‘’Claire, leuk nieuws! Wij hebben 7 nieuwe sapjes uitgebracht! Vindt je het leuk om deze uit te proberen?’’ Tegen dat soort mailtjes zeg ik natuurlijk nooit nee, vooral niet wanneer de afzender Dr. Blend is. Want zoals je weet zijn wij enorm fan van de sapkuren. Maar of deze ‘new arrivals’ ook goed in de smaak vallen… Dat deel ik met je in dit blog artikel. En ik heb ook nog super leuk nieuws! Ik mag namelijk een box weggeven waarin alle ‘new arrivals’ 2x zitten. Mag ik jou blij maken met deze doos vol sapjes? 😀

Een gezond en gelukkig leven.

Of je nu kiest voor een dagelijks shotje, een sapkuur of een box met sapjes; Dr. Blend kan jou een stap dichter bij een gezonde en gelukkige levensstijl brengen. Wat wij zo fijn vinden aan Dr. Blend is dat er (waar mogelijk) alleen gewerkt wordt met lokale, verse producten. Zodra de producten van een verdere bestemming komen, dan zorgt Dr. Blend ervoor dat ze op duurzame wijze zijn geteeld. Dus van Hollandse wortels tot een exotische ananas: alles voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bovendien bestaan de sappen van Dr. Blend voor 100% uit groente en/of fruit. En zijn alle producten vrij van toevoegingen. De ‘cold pressed’ HPP proces zorgt daarnaast voor een fantastische smaak én een hoog gehalte aan vitamines. Woehoeee! Fantastisch toch!

Onze eerdere ervaringen met Dr. Blend.

Wij zijn enorm fan van Dr. Blend en zeggen ook weleens dat we Lana haar komst danken aan de 5-daagse detox die we in 2019 deden. Vorige week deelde ik ook onze ervaring met de 3-daagse sapkuur. Inmiddels starten wij dagelijks onze dag met een Kurkumashot en is Dr. Blend niet meer uit ons leven weg te denken. We zijn zelfs van plan om ieder kwartaal een uitgebreide sapkuur te doen. We voelen ons er altijd zo goed door!

En hier zijn ze dan… De ‘new arrivals’!

Toen ik van Meike van Dr. Blend een mail ontving over de ‘new arrivals’ was ik dan ook super enthousiast. Want 7 nieuwe sapjes; wat een traktatie! Ook zit er een shotje bij de ‘new arrivals’, deze is alleen helaas niet vegan omdat er honing in zit. Om die reden besteed ik daar geen aandacht aan in deze review. Maar… Er zijn wel 7 sapjes die wij met heel veel liefde voor je hebben uitgetest. En dit zijn ze dan!

N°11 Cut Clear

Brrrr sinaasappelsap. Ik vind het altijd te zuur en eigenlijk nooit lekker. Maar dit sapje is anders. Niet zo zuur als dat je normaal gesproken gewend bent, het is zelfs een beetje zoet. Maar zonder de echte smaak van sinaasappels verloren te laten gaan. Ja, ik ben fan. Echt heel erg lekker!

N°12 Big Apple

Wauw! Dit is by far de allerlekkerste appelsap die ik ooit heb gedronken. Normaal gesproken ben ik, net zoals van sinaasappelsap, echt geen fan. Maar dit sapje is GODDELIJK! Heerlijk fris, zoet en een klein tikje zuur. Perfect in balans!

N°13 Banspresso       

Dit was voor mij het sapje waar ik het meest nieuwsgierig naar was. Want ik ben dol op drakenfruit! Daarnaast zit er ook appelsap, passievruchtsap en bananenpuree in. Roy vind dit sapje goddelijk. Ik kan de smaak moeilijk plaatsen. Niet vies, maar ook niet erg lekker. Wel een aanrader om gewoon eens te proberen.

N°14 Sperrow

De kleur van dit sapje is zooooo betoverend mooi! Het doet je verlangen naar de zomer. En eerlijk is eerlijk, ik zie onszelf heel veel van dit sapje opslurpen tijdens de warme dagen. Het is namelijk heerlijk dorstlessend! Daarnaast is de combinatie van water, citroensap, agavesiroop en blauwe spirulina poeder, ook een gezondheid bommetje. Absoluut een aanrader!

N°15 Samba

Oe la laaaa, dit sapje is goddelijk! De gember en mango zijn heel subtiel aanwezig waardoor ook dit weer, een fantastische dorstlesser is. Erg lekker! En van alle ‘new arrivals’ is dit denk ik onze favoriet. Yummmm!

N°17 Yellow Freshness

Ik was een beetje bang dat dit sapje net zo zuur zou zijn als het citroenwater dat in de 3 dagen sapkuurbox zit. Maar dat is gelukkig helemaal niet het geval 😀 ! Je proeft zeker een hint citroen, maar hij is lief aanwezig. Een heerlijk dorstlessend sapje met een klein bittertje!

N°18 Ginger Up

Wauw… Ik maakte de vergissing om de fles aan mijn mond te zetten en het te drinken als een gewoon sapje. Maar deze enorme fles is absoluut ‘shot materiaal’. De appelsap, gembersap en citroensap maken ook dit weer tot een echte boost voor je weerstand. Erg fijn!

Eindconclusie:

Ja, het is officieel. Wij blijven fan van Dr. Blend. En ook deze ‘new arrivals’ zijn stuk voor stuk aanraders. Wat een mooie producten en wat een fijne toevoeging aan een al heel fijn assortiment. De N°15 Samba, N°14 Sperrow, N°12 Big Apple en N°11 Cut Clear gaan alvast in het winkelmandje. En voor Roy doe ik daar ook gelijk de N°13 Banspresso bij. Yummm! Wat een feest!

Ook enthousiast geworden? Goed nieuws! WIN een box gevuld met alle ‘new arrivals‘ sapjes!

Van Dr. Blend mag ik één lezer blij maken met een box gevuld met alle 7 ‘new arrivals‘ sapjes (en de nieuwste shot) x 2. Woehoeee hoe leuk is dat! Dat is een box met 14 sapjes (en 2 shots)! Mag ik jou hier blij mee maken? Laat dan even een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres (of stuur even een mail naar info@clairesmission.com met als onderwerp ‘win actie Dr. Blend’). Wij hebben voor het versturen van de box je voornaam, achternaam, adres en e-mail adres nodig.

Volgende week dinsdag ontvangt de winnaar een persoonlijke mail 😀 .


Welke van deze ‘new arrivals’ zou jij graag uit willen testen?


Update 27-04-2021: Bedankt voor al jullie leuke en super enthousiaste reacties! De winnaar heeft zojuist een persoonlijke mail ontvangen en ontvangt de box deze week thuis. Woehoeee! Mocht je vandaag een bestelling willen plaatsen bij Dr. Blend, gebruik dan de code ‘ KING27 ‘ voor 27% korting. Nogmaals bedankt voor je deelname! 😀

44 Comments

 1. Ik heb ook eens een detox kuur gedaan van 3 dagen. Wat een fijn gevoel geeft zoiets. Ik zou deze héél graag willen proberen! Liefs, Cheryl

  • Jacinta Lichtenveldt Reply

   Klinkt goed en ziet er goed uit! Wil ik heel graag eens uitproberen.

 2. ingrid kocken Reply

  wat een super leuke actie. zou ze heel graag eens uit willen proberen

 3. Denise Konings Reply

  Hier mag je mij zeker blij mee maken! Ik ben onwijs benieuwd na deze blog. Vooral de Sperrow laat mijn smaakpupillen op hol slaan denk ik!

 4. Wat een goed artikel Claire! Lijkt me wel wat om Dr. Blend uit te proberen! Ik doe graag mee met de winactie!

  • Karin Olij Reply

   Door gezondheidsproblemen ben ik recent meer bezig met gezonde voeding. Dit lijkt me een uitgelezen kans om wat sapjes uit te proberen.

 5. Jacqueline Pallett Reply

  Ik ben echt helemaal niet bekend met dit soort sapjes, maar de Big Apple klinkt heerlijk fris en fruitig.

 6. Heerlijk! Deze ken ik nog niet en er zitten hele leuke combinaties tussen, die ik graag zou willen proeven!

 7. We wagen weer een kansje! Dit is nog eens op een verantwoorde manier genieten. Duimen!

 8. Een detoxkuurtje kan ik zeker gebruiken met de coronakilo’s 😉 leuke actie!

 9. Wat leuk! Ik hou van gezonde sapjes. Hierdoor kom ik elke ochtend wat te laat op mijn werk… want: eerst nog even een sapje maken voor onderweg .

  Zou dit de uitkomst zijn…?

 10. Nou die Ginger Up klinkt heel goed wat mij betreft 😉 ik ken Dr Blend helemaal niet, maar wat ik zo lees, klinkt het erg goed.

 11. Van de flesjes word ik in ieder geval meteen al vrolijk. Wat leuk dat ze een lach hebben. Ik vind het goed klinken, dat Dr. Blend.

 12. Frederieke Brands Reply

  Wat een toffe actie!
  Ik doe heel graag mee! Altijd al eens een sap kuur willen proberen en de smaken klinken echt heel lekker! Ik ben dus mega benieuwd geworden!

 13. jacqueline de Waal Reply

  Doe heel graag mee om deze sapjes te proberen ben heel erg benieuwd hierna

 14. Suzet Volders Reply

  Oeh, ik ben supernieuwsgierig naar Ginger up. Ben dol op gember, maar ken het niet zo in sapjes. Sta helemaal open voor dit smaakavontuur 🙂

 15. Oeee, wat klinkt dat lekker en wat zien die sapjes er goed uit! Als zwangere met een drukke bijna-peuter in huis kan ik wel wat extra vitamientjes gebruiken, dus ik loot graag mee 😉 Fingers crossed!

 16. Heel graag zou ik dit proberen , daarna kan ik gelijk mijn eetgewoonte aanpassen . Dat is nu een beetje van slag . ( wat wil je in deze vervelende tijd) maar ik moet veranderen en doe dit met kleine beetjes.

 17. Heleen van der Velde Reply

  Dat klinkt erg lekker, erg fruitig en erg gezond. Wat hebben ze een mooie combi’s gemaakt. Ik ben heel benieuwd naar al deze smaakjes en zou niet kunnen kiezen naar welke ik het meest uitkijk……..

 18. lizette kerlen Reply

  Ik doe graag mee voor deze heerlijke en gezonde sapjes

 19. Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee want het lijken me vaak aparte smaken. Het is voor mij een nieuw merk

 20. Ooh wauw het water loopt mij bij wijze van spreken al uit de mond. De sappen die omschreven worden lijken mij heerlijk! Hopelijk mag ik deze proeven! Super leuke actie! Nu maar heel hard duimen en afwachten…

 21. super leuke actie ben er ergens wel heel nieuwsgierig geworden

 22. Klinkt het hebberig als ik ze allemaal wil testen? Zo te lezen zijn het stuk voor stuk smaakpleziertjes die ook nog eens heel gezond zijn. Maar als ik dan écht toch moet kiezen zou ik voor de Samba. Nu maar duimen op goed nieuws in mijn mailbox en wie weet kan ik ook een leuke Instapost van de gewonnen sapjes delen 😉

 23. Lijken me fantastische sapjes! Heel benieuwd naar! Ik doe graag mee.

 24. ik drink dagelijks sapjes, dus naar deze ben ik ook erg benieuwd, vooral naar de banspresso. ik doe dan ook graag mee.

 25. Anneliese de Waal Reply

  Ik doe erg graag mee voor de sapjes, zou ze graag willen uit proberen Groetjes Anneliese de Waal

 26. Ik wil graag eens een detox kuur doen, benieuwd naar alle smaakjes van deze sapjes

 27. De Ginger up lijkt mij geweldig, ik kan wel een boost gebruiken! En ik hou jou tip alvast in het achterhoofd en zal eerst een nipje nemen!

 28. M. van Meegen Reply

  Ik blijf altijd maar twijfelen of ik die sapjes eens moet proberen. Maar doe het elke keer toch net niet. Dit zou een toffe manier zijn om het eens te proberen!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: