Geld als water, slapen als een roos, je kindje helpen slapen en alles is liefde; wie wil dat nou niet 😀 ! Lai-Fong Hau heeft 4 prachtige sprays ontwikkeld die je bij al deze 4 thema’s ondersteunen. In dit blog artikel vertel ik er alles over. Ook heb ik super leuk nieuws! Ik mag namelijk een set met alle 4 de sprays weggeven met mini’s (perfect voor onderweg!) en met grote exemplaren. Welke spray voor de ziel kan jij goed gebruiken?

De spray voor de ziel.

De spray is gemaakt van gezuiverd kristalwater, etherische oliën, elementair goudwater of elementair magnesiumwater en liefdevolle intenties.

De spray werd geboren tijdens de corona crisis. Lai-Fong Hau zag om haar heen dat steeds meer  mensen angstiger en bozer werden. Die verandering qua energie, emotioneerde haar. Vooral omdat zij als geen ander weet hoe belangrijk energie is. Daarom ontwikkelde zij de spray voor de ziel; hét hulpmiddel dat je helpt om je energieveld te beschermen en positief te veranderen.

Het proces duurde 1,5 jaar. Lai-Fong zocht naar de juiste trillingen voor iedere spray, onderzocht welke etherische olie goed werken om je mentaal en energetisch te ondersteunen en ze besloot iedere spray zelf in te stralen met liefdevolle intenties. Want als we liefde uitstralen kunnen we angst, boosheid, onvrede en andere vervelende emoties omvormen tot liefde. Liefde heeft de hoogste trilling. En hoe meer liefde we uitstralen, hoe mooier de wereld zal worden. 

Hoe gebruik je de spray?

De spray voor de ziel gebruik je als je uit balans bent of als je voelt dat de ruimte zwaar en bedompt aanvoelt. Je sprayt de spray in de ruimte en je voelt gelijk dat de ruimte lichter wordt. Wanneer je de spray voor de ziel over jezelf heen sprayt dan voel je je ook gelijk lichter. Ook kun je je gecentreerd of vrolijker voelen. De spray van de ziel helpt je om jouw energieveld te veranderen. Hierdoor zul je ook andere dingen gaan aantrekken.

Mijn ervaring met de spray voor de ziel.

Ik ontving van Lai-Fong een pakketje waar alle 4 de sprays in zaten; zowel de mini’s als de grote verpakkingen. En het was liefde op het eerste gezicht! Je ziet dat alles met de hand is gemaakt en met ontzettend veel liefde en zorg is ingepakt. Perfect imperfect. De gedroogde bloemen die met de hand zijn uitgezocht en geselecteerd. De handgeschreven berichtjes. Een stickertje dat loszit omdat er bijvoorbeeld een gedroogd bloemblaadje achter terecht is gekomen. Dit zijn de dingen waar mijn ziel van gaat zingen.

Daarnaast ruikt alles MAGISCH; de verpakkingen, gedroogde bloemblaadjes en de sprays! Ik zou ook geen favoriet aan kunnen wijzen. Iedere spray ruikt uniek en tegelijkertijd voelt het als thuiskomen. Het ruikt naar wierook en tegelijkertijd ook weer niet. En wanneer je sprayt dan voel je de energie om je heen veranderen. Stilstaan, vernieuwen en hernieuwen. Zelfs Roy is fan en dat zegt heel veel!

Voor het slapengaan gebruik ik nu ook in de kinderkamer dagelijks het Slaap kindje slaap spray. Het is vast onderdeel geworden van ons bedritueel. En het doet wonderen!

Al met al; ben ik dan ook super enthousiast en kan ik de spray voor de ziel aan iedereen aanraden!

En ik heb super leuk nieuws!

Omdat ik zo enthousiast ben mag ik van Lai-Fong 2 lezers blij maken met alle 4 de sprays. Wil jij de mini’s winnen (perfect voor onderweg!) of juist de grote varianten? Laat het even weten in een reactie met een geldig mail adres. Misschien dat je ook wilt delen welke spray voor de ziel jij het beste kan gebruiken op dit moment. Maar uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook. Volgende week dinsdag ontvangen de winnaars een persoonlijke mail waarin ik vraag om je adres zodat Lai-Fong het pakketje kan opsturen.

Update 14-03-2023: Bedankt voor jullie super leuke en enthousiaste reacties!! De winnaars hebben zojuist een mail ontvangen. Fijne dag!!


Mag ik jou blij maken met de mini’s of juist met de grote varianten? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie (dan doe je automatisch mee met de win actie) 😀 ? En natuurlijk ben ik ook super benieuwd welke spray voor de ziel je het beste kan gebruiken op dit moment; geld als water, slapen als een roos, je kindje helpen slapen of alles is liefde.

15 Comments

 1. Joanka Jongsma Reply

  Ik doe mee! Graag de grote verpakking. Wat een leuke actie

  • Wat een mooi ambachtelijk product om de energie in de ruimte positief te beïnvloeden. Zou heel graag in aanmerking willen komen voor deze fijne magische flesjes.
   Warme groet, Debby

 2. Je kindje helpen slapen, dat kunnen we wel goed gebruiken momenteel:)!!
  Heel benieuwd naar de sprays en zou het super vinden als ik een pakketje zou kunnen ontvangen, groot of klein, maakt niet uit.
  Liefs,
  Chloë

  • Wat leuk! Ik doe heel graag mee met de actie. Ik kies (als single) 100% voor Alles is liefde ❤️

 3. Linda schrijft 't op Reply

  Ik gebruik altijd een olie voor het slapen gaan. Een nieuwe uitproberen bis altijd leuk!

 4. Wauw dit zou mooi zijn. De spray onder de vleugels past nu het beste om al de negatieve energie te verjagen en weer tot mezelf te kunnen komen. Doe graag mee.

 5. Prachtige win actie, vooral voor de kindjes zodat ze goed kunnen slapen. Vroeg mij af of volwassenen het ook kunnen gebruiken?

 6. Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee want het lijken me geweldige producten. Hou me al een hele tijd bezig met etherische oliën. Hebberig als ik ben, verkies ik de grote variant

 7. Je mag mij erg blij maken met de grote varianten, op het moment is de spray voor de ziel “slapen als een roosje” het beste die ik kan gebruiken!

 8. Loes Goossens Reply

  Je zou mij (of eigenlijk ons hele gezin haha) ontzettend blij maken met de slaap kindje slaap spray. Ons zoontje van 2 jaar is een echte nachtbraker, dus ben heel benieuwd of deze spray iets voor hem zou kunnen doen. Fingers crossed!

 9. Oeh ik ben wel heel erg nieuwsgierig geworden na het lezen van je inspirerende blog. Alles is liefde en Slapen als een roos zijn de sprays waartoe ik mij voel aangetrokken. Ben heel benieuwd

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: