Vanaf vandaag is het nieuwe boek van Liz Climo, Ik ben zo blij dat jij er bent, verkrijgbaar. Een hartverwarmend cadeauboek om jezelf of een ander een hart onder de riem mee te steken. Ben je benieuwd naar dit prentenboek voor volwassenen? In dit blog artikel vertel ik er alles over en… Ik geef een exemplaar weg! Misschien wel aan jou?

Over Ik ben zo blij dat jij er bent.

‘Ik ben zo blij dat jij er bent’ van internationale bestsellerauteur Liz Climo is een lief en grappig cadeauboek voor volwassenen. Met een lach en een traan vertellen de dieren in dit boek hoe geweldig en geliefd je bent, al zie je dat zelf niet altijd. Het maakt niet uit hoe je je voelt, soms heb je gewoon even wat peptalk nodig. Met haar lieve dierenillustraties moedigt Liz Climo je aan om de mooie momenten te omarmen, op te staan als je valt en van jezelf te blijven houden. Een hartverwarmend en humoristisch boek, en een bijzonder cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

Een knuffel in de vorm van een boek.

Wat ‘Ik ben zo blij dat jij er bent’ voor mij heel bijzonder maakt is dat je het gevoel hebt dat je door de prachtige en lieve illustraties een prentenboek aan het lezen bent dat geschreven is voor kinderen. Tot het moment dat het verhaal de diepte in gaat en het je begint te raken. Waar het zacht en liefdevol begint, zoomt het namelijk ook in op de andere kanten in ons leven. Bijvoorbeeld op het gebied van onzekerheid, faalangst, het negatieve stemmetje wat ons soms toe fluistert dat het toch niet gaat lukken en over je niet gezien voelen. Vooral dat laatste kwam bij mij erg binnen omdat het een thema in mijn leven is waar ik regelmatig mee struggle. En juist door de zachte en liefdevolle prenten én de hartverwarmende tekst, voelde ik mij gezien en gehoord.

Bij deze prachtige samenvatting sluit ik mij dan ook volledig aan; ‘’Dit boek gun je iedereen, om je te beschrijven dat je uniek bent, fouten maken niet erg is en je altijd weer opstaat als het leven tegenvalt. Een knuffel in de vorm van een boek.’’

Het is dan ook absoluut een boek die ik je kan aanraden en dolgraag cadeau wil geven (en dat is een bruggetje 😉 …)!

Mag ik jou ook een knuffel geven?

En omdat ik het boek ‘Ik ben zo blij dat jij er bent’ heel bijzonder vindt, wil ik jou ook heel graag een exemplaar geven. Van de uitgever Kok Boekencentrum mag ik één lezer blij maken met dit bijzondere en hartverwarmende cadeauboek. Dus mag ik jou deze knuffel in boekvorm geven? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen of je het boek voor jezelf wilt houden of cadeau wilt geven? Alles mag; ook een ‘ik doe mee!’ telt. De winnaar ontvangt volgende week donderdag een persoonlijke mail waarin ik vraag om je adres zodat het boek naar je toegestuurd kan worden.

Update 30-03-2023: Lieve allemaal, bedankt voor jullie mooie en kwetsbare reacties! Ik zou jullie allemaal een knuffel willen geven. Helaas kon ik dit keer maar één knuffel in boekvorm weggeven. En de winnaar, die heeft zojuist een mail ontvangen. Tot de volgende win actie. Liefs!


Kun jij een knuffel gebruiken of ken je iemand die je graag een knuffel in boekvorm zou willen geven? En ben je ook zo onder de indruk van ‘Ik ben zo blij dat jij er bent’? Ik ben super benieuwd! Laat het gerust weten in een reactie (hiermee maak je automatisch kans op een exemplaar van het boek).


27 Comments

 1. Linda schrijft 't op Reply

  Wat een origineel een lief cadeau, een prentenboek voor een volwassenen.

 2. Oh wat lijkt me dit een mooi boek. Ik zou hem graag cadeau doen aan mijn lieve vriend. Doe dus graag mee aan. De winactie

 3. Ik doe heel graag mee met deze winactie. Ik doe dan graag mee voor mezelf. Misschien ervaar ik dan net die knuffel die ik soms nodig heb als ik alleen thuis ben en met mijn emoties door mijn depressie geen weg weet om ermee om te gaan.

  • Ik zou als ik het boek win aan mijn collega geven . Zij is op dit moment thuis en gaat door een diep dal waar ze moeilijk uit komt .

 4. Ik zou dit boek graag aan mijn dochter geven die pas bevallen is van een dochter. En nu blijkt dat ze helaas geen borstvoeding meer kan geven omdat haar dochtertje laryngomalacie heeft en het drinken aan de borst dus veel te veel energie kost. Een hele tegenvaller en daarom wil ik haar dit boek als knuffel geven.

 5. Anneliese de Waal Reply

  Ik doe erg graag mee, een mooi boek , Groetjes Anneliese de Waal

 6. Wat ontzettend leuk
  Bedankt voor de actie en succes voor de deelnemers ik maak graag kans

  Ik zou hier graag iemand mee verrassen

  Hartelijke groet

 7. Wat een mooi idee en cadeau, ik weet niet of mijn dochter van 12 te jong is hiervoor maar ze is heel wijs en heeft autisme wat haar onzeker maakt, haar zou ik wel een mooi cadeau met een mooie gedachte willen geven.

 8. Doe voor dit leuke prentenboek graag mee voor de vrouw van mijn neefje. Die zou ik na een pittige bevalling van haar eerste kindje graag hiermee willen verrassen.

 9. Ik kan wel een knuffel gebruiken maar ik geef ook graag knuffels weg aan mijn schattige nichtje!

 10. Wat een mooie winactie, ik loot graag mee.
  Een knuffel voor mijn lieve man.

 11. Het wordt nog lastig kiezen aan wie ik hem zou geven, want ik ken heel wat mensen die hem goed zouden kunnen gebruiken.
  Voorlopig dus eerst maar meeloten

 12. Ramona Van Hoogeveen Reply

  Ik doe graag mee ik zou hem aan mijn zus willen geven, ze staat altijd voor me klaar, en verdiend dan zeker een knuffel

 13. ik geef dit boek heel graag aan mn mama! Ze strijdt nu tegen borstkanker en heeft het zwaar met het chemotraject. Ik gun haar een hele dikke knuffel!

 14. Ik kan zelf wel een knuffel gebruiken, hopelijk mag ik mijzelf ook opgeven

 15. Wat leuk! Ik doe mee voor een vriendin die wel een knuffel en zonneschijn verdiend en kan gebruiken.

 16. Wat een super lief boek! Ik zit met tranen in mijn ogen, alleen al van die filmpje, en zou het graag winnen voor iemand in mijn directe omgeving die wel een opsteker kan gebruiken.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: