zelf heb ik ook veel moois gezien, dus ik zou het leuk vinden om nu alsnog iets voor mezelf te shoppen.

 28. Moeder/dochter relatie is iets speciaals, die band is niet kapot te krijgen, het bezegelen van een zelfde armband zou iets overtreffends zijn

 29. Anneliese de Waal Reply

  Een Slavenarmband etg leuk om erg te geven aan mijn moeder en dochter. Ik zou zelf kiezen voor een geboortesteen Groetjes Anneliese de Waal

 30. Jacqueline van de Manakker Reply

  een ring met de geboortesteen van mijn kinderen vind ik echt prachtig

 31. Erika Panjer Reply

  ik zou een armband voor mijn schoonmoeder kopen omdat ze die van haar is kwijt geraakt en daar was ze best gehecht aan

 32. Eliska Novakova Reply

  Wauw ik vind de kerst oorbellen ‘Moonlight’ echt prachtig, ik doe graag mee!

 33. Diana van Os Reply

  Ik zou heel graag de Heren Schakelarmband willen ontvangen voor mijn zoon die 23 december 18 jaar word .

 34. Mandy courtens Reply

  Waar mijn oog gelijk op viel op deze prachtige website zijn de vingerafdruk armbanden. Ik wist überhaupt niet dat dit bestond maar vind dit zo mooi. Zo kan je toch altijd iets persoonlijks van een dierbare met je meedragen. Of dit nou gaat om een leuke of droevige gebeurtenis deze armband is er 1 met een bijzondere betekenis.

  Ik zou dit zowel mooi vinden om te geven als te krijgen. Aan wie ik het zou geven ; aan de mensen die ik lief heb.

  Daarnaast vind ik de parelarmband met initialen ook echt een schot in de roos!

 35. Prachtige, persoonlijke sieraden! Ik vind de combinatie met een initiaal en geboortesteen erg speciaal.

 36. Moeder Dochter Set ‘Jasseron’ – Verguld Zou ik graag willen winnen. Super leuk setje voor onder de kerstboom.

 37. Eliatha Buurmans Reply

  Ik zou heel graag de Ketting ‘To Infinity & Beyond’ met Gravure – Rosé Verguld cadeau doen aan mijn schoonmoeder, Ze is haar zoon ( mijn zwager ) helaas te vroeg verloren, Deze ketting zou haar steunen in het gemis en zo weet ze dat wij ook aan hem en haar denken in het oneindige INFINITY hiernamaals

 38. Voor een mooi geschenk kan ik hier bij Kaya sieraden zeker slagen. Veel keus in persoonlijke sieraden. Ik zou voor een ketting gaan met de initialen van onze kinderen voor mijn vrouw.

 39. Wat zou mijn dochter gelukkig worden van een unicorn ketting! Met armbandje erbij. Ik zie nu dat gezichtje al stralen! En dan straalt moeders ook 🙂

 40. Super gaaf! Ik doe graag mee en zou mijn dochters dan wat moois uit laten zoeken <3

 41. Oorringen ‘Pretty Flowers’., voor mijn dochter Madelief. Deze bellen zijn bezaaid met allemaal lieve Madeliefjes.

 42. een mooie ketting of armand om aan mijn vriendin te geven zou ik heel fraai vinden en Lia ook natuurlijk.
  veel win plezier allen en fijne feestdagen

  groetjes uit Het kan in Almere

 43. ik zou een mooie heren armband kiezen voor mijn man om hem te verrassen met de kerst

 44. Annemieke Bosdijk Reply

  De Gepersonaliseerde Schakelarmband ‘Closed Forever’ met Graveerbedel – 925 Sterling Zilver, vind ik erg mooi en daar kan ik meerdere bedels aan hangen. En zo mooie herinneringen bij me dragen.

 45. Ik zou voor mijn oudste dochter kiezen voor het Medaillon Ketting ‘Vintage Hartje’ – 925 Sterling Zilver

 46. Een mooi parelarmband voor mijn kleindochter zou ik kiezen
  Heel graag doe ik mee.

 47. Sietse van der Bij Reply

  Super leuk zeg! Ik zou voor mijn vriendin willen winnen als verrassing. Kan nog niet kiezen wat zijn nu precies het leukste zou vinden eerlijk gezegd.

 48. Debby Koeman Reply

  Ik doe graag mee, ben echt fan van Kaya! Heb mezelf al een aantal keer verwend met mooie sieraden en heb mijn nichtje bij de geboorte van haar dochter een moeder-dochter armband gegeven. Het zijn allemaal bijzondere sieraden die er altijd prachtig uitzien! Als ik win zou ik mijn moeder voor Kerst blij willen maken met een We Are Family ketting.

 49. Sharon de Ridder Reply

  Zulke prachtige sieraden! Ik heb gewoon moeite met kiezen… Ik doe dus graag mee!

 50. Ik zou graag mijn nichtje iets willen geven om haar te laten weten dat ze bijzonder is!

 51. Kaya heeft ontzettend mooie juwelen. De keuze is ook groot dus je vindt er altijd wel iets wat leuk is.
  En de prijzen zijn ook heel interessant!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: