Heb je stickers nodig? Dan hoef hier tegenwoordig de deur niet meer voor uit. Je kunt namelijk online stickers bestellen. Veel mensen plaatsen een bestelling op de eerste beste website die ze tegenkomen. Je bespaart zo weliswaar tijd en moeite, maar waarschijnlijk betaal je onnodig veel geld voor de stickers. Wij helpen je graag om dit te voorkomen. Daarom lees je in dit gastblog artikel hoe je bespaart op online stickers bestellen.

Kies voor standaard stickers.

Wie online stickers wil bestellen, kan vaak zelf een ontwerp maken. Het grote voordeel hiervan is dat de prijs lager uitvalt. Er is immers geen persoon nodig die tijd hoeft te steken in jouw ontwerp. Hierdoor kunnen stickers voor een lagere prijs aangeboden worden. Toch kan de prijs ook hoger uitvallen. Dit is bijvoorbeeld het geval als je voor een bijzonder ontwerp kiest. Als je hier geen waarde aan hecht, raden wij je aan om voor standaard stickers te kiezen. Dit zijn over het algemeen de goedkoopste stickers die je online kunt bestellen, waardoor besparen relatief makkelijk is.

Bepaal wat het beste materiaal is.

Stickers verschillen niet alleen in vorm van elkaar, maar ook in het materiaal waarvan ze gemaakt worden. Zo worden stickers voor buiten bijvoorbeeld van een ander materiaal gemaakt dan stickers voor binnen. Niet gek, want de stickers worden buiten blootgesteld aan vorst, hitte en vocht. Daarnaast bestaan er strijk stickers, die je op de gewenste oppervlakte strijkt. De prijs van de stickers ligt in dat geval ook hoger. Ben je op zoek naar stickers voor binnen? Dan kun je voor het goedkoopste materiaal kiezen. Stickers van dit materiaal blijven over het algemeen goed zitten. Gebruik ze alleen niet buiten, want dan laten ze vaak snel los.

Beperk kleurgebruik.

Ben je op zoek naar vrolijke logo stickers? Dan kies je waarschijnlijk voor kleurrijke stickers. Besef je wel dat stickers vaak duurder uitvallen als je ze in meerdere kleuren laat bedrukken. Als je niet te veel geld uit wilt geven aan stickers, dan kun je ze beter simpel houden. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een zwarte bedrukking of één andere kleur. Want wanneer je het kleurgebruik beperkt, valt de prijs namelijk een stuk lager uit. Er zijn overigens partijen waarbij je niet (veel) extra betaalt voor kleurrijke stickers.

Bestel in grote(re) aantallen.

Als je maar een paar stickers nodig hebt, kan de prijs je behoorlijk tegenvallen. Voor kleine aantallen betaal je op veel websites namelijk een hoge prijs. Logisch, want de apparatuur moet voor een paar stickers ingesteld worden. Bestel je in grote(re) aantallen? Dan betaal je vaak een lagere prijs per sticker. Wanneer je maar een paar stickers nodig hebt, vind je het misschien zonde om grote aantallen te bestellen. Toch is dit vaak wel handig, want stickers kunnen loslaten. Bestel je extra stickers? Dan is dit geen probleem, want je plakt dan snel een nieuwe sticker op.

Tot slot…

Stickers zijn er in alle vormen en maten; voor volwassenen en voor kinderen. Zo kan je de naam van je kind zichtbaar maken op een broodtrommeltje, raamstickers op je raam plakken om te laten zien dat er een kindje geboren is, stickers gebruiken voor zakelijke doeleinde en nog veel meer! Je kunt ook zelf stickers maken! De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij hopen dan ook dat je met deze tips geholpen bent en je stickers vanaf nu zo goedkoop mogelijk in huis kunt halen.


Heb je genoten van dit gastblog artikel? Welke tip vindt jij behulpzaam en pas je eventueel al toe? Wij zij super benieuwd! Laat het gerust weten in een reactie. Wij zijn ook erg nieuwsgierig waar jij stickers voor gebruikt.


3 Comments

  1. Ik vind stickers erg leuk! Vooral die je makkelijk weer kunt verwijderen dus zonder lijm. Ik heb bijvoorbeeld tegelstickers in mijn keuken waardoor het lijkt alsof ik OudHollandse tegeltjes heb!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: