Druk, druk, druk. Ook ik heb mij er een hele lange tijd schuldig aan gemaakt. Maar inmiddels kan ik enorm genieten van lekker niksen en slapen. Oe la la, slapen. Een magisch woord wat extra veel waarde krijgt wanneer je jonge kinderen hebt en/of zwanger bent (of beide). Van SNURK Amsterdam mocht ik daarom voor Lana een prachtige ledikant set uitkiezen uit hun dekbedovertrekken dieren categorie en voor onszelf zocht ik een heerlijk duurzaam flanellen dekbedovertrek uit. En ik heb waanzinnig leuk nieuws! Ik mag 1x een SNURK cadeaubon t.w.v. €100,00 weggeven! Mag ik jou hier blij mee maken?

Waarom wij blij worden van SNURK Amsterdam.

De duurzame filosofie, het creatieve maakproces en het team; SNURK is wat mij betreft één van de mooiste bedrijven in Nederland waar we enorm trots op mogen zijn. Benieuwd waarom ik dat vindt en wil je meer weten over het inspirerende SNURK verhaal (aanrader!)? Klik dan hier.

Om je alvast een tipje van de sluier te geven… SNURK Amsterdam is ooit begonnen als idee van Peggy om mensen bewust te maken van het toenemende aantal dakloze jongeren. Dus maakte ze een foto van een uitgevouwen kartonnen doos en drukte deze op een zacht katoenen dekbed- overtrek om daarmee geld op te halen voor hun opvang.

Inmiddels is SNURK internationaal een begrip en doen ze een heleboel goede dingen die helpen om de wereld tot een mooiere plek te maken.

Wat wij hebben uitgezocht…

Zo lief! Van SNURK mochten wij in ruil voor dit blog artikel, heerlijk duurzaam beddengoed uitzoeken voor onszelf en voor Lana. Voor ons meisje kozen we dit prachtige en lieve Arctic Friends Baby Ledikant Set uit, gemaakt van 100% biologisch katoen. En voor onszelf kozen we dit heerlijke zachte en warme Ollie FLANEL dekbedovertrek uit in de maat lits-jumeaux XL + een Uni White hoeslaken gemaakt van zachte jersey.

Onze ervaring.

We zijn onwijs blij met het prachtige beddengoed dat we uit hebben mogen zoeken! De ledikant set voor Lana is echt zoooooo lief en schattig! Ik moet alleen opbiechten dat ik helemaal niet dol ben op strijken. Iets wat je bij deze set wel echt even moet doen. Ook het ongelofelijk mooie en super zachte flanellen dekbedovertrek heeft even een strijksessie nodig (iets wat ik voor het maken van de foto’s wel heb gedaan). Maar… Voor eigen gebruik heb ik er totaal geen moeite mee om het lekker te wassen en wanneer het warm uit de droger komt, gelijk op ons bed te doen. Heeeeeeeerlijk! Het is by far het fijnste beddengoed wat we ooit hebben gehad! De kwaliteit is echt fantastisch!

Kunnen we jou bij maken met een SNURK cadeaubon t.w.v. €100?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze ervaring? Dan heb ik super leuk nieuws! Wij mogen van SNURK namelijk een cadeaubon weggeven t.w.v. €100 die je vrij mag besteden in hun heerlijke webshop! Kunnen we jou hier blij mee maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel. Misschien wil je laten weten op welk beddengoed je verliefd bent geworden of in welke pyjama jij jezelf ziet flanneren 😀 ? Mailen mag uiteraard ook (info@clairesmission.com). Ik ben super benieuwd! Daarnaast waardeert SNURK het enorm als je ze ook wilt volgen op Instagram. De winnaar ontvangt volgende week donderdag een persoonlijke mail.

Update 02-12-2021: Bedankt voor al jullie onwijs lieve, leuke en soms zelfs ontroerende reacties en mailtjes! De winnaar heeft zojuist een persoonlijke mail ontvangen met daarin het shoptegoed. Niet gewonnen? Niet getreurd! Er komen nog heel veel leuke win acties online binnenkort. Fijne dag! 😀


Waar SNURK jij binnenkort onder of in 😀 ?

123 Comments

 1. Frederique Reply

  Ja joh ik doe mee, ben al jaren groot SNURK fan. Hun roze macaron dekbedovertrek staat op mijn verlanglijstje. Daar ging mijn francofiel-hart toch wel sneller van kloppen!

 2. Ik strijk ook geen beddengoed hoor 😉
  De furry friends zijn zo schattig, dat zal Vita ook helemaal leuk vinden. En de James lijn met de teckeltjes voor in het ledikantje voor de baby <3 heel cute.
  Al vaker op het punt gestaan iets bij ze te kopen, maar niet gedaan.

 3. Lindaschrijftheto Reply

  Het beddengoed ziet er schatting uit je bent goed geslaagd! Zelf slaap 8k het liefste onder katoen.

 4. Lonneke Sanders Reply

  Wauw wat een heerlijke winactie om bij weg te dromen 😉
  SNURK stond al op ons verlanglijstje en nu we sinds een aantal maanden een nieuw bed hebben is ons beddengoed ook echt aan vervanging toe… Ik zou het wel heel gezellig vinden om een Panda beer op ons bed te hebben slapen en Pepijn wordt helemaal wild van het dino of draken beddengoed denk ik!! Duimen maar…

  • Wow, super prijs !!! Op mijn verlanglijstje staat al een tijd de ACROSS THE ALPS trui ️ voor mezelf. En zou graag mijn dochter van 10 willen trakteren op de schitterend popcorn sweater jurk. Maar moet zeggen, alles bij snurk kan zo op mijn verlanglijstje

  • Marcella Leuven-Meijer Reply

   Ik doe mee voor mijn dochter. Binnenkort gaat zij van kamer en bed veranderen dus nieuw beddengoed hoort daar wel bij.

   • Paula Meessen Reply

    Dekbed met poes erop, enigliefst katoen, slaapt heerlijk!

 5. Oh wow die wil ik!! Ben net tante geworden van een uberschattig neefje, Ben, de eerste van mijn jongere zusje. Zou heel leuk zijn om deze cadeaubon t.w.v. €100 (OMG) aan hun te kunnen geven!

 6. Ik stem mijn beddengoed eigenlijk af op het interieur van mijn slaapkamer.
  Maar dat zal met de collectie van Snurk geen probleem zijn.
  Ik kan er ontzettend van genieten om me in vers beddengoed te nestelen.
  Puur verwennerij !

  • Paula Meessen Reply

   Dekbed met poes erop, enigliefst katoen, slaapt heerlijk!

 7. Wat een mooi initiatief van deze firma om geld te verzamelen voor daklozen en fijn dat het duurzaam is. Ook ik strijk geen beddengoed “what’s the point”.
  Enige foto’s van de kleine meid! Dankjewel voor het leuke artikel.

 8. Wat een ontzettend lief beddengoed! En wat een goed verhaal schuilt erachter. Strijken van beddengoed doe ik voor mijzelf ook nooit, al moet ik dat op mijn werk (op een superjacht) wel doen haha.

 9. Wat een te gekke actie! Ik ben ech helemaal weg van het TWIRRE MIDNIGHT BLUE dekbedovertrek voor 2 personen! Ik ben er zeker van dat ik simpelweg heerlijk zou slapen onder dit prachtige item!

 10. Wauw, ik maak onwijs graag kans!
  Mocht ik winnen dan zou ik kiezen voor het Mermaid-dekbedovertrek!!!

 11. Wat een mooi initiatief! Ik vind het tweepersoonsbeddengoed met die kat waar jullie voor gekozen hebben echt heel erg leuk! Daar zou ik ook wel onder willen slapen. Mijn eigen kat heeft haar vaste plaatsje naast mijn kussen, dus dat maakt het helemaal af 😉

 12. Sinds ik een paar jaar geleden het Twirre dekbedovertrek kocht, ben ik fan van Snurk! De mooie kwaliteit en prachtige dessins hebben mijn hart gestolen ….. Als groot liefhebber van tuinieren staat het overtrek Flower Fields al een hele tijd op mijn lijstje. Daar ga ik dus voor!

 13. Wat een prachtige producten hebben ze met een mooi initiatief! Ik vind de artic friends baby ledikant set heel tof, of zou voor een heerlijk pak voor mezelf gaan zoals de balloon doggies sweater dress & legging set. Geweldige patroontjes!

 14. Wat een super leuke actie.
  Ik vind de producten van Snurk zo mooi.
  Ik denk dat ik sowieso een lekkere flanellen overtrek er van uitzoek.
  ( ik heb geen hekel aan strijken )
  En ik zoek er ook een fijne warme pyjama voor uit.

  • Oh wauw wat een mooie producten allemaal , ik zou iets uit zoeken voor ons in januari te verwachten eerste kleinkind. Zo’n leuk ledikantsetje is te leuk !!

 15. Oh wat een super leuke winactie!!! Ik zou heel graag mee willen doen! Vorige week vertelden mijn “kleine” broertje en zijn vriendin dat ze in verwachting en ik voor het eerst tante ga worden! 🙂 ik zou het heel leuk vinden als ik ze zou kunnen verrassen met een leuke set beddengoed voor het ledikantje van snurk!

 16. Claudia Van Meurs-Janssens Reply

  De macarons green broek en trui voor mijn dochter van 2.5, om op te vreten!

 17. Jacqueline van de Manakker Reply

  Heerlijk een lekker wit flanellen overtrek voor ons en het FURRY FRIENDS DEKBEDOVERTREK flanel voor ons meisje, zou echt geweldig zijn voor deze koukleumen

 18. Door deze actie de site van SNURK ontdekt, wat gaaf. Ik ben verliefd op de fresh leaves jumpsuit

 19. neeltje van der stap Reply

  ik vind de snurk twirre flanel heel erg mooi !

 20. Ik hoop binnenkort heerlijk onder het mooie en super leuke Ollie dekbedovertrek te mogen snurken.
  Mijn Brits Korthaar Timo lijkt sprekend op Ollie.
  Ik ben benieuwd wat mijn lieve Timo van dit dekbedovertrek zal gaan vinden…
  Ik maak heel graag kans.

 21. Mijn moeder staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient zij een ‘blijvend’ verwengebaar.
  Dit fleurige bloemen-dekbedovertrek
  in de kleur blauw vindt zij echt te gek.
  Met dit mooie ‘jasje’ op zijn bed
  wordt zij echt in het zonnetje gezet
  en beleeft zij veel slaappret!

  DAISY DAWN DEKBEDOVERTREK

 22. Ik doe graag mee! Ik vind de prinsessen- en vliegtuigdekbedovertrekken zo leuk voor mijn nichtjes en neefje 🙂

 23. Annemieke Bosdijk Reply

  Ik zou graag zelf de POPCORN XL SWEATER DRESS willen, lekker comfortabel en lekker warm. En een print om op te eten. Mijn zoon vindt vast de Shark dekbedovertrek super stoer om onder te slapen.

 24. Gerda Esci Reply

  Doe graag mee, zou mijn eerste kennismaking zijn met Snurk.

 25. Ik zou kiezen voor het paardenmeisje en de voetballer voor mijn kinderen. Maar misschien kiezen ze zelf iets heel anders…

 26. rianne vos Reply

  Wij snurken al onder een geweldig flanellen eikeltjes Snurk dekbed(niet meer te krijgen) maar mijn kinderen zou ik graag onder…..ehm in de haai en groene dino willen laten slapen. Ik zou de bon zeer zeker voor deze 2 besteden, want het is het geld meer dan waard. Je snurkt er echt veel harder onder!

 27. Oehh ik doe heel graag mee! Kiezen zal moeilijk zijn, want alle patronen zijn zo leuk!

 28. Wat gaaf! De knoop is doorgehakt: ik ben ingetrokken bij m’n vriend. Z’n huisje kan echter nog wel wat sfeer gebruiken, zo ook z’n huidige dekbedovertrek.. Ik ben verliefd op een minimalistisch maar daarom zo prachtig exemplaar: UNI WHITE FLANEL DEKBEDOVERTREK. Daarnaast zou ikzelf dolgraag shinen in de popcorn-hoodie, hoe gaaf?! Stijlvol chillen wiehoeeeeeee. Duimen!

 29. Jaaaa, ik kijk ernaar uit om heerlijk te relaxen in de Game Night Sweater & Broek set Heren van SNURK Amsterdam.
  Graag zou ik dit shoptegoed winnen om deze set hiervan te kunnen kopen.
  Vanwege een nu al heel lang durende drukke periode op mijn werk ben ik al veel te lang niet meer aan relaxen toegekomen, maar in deze eigentijdse mooie set van Snurk zou ik heel graag een vrij weekend besteden aan uitrusten, gamen, lekker eten en vroeg naar bed…..even lekker bijkomen.

 30. Wat een leuke spulletjes!
  Als ik win kies ik in elk geval een nachtuilpak voor mijn a.s. kleinzoon. Dat valt zeker in de smaak bij mijn dochter en schoonzoon.

 31. ames Grey Sweater Dress Dames, dan hebben we eindelijk meer dan 1 teckel in huis

 32. Berendina Jaasma Reply

  wat ziet het er mooi uit, ik zou iets met dieren uitkiezen voor de logerend ekleinkinderen om onder te slapen.
  Zo wordt bij opa en oma slapen nog meer een feestje!

 33. Ochhh wat een prachtige dekbedden! In love.
  Nu de hormonen vanwege de zwangerschap door mijn lijf gieren en de nachtrust toch al ietsjes minder is dan anders zou een dekbedovertrek van SNURK heeuul veel goed maken. Wat een leuke printjes, moeilijk kiezen, eigenlijk niet te doen, zou denk ik voor het POOL dekbedovertrek gaan of macrons pink. Duimen, duimen!

 34. Ochhh wat een prachtige dekbedden! In love.
  Nu de hormonen vanwege de zwangerschap door mijn lijf gieren en de nachtrust toch al ietsjes minder is dan anders zou een dekbedovertrek van SNURK heeuul veel goed maken. Wat een leuke printjes, moeilijk kiezen, eigenlijk niet te doen, zou denk ik voor het POOL dekbedovertrek gaan of macrons pink. Duimen, duimen!

  (Oeps, verkeerde mailadres in de comments geplaatst in vorige reactie – dit is de juiste)

 35. SNURK hebben niet alleen coole prints, maar ook fijne kwaliteit dekbedovertrekken. Wat ik ook een groot pluspunt vind, is de lange instopstrook. Mijn zoon heeft het overtrek Astronaut, maar is deze ontgroeid. Hij zou zeker weten kiezen voor de Gamer overtrek en de Gamenight hoodie.

 36. de site bekeken en wat een leuke spullen hebben ze daar ! deze bon zal ik zeker goed besteden aan mooi beddengoed !

 37. Oh wat heerlijk, je zult maar dromen van een betere wereld en je hebt daar écht een klein steentje aan kunnen bijdragen, Peggy en Erik mogen supertrots op zichzelf zijn, applaus! En dat is dus ook niet zómaar een steentje, SNURK
  is eerder een zeldzaam mooi door hun geslepen diamantje, in alle facetten een schitterend merk! Ik zou me zeer speciaal voelen als ik samen met mijn lief onder één van hun prachtige dekbedhoezen zou mogen kruipen, zoals “Crane” de geluksbrenger onder de vogels! En natuurlijk hoop ik nu van harte dat Crane ons ook vrede, wijsheid en gezondheid, kortom een vleugje geluk gaat brengen!

 38. nog nooit van snurk gehoord, maar bij het woord flanel ben ik om.
  wat een mooie prints zijn er zeg!
  ik doe graag mee met deze winactie

 39. Voor onszelf ben ik helemaal fan van het Palm Beach dekbedovertrek, voor mijn zoontje het Dino dekbedovertrek. Ik loot graag mee voor deze prijs!

 40. Tamara Jongkees Reply

  Heel graag! Wij hopen komend jaar te verhuizen en zouden graag de kinderkamers extra mooi aankleden met een snurk dekbedovertrek!

 41. SNURK heeft zoveel leuks!! Ik zou gaan voor de SNURK Macarons Pink Hoody voor mijn dochter. En het superleuke Macarons green dekbedovertreek. Zo stoer en zoet tegelijk in haar tienerkamer.

 42. Wat een lieve en warme actie! Fijn om deze winter te kunnen slapen onder dekbedovertrek Bob- een schattige hond voor mijn kleindochter -of de stoere Dino voor onze kleinzoon die nog steeds onder een dekbedovertrek slaapt dat van zijn mama is geweest en echt versleten en vaal is.

 43. Stefanie V Reply

  Zoveel leuke prints, maar de TWIRRE CHARCOAL BLACK is mijn favoriet. Net alsof je onder een grof gebreide deken licht! ❤️

 44. Dat zou ik graag eens uitproberen. Ik ken het werk eerlijk gezegd niet

 45. Mijn zoon gaat dan voor de Shark!! dekbedovertrek, en mijn dochter kiest dan voor het Ballerina dekbekovertrek. Leuke actie!

 46. Doe graag mee voor de buren die volgende maand gezinsuitbreiding verwachten, we zijn natuurlijk allemaal nieuwsgierig of het een jongentje of een meisje wordt. Ook de buurmeisjes zijn dol enthousiast. Een mooi ledikantje zou natuurlijk de kers op de taart zijn voor de nieuwe wereldburger.

 47. Zoon, manlief en ik , wij slapen al onder een heerlijk flanellen overtrek, maar voor min dochter ben ik nog op zoek. Nu zie ik jouw mooie winactie en denk “eens bij Snurk op de website kijken” en ja hoor daar zie ik een prachtig 1-persoons flanellen overtrek met een baby panda. Echt geweldig!
  Ik ga nu dus duimen dat ik een uitverkorene word ……. 😀

 48. Marit Kranenburg Reply

  Geweldig merk. Misschien iets voor mijn zoon als we zijn kamer geheel gaan opknappen.

 49. PRINCESS PINK DEKBEDOVERTREK..hier doe ik graag voor mee voor mijn dochter. I love IT!

 50. De mondkapjes van snurk zijn echt top! Zitten veel beter dan vele anderen en zijn ook lekker vrolijk. Ik zoek er een matchende outfit bij

 51. Leuke printjes hebben ze! Mijn zoon kan wel een nieuw dekbedovertrek gebruiken. Eentje met een voetballer wordt het dan waarschijnlijk.

 52. Wat een leuke winactie! Het Pom Pom flanellen overtrek vind ik prachtig.

 53. Anneliese de Waal Reply

  Ik vind het dekbedhoes met de kat erop heel erg leuk , ik doe erg graag mee, Groetjes Anneliese de Waal @anneliesedewaal

 54. Ik heb zelf een SNURK dekbed met kraanvogels van origami en mijn zusje is hier heel jaloers op. Ik gun haar daarom deze cadeaubon

 55. Het TWIRRE MIDNIGHT BLUE DEKBEDOVERTREK vindt ik heel mooi! Ook voor de kinderen is er heel veel leuks, heel apart!

 56. Een heerlijk warme pyjama in het alpenthema omdat we er nu niet in reallife van de frisse berglucht kunnen genieten. Of een heerlijk flanellen dekbedovertrek de uni White of pompom vind ik erg leuk, de keuze is reuze

 57. FURRY FRIENDS FLANEL DEKBEDOVERTREK
  Deze zou mijn dochter super geweldig vinden. Zij heeft pas een andere kamer en deze zal er zo goed in staan. Zij heeft het snwl koud dus flanel lijkt mij heerlijk voor haar!

 58. Als ik mocht kiezen zou ik voor zo’n stoere stylish sweater dress met legging gaan … of is dat heel hebberig 🙂
  Ik kan nog niet kiezen tussen de Night Owl of de kruissteken van Across the Alps, beiden echt enorm mooi.

 59. Debby Koeman Reply

  Ik kende SNURK niet, maar ze hebben mooi en duurzaam beddengoed. Ik zou het Lazy Panda dekbedovertrek en de heerlijk warme Night Owl sweater kiezen. Laat die lange koude avonden dan maar komen!

 60. Anita te Gussinklo Reply

  Ja, Snurk is zo’n leuk merk.
  Er staat nog wel wat dekbedovertrekken op mijn verlanglijstje.

  • Wat een top winactie! Ik doe uiteraard mee! En waarom? Onder een dekbedovertrek van Snurk slaapt het zich nu net even wat lekkerder! Zoveel toffe items. Kiezen wordt nog lastig.

 61. Ik doe ook graag mee. En mócht ik winnen… dan denk ik dat de kans groot is dat ik een dekbed kies met Franse macarons. Die is zoooo vrolijk en kleurrijk!

 62. Katoen met mooie dieren zoals poes, luipaard, …
  Ik loot graag mee

 63. Jacqueline Pallett Reply

  Het is allemaal zo prachtig, maar ik denk dat ik zou kiezen voor het dekbedovertrek met de origami kraanvogels.

 64. Mij lijkt het geweldig om met mn hele gezin on de james pyjama bij de kerstboom te zitten en cadeautjes uit te pakken. Family goals! Over 2 weken verwachten we overigensons tweede kindje. Dus bijzonder word het sowieso <3.

 65. Wat een gave winactie, ik loot graag mee! De longsleeve dress Macaron is mijn favoriet.

  Ik volg Snurk via Instagram (Truusje26).

 66. Wat een práchtig beddengoed heeft Snurk! Ik zal gaan voor tiles vintage rose dekbedovertrek. Mijn slaapkamer is vrij ‘grauw’. Heb letterlijk donkergrijs op de muur en blauwe gordijnen. Dus ik probeer het wat warmer te maken met roze en hout. Perfect dus! Vroeger zou ik helemaal wild geworden zijn van het mermaid dekbedovertrek!

 67. Oh ik kan zeker bij snurk slagen, ik heb al veel moois gezien waarvan we zeker willen testen of het net zo lekker slaapt als we verwachten:
  JAMES FLANEL DEKBEDOVERTREK
  zal waarschijnlijk favoriet zijn van beide kids!

 68. Daniël Hagedoorn Reply

  Lijkt me super leuk. Veel leuke dingen gezien wat goed bij ons en de babykamer past!

 69. Snurk heeft ontzettend leuke prints. Een dekbedovertrek of nachtgoed….

 70. Ah, ik zou hier heel graag mijn broertje en schoonzusje blij mee maken. Net bevallen van een 3e kindje en ondertussen erachter gekomen dat hun middelste zeer waarschijnlijk epilepsie heeft. Slapen is daarom wat lastiger voor ze momenteel. Met deze bon kunnen ze in ieder geval wakker liggen onder heerlijk beddengoed ;).

 71. Iris Bakker Reply

  Wauw, super, we hebben toevallig het afgelopen weekend bloed, zweet en tranen gestoken in het in elkaar zetten van de nieuwe slaapkamermeubels van mijn dochter, waaronder een éénpersoonsbed, dus ik zou heel graag een prinsessendekbedovertrek voor haar uitzoeken

 72. Eliatha Buurmans Reply

  Graag doe ik mee voor het prachtige ARCTIC FRIENDS DEKBEDOVERTREK.

 73. Oh wat leuk en superleuk geschreven. Ik ben al een poosje verliefd op de ultra hysterische pyjama JAMES GREY SWEATER DRESS & LEGGING. Deze zou ik dan ook erg graag willen bestellen.

 74. Daar word je toch helemaal blij van als je al die leuke designs ziet 🙂 Mocht ik winnen dan zou ik zeker gaan voor iets uit de serie James! Een leuke pyjama of dekbedovertrek met teckels lijkt me geweldig.

 75. Jasmijn Kot Reply

  Jaaa SNURK is zooo schatting!!
  Voor ons zoontje staat de ledikant hoeslaken Furry Friends al heel lang op mijn verlanglijstje! Deze past namelijk perfect bij zijn bosdiertjes kamer en voor onze nieuwe kamer (we zijn pas verhuisd) zou ik gaan voor het dekbedovertrek Uni White! Van een wit dekbed krijg ik altijd zo’n hotel gevoel en dit gevoel willen wij in onze nieuwe kamer graag benadrukken. We hebben gekozen voor wit en beige, een rustige beachy-hotel look
  Ik ga heel hard duimen!!

 76. Een heerlijk warme flanellen dekbedovertrek voor mijn zoon kan ik goed gebruiken

 77. Flower Fields is een mooi wit met niet te veel bloemen overtrek. Lekker licht doet mooi schoon en ruimtelijk aan. Hier ga ik voor.

 78. marij brand Reply

  die met de ballerina of de dino vind ik zo leuk! gaan mn zoontje of dochtertje heel blij van worden

 79. Ik doe heel graag mee voor het zoontje van mijn zus. Ik ben meteen verliefd geworden op het WILD FRIENDS DEKBEDOVERTREK. Ik hoop heel graag dat ik win!!:)

 80. Als ik deze SNURK cadeaubon t.w.v. €100,- win dan zal ik de CRANE BIRDS DEKBEDOVERTREK ervan kopen!

 81. Imina Jaarsma Reply

  Wat een super schattige set! Hier wil toch iedere baby in dromen! Mijn zoontjes zijn al wat groter en doen sinds begin dit jaar aan Basketbal. Het zou dus helemaal te gek zijn om hen te laten twinnen in de super stoere, maar stiekem ook heel schattige, Basketball Stars combi sets!

 82. Ik denk dat ik mn beide zoon super blij zou maken met zo’n popcorn polka broek

 83. Oh wauw! Ze hebben zulke mooie producten met zoveel creativiteit. Het astronauten dekbedovertrek of die van de brandweerman zou hier met heeeeel veel liefde worden ontvangen

 84. neel loosman Reply

  Zo leuk! ik zou beddengoed uitzoeken voor onze zoon die op komst is. En een leuk pyjamaatje voor onze kleine bengel die onlangs 1 jaar is geworden!

 85. Lisanne Bons Reply

  Ik zou voor mijn dochter MACARONS PINK DEKBEDOVERTREK kiezen. Ze is dit jaar begonnen met de middelbare school dus nu wilde ze heel graag een nieuwe slaapkamer. Dus daar past dit echt heel goed bij

 86. Lisanne Bons Reply

  Ik zou voor mijn dochter MACARONS PINK DEKBEDOVERTREK kiezen. Ze is dit jaar begonnen met de middelbare school dus nu wilde ze heel graag een nieuwe slaapkamer. Dus daar past dit echt heel goed bij

 87. Heeeel graag! Sinds ik veel ben afgevallen heb ik het altijd zo koud!!! Ik slaap alleen maar onder en op flanel in de winter! Maar fijn en mooi flanel vinden is moeilijk!! Ik wil heel graag een snurksetje shoppen!!!

 88. Miekske Dingens Reply

  Wat een leuke actie! Ik zou graag meedoen om een leuk dekbed voor ons zoontje uit te kiezen! Hij heeft autisme, en is verzot op alles met uilen. Nu zag ik een dekbed met ontzettend veel uiltjes op (night owl), dat zo leuk voor hem zou zijn!
  Fingers crossed

 89. Inge Speemanns Reply

  Wow schattige fotos!
  Wij hebben een tijdje terug een snurk pakje cadeau gekregen van familie, en wij waren echt verliefd! Het zit super lekker en staat zo mooi!
  Ik heb even op de site rondgekeken, en ik hou erg veel van de James baby ledikant laken set! En dan natuurlijk de James grey sweater en broek set
  Ik heb Snurk ook gevolgd op Instagram (@ingespeemanns)

 90. Mirjam Hellingman Reply

  Mijn dochter Nikki grapt altijd dat ze later in een kartonnen doos gaat wonen. Met de huidige huizenmarkt ben ik af en toe wel bang dat er later echt geen huis voor haar is.

  Wat goed dat jullie begonnen waren met een foto van een uitgevouwen kartonnen doos, gedrukt op een zacht, katoenen dekbed- overtrek. Om mensen bewust te maken van het toenemende aantal dakloze jongeren en om geld op te halen voor hun opvang. “Slaap onder een kartonnen doos en help een zwerfjongere eronder vandaan.” Het LE-CLOCHARD DEKBEDOVERTREK zou geweldig zijn voor mijn dochter!

 91. Jaaa super leuk ik doe graag mee voor onze kinderen, een geweldig dekbed overtrek winnen een prinses voor een prinses.

 92. geen voorkeur,
  alles van snurk snurkt lekker.
  en het liefst dan zonder wekker.
  voor ons kindje weet ik hiermee wel raad.
  dan is gegarandeerd de wekker laat 😉

 93. Mandy Eggens Reply

  Aaah helaas!! Balen dat ik dit nu pas zie en dus al te laat ben. Zulke artikelen zijn altijd welkom, ben ook stiekem best verslaafd aan nieuw beddengoed en pyjama’s enzo haha!

 94. Snurk kende ik nog niet, zelf ben ik echt opzoek naar een verzwaringsdeken, omdat ik merk dat ik dat wil uitproberen ivm slaapproblemen.. leuk dat je de geschiedenis van SNURK hebt beschreven. Ook fijn dat je beddengoed mocht uitzoeken!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: