Toen ik benaderd werd door Pink Avenue met de vraag of ik hun natuurlijke schoonmaakmiddelen wilde uitproberen, twijfelde ik geen moment; natuurlijk wil ik dat! Ik ontving alle 12 de producten, van sprays tot aan wasmiddelen en meer. In dit blog artikel deel ik met je van welke producten ik blij en minder blij werd. En ik heb leuk nieuws! Ik mag hetzelfde pakket weggeven zodat jij het ook kan uittesten! Mag ik je hier blij mee maken?

En dit zijn ze… De 12 producten!

Ik heb de producten in willekeurige volgorde voor je gezet. Ben je er klaar voor? Dit zijn de 12 natuurlijke schoonmaakmiddelen van ZIELKO die ik ontving en die jij ook kunt winnen 😀 .

Reinigingspasta

De ZIELKO reinigingspasta bevat een carambola en kaki geur. Het is een natriumpasta voor het reinigen van hardnekkig vuil. Je kan het product gebruiken in de keuken en badkamer. Ook is het geschikt voor het bleken, het verwijderen van vlekken en voor het wassen van een verbrande pan of kom.

Aanrader of niet?

De pasta ruikt heerlijk en heeft een hele bijzondere consistentie. Ik heb het tot nu toe alleen gebruikt bij een ovenschaal en pan. Dat werkte heel erg goed!

Keukenvloeistof

De ZIELKO keukenvloeistof bevat een heerlijke mango en perzikengeur. Het is een natuurlijke en ontvettende vloeistof die zelfs de meest hardnekkige vlekken van elk oppervlak zonder strepen en vlekken reinigt.

Aanrader of niet?

Zeker! Het ruikt heerlijk en het flesje is ideaal. Ook maakt het erg goed schoon. Ik ben fan!

Badkamervloeistof

De ZIELKO badkamervloeistof bevat een heerlijke meloengeur. Het is een natuurlijke en ontvettende vloeistof die zelfs de meest hardnekkige vlekken van elk oppervlak zonder strepen en vlekken reinigt.

Aanrader of niet?

Van deze spray wordt ik niet zo blij. Het ruikt op zich oké, maar het doet niet veel.

Toiletgel

De ZIELKO toiletgel is een natuurlijke, veilige en efficiënte toiletreinigingsgel.

Aanrader of niet?

Deze toiletgel ruikt heerlijk en werkt super! Omdat de gel doorzichtig is vind ik het wel lastig te doceren. Maar verder een top product!

Wasverzachter

Dit is een natuurlijke wasverzachter op basis van lanoline. Het verzacht en verfrist het wasgoed en geeft de was een delicate geur. De wasverzachter heeft een veilige formule zowel voor de kledij, als ook voor de huid. Het product is 100% biologisch afbreekbaar.

Aanrader of niet?

De wasverzachter is er in drie geuren; fruitig, tropisch en bloemen. Ze ruiken stuk voor stuk heeeeerlijk en werken fantastisch! Ik ben fan!

Wasmiddel voor gekleurde stoffen

Het natuurlijke wasmiddel is op basis van kaliumzeep. Het product heeft een unieke geur van passievrucht. Het wordt gebruikt voor het wassen van gekleurde stoffen. De bewezen formule en de milieuvriendelijke samenstelling van het product helpt vlekken te verwijderen zonder de stof te beschadigen. Effectief wassen op 30° – 60°C.

Aanrader of niet?

Zeker een aanrader! Het ruikt heerlijk en werkt super goed!

Wasmiddel voor zwarte en donkere stoffen

Het natuurlijke wasmiddel is op basis van kaliumzeep. Het product heeft een unieke geur van granaatappel en gember. Het wordt gebruikt voor het wassen van zwarte en donkere stoffen. De bewezen formule en de milieuvriendelijke samenstelling van het product helpt vlekken te verwijderen zonder de stof te beschadigen. Effectief wassen op 30° – 60°C.

Aanrader of niet?

Ook dit wasmiddel werkt super en ruikt heeeerlijk!

Wasmiddel voor witte en lichte stoffen

Het natuurlijke wasmiddel is op basis van kaliumzeep. Het product heeft een zachte kiwigeur. Het wordt gebruikt voor het wassen van witte en lichte stoffen. De bewezen formule en de milieuvriendelijke samenstelling van het product helpt vlekken te verwijderen zonder de stof te beschadigen. Effectief wassen op 30° – 60°C.

Aanrader of niet?

Ik vind de geur helemaal niet lekker en dat vind ik voor een wasmiddel wel heel erg belangrijk. Jammer want van de andere wasmiddelen (en verzachters) ben ik wel fan.

Allesreiniger

Deze universele vloeistof heeft een bosvruchtengeur. Het wordt gebruikt om ieder oppervlak in huis te reinigen zonder af te spoelen en zonder strepen of vlekken achter te laten. De vloeistof is 100% biologisch afbreekbaar.

Aanrader of niet?

Ik vind de geur helemaal niet lekker en ook van het product zelf wordt ik niet blij. Het laat namelijk een hele plakkerige achtergrond achter.

Raam- en spiegelvloeistof

De natuurlijke vloeistof voor ramen en spiegels heeft een exotische geur. Het verwijdert snel en streeploos vuil van alle glazen oppervlakken en spiegels. De vloeistof is 100% biologisch afbreekbaar. Het is voldoende om het product op een gereinigde oppervlakte te spuiten en gewoon met een propere handdoek af te vegen.

Aanrader of niet?

Dit is de best ruikende raam- en spiegelvloeistof die ik ooit heb gebruikt! Je moet flink poetsen, maar als je dit doet dan is het resultaat ook verbluffend goed.

Eindconclusie en WIN een ZIELKO schoonmaakpakket!

Wauw! Wat een groot schoonmaakpakket is dit 😀 ! Er zijn een aantal producten waar ik helemaal fan van ben. Waaronder de raam- en spiegelvloeistof, wasverzachters, 2 wasmiddelen, toiletgel, keukenvloeistof en ook van de reinigingspasta wordt ik heel blij. Er zaten ook een paar producten tussen waar ik minder enthousiast over ben. Maar dat kan bijna niet anders met zo’n groot pakket. Maar… Genoeg over mijn ervaringen! Ik ben namelijk heel erg benieuwd wat jij van de producten vindt! Van Pink Avenue mag ik namelijk hetzelfde pakket 1x weggeven! Mag ik jou hier blij mee maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt laten weten welk product (of producten 😉 ) jij graag wilt uittesten? Uiteraard telt een ‘’ik doe mee!’’ ook mee. De winnaar ontvangt volgende week zaterdag een persoonlijke mail.

Update 3-9-2022: Bedankt voor al jullie onwijs leuke en enthousiaste reacties! De winnaar heeft zojuist een persoonlijke mail ontvangen. Fijn weekend!


Heb je al eerder gehoord van ZIELKO? En welke schoonmaakmiddelen zou jij graag uit willen proberen? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie? 😀

25 Comments

 1. Ik kende het nog niet.ik ben gek op natuurlijke producten. Leuk dat je het even op een rijtje zet zo!

  • Ik had nog nooit van het merk gehoord. Vooral benieuwd naar wasmiddel en wc reiniger. Ik waag heel graag mijn kans

 2. Barbara van Hamersveld Reply

  Hey Claire, ik had nog nooit van Zielko gehoord, ben erg benieuwd. Vooral naar de raamoeistof. Metballe kattenpootjes en -neuzen kan ik die goed gebruiken.

 3. Linda schrijft ' t op Reply

  Wat fijn dat je over de meeste producten tevreden bent, ik begrijp alleen niet waarom niet alle producten in een geurlijn verkrijgbaar zijn. Of heb je van alles wat gekregen?

 4. Hallo Claire, nog nooit van Zielko gehoord. Je hebt het mooi uitgelegd en ben best erg nieuwsgierig om dit uit te proberen. Ze klinken allemaal erg interessant. Keuken is vaak het hardnekkigste. Wat je ook schrijft over aangezette pannen en zo en al dat vet .. Hoop het te mogen ervaren!

  • Ik heb nog nooit van ZIELKO gehoord … maar ik ben wel enorm geïnspireerd geraakt door je artikel! Nieuwsgierig naar al deze producten, maar het meest benieuwd naar de keukenreiniger!

 5. kempenaers anita Reply

  ken het merk ook niet maar wil dit schoonmaakpakket wel eens uitproberen

 6. Ik ken het merk niet, ben erg benieuwd. Ik zou graag de reinigingspasta proberen voor het rooster van de bbq. Dat is altijd lekker hardnekkig vuil! Nu hebben we die ook wel veel gebruikt de afgelopen weken…,

 7. Dit lijken mij fijne producten en extra fijn omdat het lekker ruikt en dat het natuutlijke producten zijn! Ik wil alles proberen maar ben het meeste benieuwd naar de keukenvloeistof en de reinigingspasta

 8. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet van dit merk had gehoord, maar je enthousiasme maakt me er wel nieuwsgierig naar. Ik doe dan ook graag mee met je leuke winactie en ben vooral benieuwd naar de reinigingspasta en de verschillende wasmiddelen.

 9. Wat leuk dat je de hele collectie mocht testen. FIjn dat dit mooie merk voor alle klusjes wel iets heeft

 10. Ik heb niet eerder van dit merk gehoord. Veel goede producten dus maar ook een paar minder geslaagd als ik het zo lees. Zal mijn ogen openhouden of ik het zie, dan probeer ik het eens een keer.

 11. Een nieuw merk voor mij. Klinkt veelbelovend; zou zeker eens de raam-en spiegelreiniger uitproberen.

 12. Lisanne Bons Reply

  Ik ken dit merk nog helemaal niet. Poetsen en het huishouden is nou niet echt mijn hobby maar een lekker opgeruimd en schoon huis daar word ik dan wel weer heel blij van. Ik doe dan ook graag mee voor dit pakket. Vooral dat het natuurlijke produkten zijn vind ik echt heel fijn

 13. Jacqueline van de Manakker Reply

  Ook ik ken dit merk niet, maar ben wel heel benieuwd naar de reinigingspasta en de wasverzachters en wasmiddelen, dus ik waag een kansje

 14. Ja ik doe graag mee, ik ben wel benieuwd naar het wasmiddel, hier drie kids dus veel staat die wasmachine wel aan dus ik ben erg benieuwd..

 15. Nicole Orriëns Reply

  Wat een leuke producten! Alleen al het uiterlijk vind ik heel aansprekend. En geweldig dat het ook nog eens biologisch afbreekbaar is

 16. Oeh, klinkt allemaal heel interessant, maar meest ben ik toch benieuwd naar de wasverzachter. Die gebruik ik nu niet, omdat deze allemaal zo chemisch zijn en ik ben al lang op zoek naar een goede natuurlijke vervanger, dus deze staat bovenaan mijn lijst om te kunnen proberen.

 17. Ik doe graag mee met de winactie. Ik ben nog een beetje zoekende naar goede duurzame producten, ik zou deze graag uitproberen!

 18. Wauw wat een geweldig schoonmaak pakket, ik hou van schoonmaken en doe heel graag mee ! Ik ben heel erg benieuwd naar deze producten.

 19. Helaas. Ik ben een dagje te laat.
  Ken het merk nog niet maar had het graag willen proberen, vooral de keukenvloeistof en wasverzachter maakt me nieuwsgierig.

 20. Pingback: Zo haal je de hardnekkige zweetgeur uit sportkledij - MamaExpert

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: