Nog nooit eerder heb ik een bonbon omschreven als sexy. Maar de vegan bonbons van Chocoladebezorgd zijn anders dan anders en super bijzonder! In dit blog artikel vertel ik alles over deze goddelijke kunstwerkjes. En… Ik heb ook super leuk nieuws! Ik mag namelijk een box weggeven waarin 35 vegan bonbons zitten in de vijf verrassende smaken. Heel veel leesplezier 😀 !

Chocoladebezorgd goes vegan!

Inmiddels is Chocoladebezorgd al vijf jaar dé webshop waar je terecht kunt voor eerlijke chocolade die in de mooiste vormen, bijzonderste smaken en meest bijzondere creaties wordt gemaakt. En recent is het assortiment uitgebreid met vegan bonbons. Deze prachtige kunstwerkjes worden gemaakt van pure eerlijke Belgische Callebaut chocolade, zonder toegevoegde melk of room, dierlijke gelatine of eieren. Daarnaast zijn deze bonbons niet alleen vegan, maar ook lactosevrij, alcoholvrij en glutenvrij. Wat een feest! 😀

5 vegan bonbon smaken.

De beste en meest verse ingrediënten worden gebruikt voor de vegan bonbons van Chocoladebezorgd. Niet alleen garanderen zij hierbij dé ultieme smaakexplosie, maar zijn de bonbons ook stuk voor stuk een ware lust voor het oog. De 5 vegan bonbon smaken waar je uit kunt kiezen (of je door kunt laten verrassen) zijn;

 1. Koffie
 2. Kers & rode peper
 3. Kokos & basilicum
 4. Passievrucht & mango
 5. Pinda (inclusief pinda!)

Wat wij ervan vinden en onze favorieten.

Eén van de redenen waarom ik de bonbons van Chocoladebezorgd sexy vindt, komt door de prachtige verpakking. Het is een zwarte doos waar met gouden sierletters ‘Some colourful Chocolate for you’ op staat. Beeldschoon! En wanneer je de doos open maakt worden je ogen wederom verwent, door een prachtige folie waar met liefde een klein boekje op is neergelegd. Zodra je dit optilt, komt de echte traktatie; de prachtige bonbons die er stuk voor stuk als kunstwerkjes uitzien. Wat een feest! Alleen al voor de verpakking en presentatie; een dikke vette 10!

Voor wat betreft de smaken zijn het inderdaad stuk voor stuk smaakexplosies! Romig, met veel vulling en boordevol smaak. Mijn favoriet is zonder twijfel de pinda bonbon. Maar Roy mag je wakker maken voor de Koffie bonbon, Pinda bonbon en Kers & rode peper bonbon. Super leuk ook om dit samen te testen en samplen!

Mocht je opzoek zijn naar het perfecte cadeau voor onder de kerstboom, met Valentijnsdag, een verjaardag of om jezelf mee te verwennen; dan zijn deze vegan bonbons echt een aanrader! Wat wel goed is om te weten, is omdat de bonbons gemaakt worden van de beste en meest verse ingrediënten, ze hierdoor vaak 1 maand houdbaar zijn. Maar niet getreurd; voor die tijd zijn ze waarschijnlijk allemaal al op 😀 !

Enthousiast en hongerig geworden? Dat komt goed uit!

Ik heb namelijk onwijs leuk nieuws! Ik mag van Chocoladebezorgd 1x een zelfde box weggeven! Dus wil jij getrakteerd worden op 35 goddelijke vegan bonbons t.w.v. €34,95? Laat dan onder dit blog artikel een reactie achter met een geldig mailadres (je mag mij ook mailen op info@clairesmission.com). Ik ben super benieuwd van welke smaak je nu al begint te watertanden en/of je de box gevuld met 35 vegan bonbons lekker zelf wilt houden of aan iemand anders cadeau wilt geven. Uiteraard telt een ‘’ik doe mee’’, ook! Volgende week dinsdag ontvangt de winnaar een persoonlijke mail. Leuk, leuk! Ik ben super benieuwd 😀 !

Update 2-11-2021: Bedankt voor al jullie leuke en lieve reacties! Het was een enorme uitdaging om een winnaar te kiezen maar.. Het is gelukt! De winnaar ontvangt zo meteen een mail. Alvast heel veel smikkel plezier van de heerlijke bonbons!


Wordt jij ook zo blij van deze vegan bonbons van Chocoladebezorgd?


87 Comments

 1. Lindaschrijfthetop Reply

  Hmm wat zien de bonbons er mooi uit, het oog wil ook wat. Ik zou er graag een paar willen proeven, ik ben dol op chocolade.

  • Wauw, wat geweldig dat er zulke mooie vegan bonbons bestaan! Dat mis ik altijd wel een beetje, die luxe chocolade. Ik zou mezelf hier denk ik vooral lekker mee verwennen, dat mag wel in de kraamtijd toch? Ik denk dat ik de koffiesmaak het lekkerst ga vinden, maar ben ook heel benieuwd naar de aparte smaken, vooral de kers met rode peper!

 2. Ik heb ooit eens een paar van die bonbons cadeau gekregen en vond ze goddelijk. Vooral de passievrucht en de koffie… Mmmmm…
  Ik ga de bonbons delen met al het bezoek dat ik de komende weken ontvang, want deze bonbons, daar wil je zuinig op zijn en lang van genieten!

 3. Wauw, wat geweldig dat er zulke mooie vegan bonbons bestaan! Dat mis ik altijd wel een beetje, die luxe chocolade. Ik zou mezelf hier denk ik vooral lekker mee verwennen, dat mag wel in de kraamtijd toch? Ik denk dat ik de koffiesmaak het lekkerst ga vinden, maar ben ook heel benieuwd naar de aparte smaken, vooral de kers met rode peper!

  • Nancy Willekens Reply

   Ik ga helemaal voor de koffiesmaak, die heb ik nog niet gehad in vegan bonbons, de andere smaken mogen mijn vriendinnen proeven. Super dat er nu een vegan versie is!

 4. Frederique Reply

  Behalve dat ze er (inderdaad!) erg sexy uitzien en zo te horen ook erg lekker zijn, vind ik de prijs ook heel erg meevallen. Als je dat vergelijkt met van die fabriekschocolade-cadeauverpakkingen is het echt schappelijk voor zo’n origineel product (en heel erg fijn zonder dierlijke gelatine!)

 5. Als echt chocoladejunkie kan ik deze actie natturlijk niet zomaar voorbij laten gaan, bij de smaken als LIKEUR 43, CARROTCAKE, KARAMEL ZEEZOUT loopt met het water in de mond. Ik loot echt onwijs graag mee!!

 6. Vivian Bauptit Reply

  Wat een leuke en vooral lekker winactie is dit zeg! De bonbons zien er overheerlijk uit en krijg er nu al zin in yummy to my tummy haha
  Ik ben zelf erg benieuwd naar de pinda bonbon en de passievrucht & Mango.
  Oehh dit zou echt super zijn om te mogen winnen!
  Ik zou ervan genieten samen met mijn man!

 7. Heerlijk! Ik doe al choco addict graag mee! Kan wel wat zoets in m’n leven gebruiken. Ik eet ze dan samen met mijn lieve vriendin Sanne die ook een pittig tijd gehad heeft. Gelukkig gaat het nu weer een stuk beter. En wat is er beter als heerlijke chocolaatje bij een heerlijke kop thee en bijkletsen ❤️
  Ik kan niet kiezen, ze lijken me allemaal heerlijk!

 8. Hi Claire, ik weet zeker dat ik jaarlijks teveel chocolade eet , maar ik houd er zoooo van. Nu ik steeds meer plantaardig probeer te eten zo het heel goed zijn ook mijn chocoladebehoefte plantaardiger te maken. Ik ben dus reuze benieuwd naar de bonbons!

 9. Jacqueline van de Manakker Reply

  Heerlijk meer woorden heb ik er niet voor

 10. Wat een bijzondere smaak combinaties zijn dit. Ze zien er prachtig uit, bijna zonde om op te eten

 11. Rebecca Hagedoorn Reply

  Oh wat een heerlijk pakket met bonbons.
  Ik maak graag kans,
  De koffie smaak lijkt me erg lekker,
  Ben een enorme koffie leut en een choco fanaat,
  Dus die combinatie gaat super goed samen.
  Kan me er nu al op verheugen
  En ik zal deze heerlijkheden ga ik eerlijk delen met mijn man en zoon, die zijn ook dol op chocolade.

 12. Wat een prachtige doos bonbons. Hoewel ik normaal gek ben op pinda’s, ben ik nu vooral benieuwd naar de smaak kokos en basilicum. Het klinkt als een hemelse combinatie.
  Deze doos bonbons zou trouwens aan mijn zus gegeven worden. Maar ik mag wel als eerste eentje uitzoeken, haha.

 13. jhon dovens Reply

  mooie lekkere bon bons staan mooi op te tafel om samen met vrienden van te genieten

 14. Eliatha Buurmans Reply

  Ik doe graag mee, Passievrucht & mango lijkt me heerlijk samen met mijn vriendinnen op te eten tijdens een girls night.

 15. Mmmmmm!! I ❤️ Chocolade! En al helemaal bonbons: elke keer is het weer een verrassing welke vulling je te pakken hebt. En tsja… ik houd nu eenmaal van verrassingen. En chocolade dus!
  Los daarvan zou ik het leuk vinden om dit te delen met mijn vegan broertje en schoonzus! .

 16. Naast liefde voor mijn familie staat liefde voor chocolade samen op de eerste plek en omdat ik van beiden niet zonder kan, wil ik deze heerlijke bonbons graag met hen delen.

 17. Die pinda lijkt mij ook echt de lekkerste. De doos zou ik hier thuis moeten delen met onze twee puberzonen. Die weten een echte bonbon altijd wel te waarderen.

 18. OH MIJN GOD de kers met rode peper lijkt me heeeerrlijk. Niet om te delen, gewoon voor mezelf… laat ik wel eerlijk blijven haha. Als mijn vriend lief is mag hij er ook wel eentje proeven 😉

 19. Ik laat me graag verrassen. Ik kan niet kiezen. Ze zien er smakelijk uit.

 20. Anita te Gussinklo Reply

  Mm lijkt me (h)eerlijk.
  Ben het meest benieuwd naar de passievrucht/mango en d pinda!

 21. Monica Kienhuis Reply

  Passievrucht-mango! Het water loopt me in de mond bij het zien van deze bonbons. Oogstrelend!

 22. Ja hoor, dit zijn echt de Brad Pitt onder de bonbonsjes 😉 kijk naar die vormmmmm…. zucht…. kwijl….. had ik al gezegd dat ze om op te vreten zijn?

 23. Ik stap langzaam over naar steeds meer vegan, en deze bonbons prikkelen zeker. Heel erg benieuwd

 24. Booooooh wat heerlijk!! De koffie spreekt me ook echt aan!! Ik zou ze zelf houden maar natuurlijk delen met mijn bezoek… als ze snel genoeg zijn hihi

 25. Ik hou van fruit dus alles met fruit wil ik proeven, de rest deel ik met collega;s tijdens de koffie.

 26. Ik ben benieuwd naar de kers met rode peper. Ik heb net kersenjam gemaakt en moet nog meer maken (vriezer vol kersen), maar ik denk dat ik ook een paar potjes jam maak van kersen met rode peper
  Is weer eens wat anders.

 27. Elvira Lindner Reply

  Wat een leuke en lekkere actie. Ze lijken me allemaal lekker, maar koffie is hier vaak wel favoriet wat betreft smaakjes. Ze lijken me te lekker om weg te geven, maar ik zou zeker wel delen met de visite.

 28. Angelique Gijsbertse Reply

  Kers & met rode peper lijkt mij een super combinatie. Hou van zoet en gekruid en ben dol op variatie. Onbezorgd smullen samen met mijn zus , want ook nog vegan dat is voor mij een tien plus.

 29. Ik doe graag mee! Ik ben zeer benieuwd naar de smaak passievrucht en mango. Als ik win, deel ik de bonbons in ieder geval met mijn allergische zoontje, hij heeft volgens mij nog nooit een bonbon gegeten.
  Jummie!

 30. Beschuit met blauwe en roze muisjes. Deze traditie wil ik zeker behouden, maar hoe leuk om om eens wat te veranderen.

 31. Maarten van den Hooven Reply

  Wat een watertand makend leuke blog Dit zou een fantastisch cadeau zijn voor mijn mooi vrouw ♥. Dus duimen kan beginnen en hopelijk krijg ik binnenkort een bericht

 32. Ik waag graag een kansje voor deze heerlijke box. Ik deel hem graag met mijn beste vriendin en ben vooral benieuwd naar de mango passievrucht bonbons.

 33. Ha ha Ik doe mee. Ik wil deze heerlijk uiziende bonbons, met verrassende vullingen, wel proeven. En of ik ze uideel of zelf allemaal opeet, weet ik pas nadat ik er één geproefd heb.

 34. mijn vriendin is niet zo fan van chocolade, dus dan zijn ze allemaal voor mij! lekker

 35. Wil ze allemaal heel graag proeven, ziet er echt super leker uit!

 36. Yes vegan! wat ben ik blij! zou graag proeven samen met mijn bestie! zij moet lactosevrij eten dus zeker een plus! meest benieuwd naar de koffie

 37. Ik moet een exorfinenvrij dieet volgen, dus vegan bonbons lijken me leuk om te proberen; zeker de koffie- en pindasmaak.

 38. Wat een mooi kleurenpalet hebben deze bonbons! De kers & rode peper lijkt me heel origineel

 39. Helena de Jong-Alkema Reply

  Wat zien die Bonbons er mooi uit en ja zeker het proeven waard wat ik ben echt dol op chocolade 🙂

 40. Nynke van der Beek Reply

  Ik zou ze delen met mijn dochter, die een echte lekkerbek is!

 41. Mirjam Hellingman Reply

  Wat zien deze vegan bonbons er ontzettend lekker uit.

  Heel fijn voor mijn moeder en een goede vriendin dat ze lactosevrij zijn. Dan kan ik ze ook veilig trakteren op een heerlijke bonbon bij de koffie of thee!☕

 42. Lydia Thonen Reply

  Ben benieuwd naar de kokos met peper. De meeste zou ik denk ik zelf opeten ☺️

 43. Ik ben erg benieuwd naar de Kers & rode peper. Stiekem wil ik ze allemaal zelf opeten, maar delen met het gezin zal eerder de realiteit zijn. Klinkt echt lekker, en vegan!!!

 44. Ik doe heel graag mee! Ik ben heel benieuwd naar de smaak kokos/basilicum. Deze lijkt me echt onwijs lekker. Ik zou ze heel graag zelf willen houden en uit willen delen op mijn verjaardag in december!

 45. Ik ben wel heel benieuwd naar Kers & Rode peper, lijkt mij heerlijk in combinatie met pure chocolade. Maar het is ook wel een heel mooi cadeau om mijn vriendin Laura mee te verrassen, ze heeft een pittige tijd achter de rug en verdient het om even verwend te worden!

 46. Wat een kleine kunstwerkjes zijn deze bonbons zeg! Ik snap de omschrijving sexy wel! Heel erg benieuwd naar de smaak Kers & Rode Peper. Klinkt als een bijzondere combinatie.

 47. OMG…Passievrucht & mango! Kom maar dooooor! <3
  Zoooo fijn dat het vegan is!

 48. Mjammie! Als chocoholic doe je natuurlijk mee! Ze zien er prachtig en lekker uit, en super dat ze vegan zijn. Ik laat me graag verrassen.

 49. Wauw, deze bonbons zijn een lust voor het oog en hopelijk ook voor de mond. Ik doe graag mee!

 50. anne Bolijn Reply

  Daar maak ik vrienden mee met een leuk en lekker brievenbus cadeautje

 51. Michelle van Doremalen Reply

  Omg yes please!
  Ik heb een koemelkallergie dus er zijn maar weinig bonbons die ik mag hebben en deze zien er echt heerlijk uit!
  Ik heb ook een pinda allergie dus die met de pinda’s geef ik wel aan mij vriend haha (natuurlijk krijgt hij er wel meer want ik kan ze echt niet alleen op!)
  Duimennn!

 52. Harriette T. Reply

  Van chocolade word ik altijd zo gelukkig. Nu ben ik wel heel benieuwd naar deze vegan versie.

 53. Jolijn Doelman Reply

  Wat heeeerlijk! Ik maak graag kans en zou gelijk aanvallen op de 43 bonbon 🙂

 54. Wat leuk en lekker (denk ik)! Ook de eerste keer dat ik bonbons zie die als sexy worden omschreven, maar de verpakking en de bonbons zien er echt heel goed uit. Een cadeautje om te geven én te krijgen! Ik zou hem graag aan mijn vriend geven omdat we eind november 6 jaar samen zijn en omdat hij dan een half jaar vegan eet Gelukkig wonen we samen, dan kan ik ook wat bonbons proeven

 55. Wauw….wij willen hier thuis deze Vegan kunstwerkjes wel eens proberen! Ze zien er heerlijk uit! En…een aantal verrassende smaken! Zelf ga ik absoluut voor de bonbon met koffie smaak, maar ik ben stiekem ook wel benieuwd naar de bonbon met kokos-basilicum smaak. Deze combi zou ik zelf zeker niet hebben bedacht, maar wie weet… superlekker!

 56. Mmmmmmm… Ik doe mee! Klinkt spannend en lekker, kan niet wachten om ze gezellig te proeven met mijn vriendinnen!!

 57. De bonbons zien er heel mooi en lekker uit. Ik ben erg nieuwsgierig naar de smaken mango en passievrucht. De bonbons zou ik meenemen naar een familiedag binnenkort en/of naar kantoor voor op de maandag na de verhuizing eind november

 58. ANJA jager Reply

  leuk om te delen met mijn collega’s in de gehandicapten zorg in deze gekke tijd

 59. Oeh, chocolade
  Bij mij op me werk zijn we er gek op.
  Het zou super zijn om dit rond de feestdagen tijdens de thee heerlijk van te kunnen genieten

 60. Diana Beekhuizen Reply

  Kers en peper lijkt me goddelijk 🙂
  Voor mijn dochter en mij en een paar om uit te delen

 61. Kim Venema Reply

  Ze zijn een genot om te zien en ben erg benieuwd hoe ze smaken

 62. Annemieke Bosdijk Reply

  Voor elke dag een heerlijke bon, zo kom ik deze maand wel door.

 63. Anneliese de Waal Reply

  Ziet er heerlijk uit, ben erg benieuwd naar de Pinda bonbon , ik doe erg graag mee, Groetjes Anneliese de Waal

 64. Ik zou dan gaan voor de passievrucht en mango. Niet alleen omdat ik daar zelf gek op ben maar ook omdat de anderen in huis daar juist niet zo gek op zijn! Gelijk het antwoord op de tweede vraag, ik zou ze dus niet weggeven maar echt voor mijzelf houden. Beetje egoïstisch misschien maar ik ga het niet mooier maken dan dat het is!

 65. Mijn zus word 35 en wat een geweldige manier om haar te verrassen, met vegan bonbons voor elk jaar 1 🙂 Ik doe dus heel graag mee in de hoop haar blij te kunnen maken.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: