Afgelopen zaterdag had ik een wonderlijke ontmoeting met The Soul Selfie Coach; Carro. Een bijzondere vrouw die zowel helder voelend, helder horend als helderziend is. Aan de hand van een Soul Selfie Session maakte zij een hele bijzondere tekening voor mij waarin ze een kijkje in mijn ziel nam en mij een kijkje in de toekomst gaf. In dit blog artikel vertel ik er alles over. En… Ik heb ook nog heel bijzonder nieuws! Ik mag van Carro namelijk ook een Soul Selfie Session t.w.v. €447 (excl. btw) cadeau geven aan één lezer! WAUW! Mag ik jou hier blij mee maken?

Over Carro.

Een wonderlijk mooi en getalenteerd mens die echt een kijkje in je ziel kan nemen; zo zou ik Carro omschrijven. Ze werkt al 25 jaar als illustrator en 10 jaar als coach. Sinds 2015 combineert ze deze liefdes met elkaar en is ze begonnen met het geven van Soul Selfie Sessions.

Het begon met een onvergetelijke gebeurtenis.

Carro verteld; ‘’Eind 2004 verongelukte mijn beste vriendin en zielenmaatje Monique tijdens haar huwelijksreis in Libië. Het was een enorme schok en er volgde een intens moeilijke tijd (we spraken en zagen elkaar toen zij nog leefde heel regelmatig).

Na haar overlijden kreeg ik veel dingen door waardoor ik steeds helderder kon kijken naar alles in mijn leven. ‘Het gaat allemaal over de onvoorwaardelijke liefde, Carro’  hoorde ik van haar een paar dagen nadat zij overleden was. Ik begreep toen nog niet helemaal wat zij precies bedoelde. Nu, inmiddels 17 jaar later, weet ik dat het gaat over De Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en dus voor alles. En zeker nu in deze onzekere tijden, is het alleen Liefde die Angst overwint.’’

Wat is een Soul Selfie Session?

‘’Het is een uitdaging om in je centrum te blijven, maar ik weet dat het mogelijk is en ik wil jou dat ook graag leren. Dat door heel goed voor jezelf en jouw innerlijke licht te zorgen, en door je ziel te laten stralen in alles wat je doet. Waardoor je leven rustiger, vervullend en super liefdevol gaat zijn. Een Soul Selfie Session helpt je om vanuit je Zielsfrequentie te gaan leven. Je relaties veranderen ten goede, wonderen ontstaan en je fronsrimpel verdwijnt (en dat zonder botox 😉 ). En dat allemaal tijdens een Soul Selfie Session; een online sessie waarbij ik je teken terwijl je door mij gecoacht wordt! Ik teken jou en de inzichten die doorkomen zodat je de tekening nog lang als geheugensteun kunt gebruiken.

Een Soul Selfie is handgemaakt, met prachtige kleuren op aquarelpapier. Een echte eyecatcher om in te lijsten maar vooral ook om jou eraan te herinneren wie je werkelijk bent en wat je mag gaan doen en laten.’’

Mijn Soul Selfie.

Vorige week zaterdag was het zo ver; mijn kennismaking en Soul Selfie Session met Carro. We hadden om 15 uur afgesproken via Zoom en direct toen we elkaar zagen, voelde het als thuiskomen bij een goede vriendin. In eerste instantie begon ons gesprek heerlijk ongedwongen over dagelijkse dingen. Vervolgens vertelde Carro dat ze de camera zou draaien en werden haar handen, het papier, de prachtige verf, kwasten, stiften en materialen zichtbaar. Ze begon met het schrijven van mijn naam en vanaf dat moment kwam alles in beweging. Zo deelde ze hoe mijn energie aanvoelde, meer over mijn positieve karaktereigenschappen, drive en wat mij uniek maakt. Ze deelde haar toekomstvisie voor mij en hoe ik daar kan komen. Uiteindelijk duurde de sessie bijna 1,5 uur en was het een magische flow waar we samen in terechtkwamen en waar Lana ook op het laatste moment gezellig bij aanhaakte. Een magische ervaring! Het blog artikel wordt te lang (en iets te persoonlijk) om alles te delen met je dat Carro tijdens de sessie met mij heeft gedeeld. Maar WAUW wat ben ik onder de indruk van het eindresultaat en wat ben ik haar dankbaar! Direct na ons gesprek ontving ik een mail met daarin een paar foto’s van de tekening (waaronder de headerfoto van dit blog artikel) en de opname van onze Zoom-sessie zodat ik deze nog een keer op mijn gemakje kan terugkijken. En… Afgelopen dinsdag ontving ik de tekening thuis; op een prachtig A3-formaat. Ik ga het zeker inlijsten! Het is een prachtige reminder om je mooiste leven te leven en in jezelf en eigen kunnen te geloven. Daarnaast straalt de tekening zo’n pure, liefdevolle en betoverende energie uit. In één woord: MAGISCH! Ik kan het iedereen aanraden! Het is een ervaring waar ik met enorm veel liefde en dankbaarheid op terugkijk.

WIN je eigen Soul Selfie!

Alsof de hele ervaring nog niet genoeg was, mag ik van Carro ook nog iets heel bijzonders doen. Ik mag namelijk dezelfde Soul Selfie Session t.w.v. €447 excl. btw weggeven aan één lezer! Ben jij na het lezen van dit blog artikel enthousiast geworden? Laat ons dit dan in een reactie onderaan dit blog artikel weten (vergeet niet om een geldig mailadres achter te laten). Misschien dat je wilt delen welke vraag je aan Carro zou willen stellen, op welk gebied je antwoorden wilt ontvangen of misschien wil je juist blanco jullie sessie in stappen? Voor jezelf of zou je het graag cadeau willen geven? Wij zijn super benieuwd! Uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook. Volgende week donderdag ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van ons.

PS: Wil je nog meer kans maken op de Soul Selfie Session? Volg Carro dan ook op Instagram, Facebook en/of LinkedIn.

Update 08-09-2022: WAUW! Wat een prachtige, hartverwarmende en mooie reacties. Bedankt allemaal! Wij vonden het ontzettend lastig om een winnaar te kiezen omdat we het jullie allemaal gunnen. Maar… Het is gelukt; de winnaar heeft zojuist een persoonlijke mail ontvangen. Wij wensen jullie allemaal een stralende dag toe!


Ben je benieuwd waarom jij op deze aarde bent? En wil je graag kennismaken met jouw Soul Selfie? 😀  

51 Comments

 1. Wauw. Wat een toffe ervaring Claire. Hopelijk heb je veel aan je sessie.

  Ken je dat? Je leven lijkt op de rit en maandag wordt dinsdag, dinsdag wordt woensdag en je op een dag denkt: “Is dit het” en “Maak ik wel de juiste keuzes”. De twijfel slaat toe en je wordt onrustig. Bij mijzelf laait er dan vanbinnen een vuurtje op met onrust en het gevoel van moeten, moeten, moeten.
  Ik moet van mezelf verandering aanbrengen en dit leidt tot impulsieve en soms overhaaste beslissingen. Als de desbetreffende verandering die ik van mijzelf moet toepassen niet lukt? Dan voelt het als falen en de onrust blijft.
  Als er dan een moment komt dat woensdag geen donderdag lijkt te worden en op woensdag alles wat je had opgebouwd instort en je beseft: Ik had in het nu moeten leven. Tevreden zijn met wat ik al heb bereikt.
  Voor mij is het al twee weken woensdag.
  Daarom zou ik Carro willen vragen: “Hoe vind ik innerlijke rust” en “Wanneer is het gevoelsmatig goed genoeg”.

  • Absoluut!! Heel bijzonder!!

   En dankjewel voor je onwijs mooie reactie!! Wat een prachtige vragen wil je aan Carro stellen. Dankjewel voor het delen!!

   Volgende week donderdag ontvangt de winnaar een persoonlijke mail.

   Liefs,
   Claire

   • Wat gaaf dat je zo’n sessie hebt ervaren en de tekening ziet er ook zo licht en stralend uit Ik volg deze leuke vrouw al een paar jaar en ik ben altijd benieuwd geweest naar haar werk. Zelf heb ik net mijn relatie verbroken, hoop ik volgende week een nieuw huisje te hebben en begin ik echt aan mijn nieuwe hoofdstuk. Een sessie lijkt me erg fascinerend om mee te maken en ik kan nu aan uitkijken naar zo’n toffe persoonlijke poster in m’n nieuwe appartement, om de toon te zetten

    • Dankjewel voor je onwijs lieve en enthousiaste reactie! En wat gaaf dat je Carro al een paar jaar volgt. Super spannend, ik hoop dat je deze week goed nieuws krijgt over je huisje (en wie weet ook over deze win actie). Super leuk dat je meedoet!

     Liefs,
     Claire

   • Wat een supergave ervaring! Wat ze zegt over onvoorwaardelijke liefde herken ik uit het boek dat ik op dit moment lees. Namelijk ‘ik moest dood gaan om mijzelf te genezen’, ook zeker een aanrader.
    Het lijkt mij een geweldig gevoel om te ervaren.
    Mijn vraag voor Carro zou vooral “waarom” zijn. Waarom leven, wat is het doel, welke les horen we hieruit te halen. Verder ben ik vooral super nieuwsgierig, dus ik zou er ook heel open in gaan en kijken wat Carro mij te vertellen heeft.

    Keep up the good work, Clair!
    Groetjes Natascha

    • Wat een prachtige vraag! Ik ben heel erg benieuwd hoe Carro hier naar kijkt ook. En dankjewel voor de boekentip!

     Liefs,
     Claire

 2. Mijn website is nog niet officieel gelanceerd maar ik zet m even open!

  Wouw Claire, wat mooi!!! Ga je het boek ook vloggen want ik zou graag Claire “lezen!”

  Wat een geweldig leuk idee van Carro om zielsverhalen zichtbaar te maken! Waar lichtjes samenkomen ontstaat een vuur van passie!
  Ik krijg er kippenvel van!
  I’m in!!! ❤️‍

  Geniet van jullie boek!

  ✨✨

  • Dankjewel voor je onwijs lieve en mooie reactie!! Alle opties staan open van een boek tot aan een podcast en vlog. Maar mijn eerste focus ligt op het maken van een online programma.

   En wat spannend van je website!! Wanneer wil je het officieel gaan lanceren?

   Liefs,
   Claire

 3. Wat een mooie ervaring. Ik doe ook graag mee voor mezelf vooral ik nu bezig ben met een gehele nieuwe basis te vormen samen met mijn prachtige zoontje van 3 jaar.

 4. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het lijkt me een bijzondere ervaring. Het lijkt me bijzonder om je toekomstvisie te horen.

 5. Lindaschrijfthetop Reply

  Wat bijzonder een tekening van jezelf, en dat je ook live getekend wordt! Ik zou dat ook super vinden.

  • Dat is het ook zeker! Echt een aanrader! Leuk dat je meedoet!

   Liefs,
   Claire

 6. Los van dat de hele ervaring mij erg bijzonder lijkt, vind ik de illustraties (ik spiekte op haar site) echt superleuk! Ik doe mee. Ik denk dat ik er redelijk blanco in zou gaan. Ik ben enorm nuchter en doe dit soort dingen eigenlijk nooit maar je hebt wel mijn nieuwsgierigheid geprikkeld moet ik zeggen 🙂

  • Ahhhh super leuk en lief je reactie!! Carro is ook heerlijk down to earth, daar ga je vast een hele fijne klik mee hebben.

   Super leuk dat je meedoet!

   Liefs,
   Claire

 7. Wat een mooie en bijzondere ervaring! Love it! Ik volg Carro al even op linkedin en ik weet nog dat ze een klein tekeningetje stuurde als welkomstberichtje, superleuk. Ze maakt hele vrolijke ‘lichte’ tekeningen. Maak graag kans, ik vind business readings en spiritualiteit sowieso heel interessant maar heb er zelf weinig ‘gevoel voor’. Wat een cadeautje als iemand anders dit wel heeft en je tegelijk nog coacht én tekent ook. Lijkt me een waardevolle herinnering. Tof om te lezen Claire!

 8. Wat heb je een mooi cadeau gekregen! En dan mag je het ook iemand anders ook cadeau doen. Mooie winactie!

 9. Wauw!! Dat wil ik ook
  Ik doe graag mee!
  Ik zou graag willen ontdekken wat mijn zielsplanning is op t gebied van werk. Daar stoei ik nogal mee op dit moment.

 10. Wat een prachtige, liefdevolle sessie is dat geweest en wat een bijzonder verhaal! Kippenvel kreeg ik ervan.
  Ik wil heel graag meedoen!!
  Ik ben 61 jaar en als ik terugkijk op mijn leven dan is me vooral bijgebleven dat ik steeds weer wordt uitgedaagd mijn angsten te overwinnen. Mijn faalangst/angst voor afwijzing is enorm. Hoe fantastisch zou het zijn als ik door een sessie met Carro weer de liefde voor mezelf en anderen kan voelen en in mijn kracht durf te gaan staan!! Liefs Saskia

 11. Marie-Louise Reply

  Wat een mooie inzichten en wat een mooi verhaal.
  Graag zou ik ook in aanmerking willen komen voor de soul selfie.
  Al jaren ben ik meer bezig met het welzijn van anderen dan met mezelf.
  En dat wil ik graag veranderen. .
  Ik doe ook mee.
  Practice what I preach dat word mn nieuwe uitdaging.
  Liefs Marie-Louise

 12. Kim Servranckx Reply

  Waw, wat een leuke ervaring! Iemand die je energie leest en ze dan ook in beeld kan brengen!

  Ik voel zelf ook veel van iedereen rondom mij, maar het is altijd moeilijker om je eigen energie te ervaren. Ik doe heel graag mee om mijn energie te laten ‘lezen’, mezelf zo nog beter te leren kennen en nog wat wijzer te worden.

 13. Zo zeg, dat is bijzonder, ik had er nog niet over gehoord. Lijkt me een unieke ervaring om mee te maken.

 14. Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar het lijkt mij absoluut een bijzondere ervaring om mee te maken, dus ja, ik doe graag mee! Vooral ook omdat ik van nature vrij nuchter ben, zal ik hier onbevangen in mee gaan, mocht ik de gelukkige zijn.

 15. Ik waag graag een kansje op deze Soul Selfie Session. Wat een bijzondere ervaring met een mooi aandenken. Het lijkt mij een mooie ervaring waarbij ik hopelijk wat meer inzicht krijg over het vinden van de juiste balans in mijn leven.

 16. Zo te lezen wat het een hele bijzondere ervaring. En wat een prachtig kunstwerk heeft ze gemaakt nav jullie sessie

 17. Getagd door een lieve vriendin en mijn hemel wie wil dit nou niet ?
  Weten waarom je hier op aarde bent ?
  Ik graag het me al bijna 50 jaar af !
  En mooi en prachtig Claire dat je zo samen met Carro een kijkje en ook inzicht hebt verkregen in jouw ziel.
  Dit gun ik iedereen !
  Zeker omdat het ook allemaal echt zichtbaar is daar waar vaak wordt gepraat, geadviseerd, gestuurd ………
  Prachtig en zeer waardevol !❤️

  • Wauw wat een mooie reactie, dankjewel! Super leuk dat je meedoet!

   Liefs,
   Claire

 18. Pingback: Geld verdienen met je blog; dit zijn mijn tips & tricks!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: