Volgende week is het alweer Valentijnsdag! En ik moet opbiechten; ik ben er dol op! Vroeger als kind, schreef ik minimaal 5 Valentijnskaartjes naar jongens in de klas waar ik stiekem een oogje op had (die ik heel stoer zelf ging bezorgen, haha!). Maar tijden zijn veranderd! Inmiddels vindt ik Valentijnsdag een heerlijke dag om mijn geliefde te verwennen met een mooie handgeschreven kaart en een handgemaakt cadeau. Maar met 2 kleintjes in huis en een overvolle planning, kom ik er dit jaar niet aan toe om zelf iets te maken. Daarom heb ik een kijkje genomen op Etsy en ik heb toch een aantal onwijs leuke dingen gevonden! Misschien wordt jij er ook blij van. Daarom deel ik ze met liefde met je in dit blog artikel 😀 !

Een handgemaakt kaartje.

Natuurlijk mag een mooi liefdevol handgeschreven kaartje op Valentijnsdag niet ontbreken! En ik heb er een aantal op Etsy gevonden die onwijs mooi en leuk zijn. Waaronder deze 2 (als je op de afbeeldingen in dit artikel klikt, dan kun je de prijs zien en meer informatie lezen):

Qua tekst kun je altijd inspiratie opdoen op Pinterest bijvoorbeeld. Maar er is niets zo leuk, dan gewoon te schrijven wat je voelt en hoeveel je geliefde, kindje of dierbare voor je betekent. En dat mag best lekker zoet zijn (hoe zoeter hoe beter zelfs, wat mij betreft)!

Hartverwarmende Valentijnscadeaus voor je geliefde.

Ook voor de Valentijnscadeaus geldt; hoe zoeter hoe beter (wat mij betreft)! Waar ik heel erg blij van wordt is een lief invulboekje waar je al jullie speciale momenten in op kunt schrijven inclusief redenen waarom je van je partner houdt. Daarnaast vond ik op Etsy ook een geweldig 10 things I love about you doosje met daarin 10 origami hartjes waar je een berichtje op kunt schrijven. Hoe lief! En wat dacht je van een gepersonaliseerde poster, een glazen fotolijstje met jullie liedje, een lief kettinkje met een envelopje waar je zelf een klein berichtje op kan laten graveren of een prachtig kompas waar je ook een bericht op kan laten graveren? Er is echt voor iedereen wel iets moois en passends te vinden 😀 !

Prachtige Valentijnscadeaus voor je kids.

Mijn moeder en oma hebben er altijd een traditie van gemaakt om juist aan hun (klein)kind een cadeau te geven met Valentijnsdag. Een lief kaartje met een hartverwarmende tekst, een knuffelbeertje en een ander mooi gebaar. Een traditie die ik nu ook zelf graag wil doorgeven aan onze kinderen. Ondanks dat ik ze iedere dag vertel hoeveel ik van ze hou en hoe lief ik ze vindt trouwens! Op Etsy vond ik een paar gepersonaliseerde cadeaus waar ik direct verliefd op was. En waar ik ook zelf uit ga kiezen dit jaar.

Warme Valentijnscadeaus voor iedereen die je lief hebt.

Welke mensen in je leven zijn je zo dierbaar dat je ze wel een Valentijnskaartje wil sturen? Misschien wel in combinatie met een cadeau? Voor mij zijn dit zonder twijfel mijn moeder en oma. Op Etsy vond ik ook voor deze gelegenheid een paar super mooie cadeaus. Wat dacht je van een mooie kaars met een lieve tekst?

Tot slot…

Ik ben een echte romanticus en iedere dag dat ik mijn geliefde kan laten zien hoeveel ik van ze hou, grijp ik met beide handen aan. En dat hoeft echt niet altijd met een cadeau. Maar voor mij is Valentijnsdag wel altijd een moment om iets extra’s te doen. Gewoon omdat het kan. Het leven is namelijk al kort genoeg en je hebt geen idee wat morgen brengt.


Wat is jouw mooiste herinnering aan Valentijnsdag? En hoe ga jij het dit jaar vieren? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie?


3 Comments

  1. Linda schrijft ' t op Reply

    Het is voor mijn elke dag Valentijnsdag, ik sla geen een dag over.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: