De oprichters van Your Super, Kristel & Michael, hebben een geweldige missie. Zij vinden het namelijk heel erg dat veel mensen ziek worden door het dieet wat ze hebben en de levenskeuzes die ze maken. En daarom hebben ze heerlijke superfood en planten proteïnen mixes ontwikkeld die je gezondheid verbeteren en waardoor je je iedere dag fantastisch voelt! Maar of ik fan ben…? Dat deel ik met je in dit blog artikel. En… Ik geef ook een pakket weg waarin de Pink Latte bundle zit, een pak Super Green – Organic Superfood Mix met Spirulina en Your Super Cookbook. Mag ik jou hier blij mee maken?

De producten die ik ontvangen heb…

Ik ben enorm fan van PR-bureau Blyde! Zij hebben mij benaderd met de vraag of ik het leuk vindt om kennis te maken met Your Super en of ik een aantal producten wil testen. Woeheee! Vegan en healthy daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Dus ik heb direct rond geshopt en de volgende pareltjes uitgezocht. Ook heb ik aan jou gedacht en heb ik een heerlijk pakket voor je samengesteld.

Wel even een kleine kanttekening bij deze review.. Omdat Your Super een internationaal bedrijf is, zijn ook alle teksten Engelstalig. Zoals je weet, deel ik de productteksten van de website ook altijd met je. Dus vandaar dat dit blog artikel Nederlands/Engels is.

Maar genoeg gepraat… Het is tijd om de producten met je te delen inclusief mijn review en… De win actie!

Golden Mellow Bars

If you’re looking for a better, cleaner, snack bar without hidden sugars, chemicals, and additives…you’ve just found it! This 100% organic superfood to-go bar contains ONLY REAL INGREDIENTS and is powered by one serving of superfoods! Golden Mellow Bars are made with your lifestyle in mind: healthy, convenient, organic and powered by plants.

 • Contains one full serving of superfoods.
 • Made with our Ayurvedic Golden Mellow mix.
 • Natural source of potassium, iron and calcium.
 • Spicy and earthy flavour powered by ginger and turmeric.

Aanrader?

Deze bar is heeeerlijk! Lekker spicy en vult enorm goed. Ook van het formaat wordt ik blij. Het is net iets groter dan een normale bar en dus ideaal om mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld buiten gaat hardlopen.

Energy Bomb Bars

Guarana for natural caffeine. // Contains one portion of our best-selling Energy Bomb mix. // Naturally high in antioxidants. // Sesame seeds for a natural source of iron. // Tastes like an exotic, sweet, nutty treat.

Aanrader?

Ik vind persoonlijk de Golden Mellow Bars lekkerder. Deze Energy Bomb Bars vindt ik net wat te machtig en de sesam te overheersend.

Pink Latte Bundle

This is what Pink Latte dreams are made of! Make creamy pink lattes full of powerful adaptogens, vitamins and Ayurvedic Superfoods. Just stir these powerful superfood mixes into your favourite plant-based milk!

ENJOY CREAMY SUPERFOOD LATTES WITH THE PINK LATTE BUNDLE :

✓ Natural superfood mixes

✓ 100 % vegan

✓ Skin Foods + Ayurvedic Superfoods 

✓ Natural source of essential vitamins & minerals

✓ No sugar, no additives, no fillers – just nature’s best

WHAT’S INCLUDED IN THE PINK LATTE BUNDLE?

2 functional Your Super mixes

 • Plant Collagen mix: With powerful Skin Foods such as Aloe Vera and Tocos, naturally rich in Vitamin E
 • Moon Balance mix: With Ayurvedic superfoods and beetroot, rich in Vitamin C

Your Super Frother: easy-to-use milk frother with bamboo handle – perfect for plant-based lattes!

Aanrader?

Ja en of! Met deze bundle kun je echt de lekkerste lattes maken. De schuimer is echt een pareltje! En tovert de lattes in een handomdraai om tot super zachte en heerlijke drankjes. Ik ben fan! Qua smaak ben ik ook weg van zowel de Plant Collagen mix en Moon Balance mix. Echt verrukkelijk!

Super Green – Organic Superfood Mix with Spirulina

 • Easy way to increase your intake of nutritious greens.
 • Naturally high in fiber and prebiotics.
 • Contains Vitamin C, K and iron.
 • Only 6 green superfood ingredients – nothing else.
 • 1 spoonful = a handful of greens.
 • Formulated by holistic nutritionists.

Aanrader?

Absoluut! Ik heb al heel wat groene superfood mixes versleten maar dit is echt de lekkerste en fijnste tot nu toe! Een tip? Gebruik de schuimer en maak er een lekker melkje van met sojamelk of havermelk. Biologische havervlokken erbij, kaneel, handje walnoten, nachtje in de koelkast. En yummmm in de ochtend kun je ontbijten met de allerlekkerste healthy overnight oats. Echt een aanrader!

Your Super Cookbook

The “Your Super Cookbook” is our first ever printed cookbook. Inside you’ll find a collection of 100+ plant-based recipes that are supercharged with Your Super mixes.

What’s inside:

 • 100+ plant-based recipes
 • Exclusive, never before seen on the blog
 • Gluten-Free, Nut-Free, Kid-Friendly & 10 Minute or Less icons for easy navigation
 • Metric measurements
 • Helpful tips & more!

Aanrader?

Dit boek is echt beeldschoon en staat boordevol fijne vegan recepten. Super leuk ook dat je hier alle Your Super mixes bij kunt gebruiken. Dat maakt de cirkel weer rond. 😀

Eindconclusie:

Ik ben fan! Super fijn dat er nu eindelijk superfood mixes te krijgen zijn die smaakvol zijn. Ook vind ik de community en alle uitingen van Your Super kleurrijk en sprankelend. Ik wil mijzelf met het product kunnen associëren. En als je mij zover hebt, tja, dan verdien je niets anders dan liefde. En dat laatste is in één woord hoe ik over Your Super denk; liefde.

Ook enthousiast geworden? Goed nieuws! WIN een pakket waarin de Pink Latte bundle zit, een pak Super Green – Organic Superfood Mix met Spirulina en Your Super Cookbook!

Van Blyde en Your Super mag ik één lezer blij maken met een pakket gevuld met mijn 3 favoriete producten uit deze review, namelijk de Pink Latte bundle, een pak Super Green – Organic Superfood Mix met Spirulina en Your Super Cookbook. Woehoeee hoe leuk is dat! Mag ik jou hier blij mee maken? Laat dan even een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres (of stuur even een mail naar info@clairesmission.com met als onderwerp ‘win actie Your Super’).

Volgende week dinsdag ontvangt de winnaar een persoonlijke mail 😀 .


Wordt jij ook zo blij van dit soort vegan initiatieven?


Update 04-05-2021: Leuk nieuws! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen. Heel veel plezier van het pakket!

28 Comments

 1. Wat een fijne winactie! Ik heb laatst de poeders mogen testen en ik ben echt fan! Zo lekker in smoothies. Naar de bars ben ik ook heel nieuwsgierig. Ik waag dus graag een gokje!

  • Tamara Otten-Koopman Reply

   Wat een toffe winactie!! Ben superbenieuwd naar deze mixes, vooral tde pink latte bundle, en het kookboek.
   Dus ik doe graag mee met de winactie!!

 2. Wat leuk; voor de klanten van mijn welzijnspraktijk ben ik altijd op zoek naar leuke, verantwoorde producten.
  Deze producten ken ik nog niet en zou ik graag willen proberen om te kijken of ze passen in mijn praktijk.

   • Wauw! Deze producten zie er echt al fantastisch uit. Ik probeer sinds een half jaar echt een gezonde lifestyle aan te houden (dit lukt helaas nog niet altijd, haha). Maar erg benieuwd naar deze producten!

 3. Chantal Dekkers Reply

  Nou wat een fijne review ik ben echt heel benieuwd, pas een week of 6 overgestapt op plantaardig eten dus nog genoeg te ontdekken. Doe daarom dus graag mee met deze win actie !! Groetjes, Chantal Dekkers

 4. Inge Bergsma-Kiezebrink Reply

  Wat een leuk pakket, het kookboek lijkt me heel mooi! Ik ding graag mee !

 5. Felice Veenman Reply

  nou, dat was even schakelen voor mij! Voor mijn zijn superfoods mijn onbespoten groenten uit mijn moestuin. Ik wist helemaal niet dat het ook in doosjes en zo te koop is

  • Frederieke Brands Reply

   Heerlijke winactie! Ik zou alles graag willen proberen 🙂 ik doe daarom ook zeker mee!

 6. marijksels Reply

  Oh wauw wat gaaf zeg! En lijkt me ook nog es superlekker. Met het boek erbij kan het niet meer mis gaan, lekker vegan…top top top!

 7. Dat klinkt heel goed! Ik denk dat mijn nichtje Robin (heel erg bezig met vegan lijfstijl op alle mogelijke manieren) hier heel blij van wordt. Ik ben er op de een of andere manier nog niet. Al vind ik zelf steeds meer een mix van minder vlees en kip (eten we al amper overigens) en steeds meer biologische groente en fruit. Daarnet aten we nasi en toevallig zat daar meer kip in dan normaal (op het lijstje stond per ongeluk een dubbele kipfilet, terwijl we normaal gesproken met zijn drietjes een kleine enkele kipfilet delen). Grappig dat je het dan meteen merkt en dat het ook niet goed voelt.

 8. Johannes Henderikus Reply

  Voor mijn lieve vrouw. Zonder haar aan mijn zijde had ik niet voor de tweede keer kanker kunnen verslaan.

 9. Josien Hillebrands Reply

  Verras graag mijn lieve mama. Zij staat 24/7 klaar voor mij en de kindjes,zeker nu tijdens mijn scheiding ♥

 10. Geer Jonker Reply

  Een zwangere vrouw kun je nooit genoeg verwennen toch? 🙂
  Verras graag mijn lieve zus!

 11. Joy Gajadhar Reply

  Voor de leukste bijna jarige schoonmoeder,ze bestaan! 😛

 12. Superfoods…vegan… gezond…?! Redenen genoeg voor mij om mee te doen aan deze winactie!

 13. Wauw wat een mooie verpakking hebben deze producten! En de boodschap die er achter zit is ook echt prachtig. Mijn zoon eet al heel lang vegan dus die zou dit echt geweldig vinden.

 14. Ontbijt, lunch avondeten en snacks; ik kan hier wel iets mee!

 15. Ik ben van vegetarisch aan het overgaan op vegan, maar soms vind ik het best lastig om te zorgen dat ik genoeg binnen krijg. Dit lijkt me een goede aanvulling. en zo’n handig schuimertje erbij!

 16. Anita te Gussinklo Reply

  Ik ben hier heel benieuwd naar, lees steeds meer over dit merk.
  Ik zou het graag willen proberen.

 17. Dat klinkt allemaal heerlijk en heel gezond! Ik zou dit heel graag winnen

 18. Wat een mooie producten. I.v.m. een fors beperkende chronische ziekte (i.e. inspanningsintolerantie, uitputting, verstoord herstel) ben ik al lang op zoek naar manieren om me beter te voelen. Met dieet en supplementen heb ik ook al e.e.a. geprobeerd – ik gebruik al viscollageen als bron van eiwitten en ter bevordering van weefselherstel, maar plantaardig is een interessant alternatief (had ik nog niet van gehoord). Een kans om nieuwe dingen te proberen, is altijd mooi meegenomen.

 19. Helaas kan ik niet alles eten, menig product veroorzaakt problemen met mijn maag. Daarom ben ik niet alleen reuze benieuwd naar dit pakket, ik hoop tevens dat het kookboek eraan kan bijdragen dat ik me ook na de maaltijd goed voel!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: