Ik heb de titel van het boek inmiddels al in een aantal blog artikelen gedeeld. Maar dat kan ook niet anders, want dit boek zou iedereen moeten lezen! In dit blog artikel deel ik waarom en hoe het boek van Elisa Schipper mijn leven (tot nu toe) positief veranderd heeft. En ik heb ook onwijs leuk nieuws! Want ik mag 3 exemplaren van Love Your Body weggeven en 1x deelname voor de Love Your Body Oh Wauw Boost (incl. het boek)!! Mag ik jou hier blij mee maken?

Over Love Your Body – Het Oh Wauw Effect

Na jarenlang dieethoppen leerde Elisa het grote geheim van Love Your Body en viel ze 15 kilo af. Ze ontwikkelde haar eigen methode. En in dit boek deelt ze er alles over:

Wat als… Wat als je voor de spiegel staat en je niet langer denkt: “Oh NO!” maar vanaf nu: ‘Oh Wauw’ zou denken? Jouw nieuwe leven begint bij dit onweerstaanbare boek. Elisa neemt je mee in al haar bloed eerlijke verhalen. Met zoute tranen, kreten van geluk en die heerlijke vlinders in je buik, omdat je weet dat er iets geweldigs staat te gebeuren. Na dit boek is alles mogelijk!

 • Je goddelijk voelen in je bikini.
 • Veroverd worden door je grote liefde.
 • Je op en top gewaardeerd voelen op je werk.
 • Een magneet zijn voor een heerlijk leven.
 • Genieten van mama’s appeltaart met een dubbele toef slagroom.
 • Je energieker voelen dan ooit.
 • Je helemaal Oh Wauw voelen.

Dit is wat ik nodig heb! Eerst van je lijf houden en dan: the magic happens. Stoppen met overleven en starten met leven begint hier. Met plezier die lastige kilo’s dan eindelijk vaarwel zeggen, emotie-eten omzetten naar genieten. Het gevoel van had ik dit maar eerder geweten. En tegelijkertijd de dankbaarheid van dit neemt niemand me meer af. En ja, dan mag je nog steeds die lekkere kroket bij de Febo uit de muur trekken of die Snickers bij het tankstation halen. Of beide.

Hoe het boek mijn leven (tot nu toe) veranderd heeft.

In mijn ik wil een fitte(re) mindful mama worden updates van de afgelopen tijd deelde ik het al; ik wil 11 kilo afvallen. Niet alleen omdat ik dan weer een gezond gewicht heb, maar ook omdat ik hoop dat ik mij daardoor weer fitter voel en letterlijk beter in mijn vel kom te zitten. Want de twee zwangerschappen en bevallingen hebben op mijn lijf best zijn sporen achtergelaten. Maar ondanks al mijn plannen en goede voornemens, lijk ik maar niet vooruit te komen. Niet qua sporten en bewegen, maar ook niet wat betreft gezonder (en vooral ook minder) eten. Het resultaat? Ik ben ontzettend hard en gemeen voor mezelf. En sprake van zelfliefde is er bijna niet meer. Daarom begon ik met het schrijven van maandelijkse updates en inmiddels begin ik weer een beetje op te krabbelen (zie ook de laatste update). En dat komt mede door het lezen van het Love Your Body boek!

Wat ik zo heerlijk verfrissend vindt aan het boek is dat Elisa goudeerlijk en recht voor haar raap is. Haar persoonlijke levensverhalen zijn soms heel herkenbaar en daardoor zijn haar oplossingen en tips ook heel makkelijk in de praktijk te brengen.

Er wordt in het boek helemaal niet gesproken over de voordelen van diëten en sporten. Maar zelfliefde is het toverwoord. Jezelf gunnen om te genieten. Het leven uit het leven te zuigen en het met open armen te omarmen. En juist door deze aanpak kom je tot rust, ontstress je en val je kilo’s af. Hoe geweldig! Of dat in de praktijk ook werkt, daar ben ik nog niet achter. Maar wat ik wel voel is dat ik door de tips van Elisa in de praktijk uit te voeren, ik weer van mezelf aan het leren houden ben. Daarnaast gun ik mezelf weer om met volle teugen te genieten zonder dat ik mij daarna schuldig voel. In dat opzicht heeft het lezen van Love Your Body nu al mijn leven veranderd en… Het kan alleen maar beter worden 😀 !

En… Ik heb leuk nieuws! Ik mag 3 lezers blij maken met een Love Your Body boek en één lezer met deelname voor de Love Your Body Oh Wauw Boost!

Omdat het boek heel veel voor mij betekent, ben ik ontzettend dankbaar dat ik dit van Elisa met jullie mag delen. Ik mag namelijk 3 lezers blij maken met haar Love Your Body boek! Is dit iets wat jij (of iemand waar je van houdt) goed kan gebruiken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen wat zelfliefde voor jou betekent, of je wilt afvallen of misschien wel hoe je nu in je velletje zit. Alles is welkom! Uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook. Volgende week vrijdag ontvangen de winnaars een persoonlijke mail van mij waarin ik vraag om je adres zodat Elisa een exemplaar van het boek naar je toe kan sturen 😀 .

En… Er is meer!! Van 13 t/m 17 maart gaat Elisa van start met de Love Your Body Oh Wauw Boost. In deze week geeft Elisa je een boost en is ze (in totaal 8 uur lang!) jouw Body Love Coach. Hoe gaaf is dat! Ik ga zelf ook mee doen en… Ik mag 1 lezer blij maken met gratis deelname! Dus wil jij aanhaken bij de 4 masterclasses, een hotseat sessie, het boek ontvangen en nog veel meer? Laat het dan ook weten in een reactie.

Wil je niet wachten? Met de code clairesmission krijg je €20 korting op de Love Your Body Oh Wauw boost!


Is het Love Your Body boek ook iets voor jou? Ben jij bezig met het leren houden van je lichaam of afvallen? Ik ben super benieuwd! Deel het gerust in een reactie (daarmee maak je automatisch kans op het winnen van een Love Your Body boek).


23 Comments

 1. Dit boek wil ik graag lezen, ik probeer liever voor mijzelf te zijn en tevens wat af te vallen

  • Bij mag er ook wel nog iets af maar inderdaad zelfliefde is zo belangrijk! Eigenlijk de key tot alles 😉 mocht ik nog mee kunnen loten altijd leuk en welkom!

 2. Ik zou heel graag het boek willen winnen (en nog liever de boost week )
  ‘Moet’ ook weer afvallen maar weet dat een dieet niet de structurele oplossing gaat zijn. Dit spreekt me heel erg aan.

 3. Wat fijn dat dit boek je leven echt veranderd heeft zeg! Ik moet zeggen, dat ik vele issues heb, maar wat mijn lichaam betreft valt het dan wel weer mee gelukkig : )

 4. Wat fijn dat dit voor jou werkt! Zelfliefde is erg belangrijk. Ik ben recent 11kg afgevallen, maar ik ben nu zwanger, dus ik laat de winactie aan me voorbij gaan. Wel denk ik dat dit een mooie kans is voor anderen die wat kg kwijt willen, maar vooral meer van zichzelf willen houden.

 5. Erika van koert Reply

  O hier ben ik erg benieuwd naar ! Ik volg op instagram meerdere account van powervrouwen die van zichzelf zijn gaan houden en dat ook 100% uitstralen. Het lijkt me zo’n verademing om dat zelf ook te kunnen.
  Ik dieet al jaren. Soms met goede resultaten maar meestal ook niet. Ik doe dus graag mee. De Love Your Body Oh Wauw Boost lijkt me helemaal super maar met alleen het boek zou ik ook al heel blij zijn.

 6. Kijkje in huis en tuin Reply

  Wat fijn dat het boek jou weer in balans brengt.

 7. Ik doe mee, zou graag het boek winnen.
  Vooral als leesboek en gids, eettips zijn daarnaast altijd leuk.

 8. Joyce - SomedayTodayNL Reply

  Oh dit klinkt als een goed boek! Ik ben ook van mening dat zelfliefde het allerbelangrijkste is. Ik probeer dan ook vanuit die hoek te kijken; ik wil niet afvallen, ik wil goed voor mezelf en mijn lijft zorgen want daar heb ik er maar 1 van! Ik doe dan ook graag mee aan deze winactie!

 9. Ohhh…. heel graag! Na operaties, chemo’s en bestralingen moet ik echt weer leren houden van mijn lichaam, weet er nu soms echt letterlijk geen raad mee….

 10. Lijkt mij een mooi en behulpzaam boek! De jaren gaan tellen, zwangerschappen gingen ook niet ongemerkt voorbij en inmiddels zitten er flink wat kilo’s bij. Ik merk dat ik steeds meer moeite krijg om in badkleding te lopen. Terwijl ik zo graag nog een keer met zijn allen naar de zon zou willen. Ik wil weer zonder schaamte van mijn lichaam houden. Wat strakker in mijn vel dan nu maar verder ook accepteren zoals het is!

 11. Bij alles wat je typt denk ik:” ja!!!! Dat wil ik ook!” Eindelijk in de spiegel kijken en denken wauw ipv niet eens meer in de spiegel willen kijken! Me weer lekker voelen in mijn lijf! Ik doe daarom graag mee voor het boek

 12. Celeste Paumen Reply

  Beide oogjes zijn zo mooi, zowel het boek voor wat me-time en extra motivatie in mijn traject als ook het boost programma. We willen allemaal wat extra power om door te zetten! 🙂

 13. Anneliese de Waal Reply

  Ik doe erg graag mee voor het boek, ik zou het graag willen lezen, ben erg benieuwd naar het boek.
  Groetjes van Anneliese de Waal

 14. Ik ben 40 kilo afgevallen maar kan nog niet zo wennen aan mijn nieuwe ik

 15. Het boek ziet er veelbelovend en prachtig uit. Ik ben sinds een paar weken bezig met een gezondere leefstijl en heb het roer drastisch omgegooid. Ik wil graag overtollige kilo’s kwijt, maar ook meer uit het leven halen. Dit boek is daar een echte musthave bij.
  Ja, ik wil heel graag winnen, ik ben er erg benieuwd naar!

 16. hou van je lichaam, ja dat zou mooi zijn maar het is niet meer zoals het was. 3 zwangerschappen en de leeftijd gaan nu echt zichtbaar worden. Zelfliefde zou ik moeten hebben maar helaas te weinig besef ik maar al te goed. Met dit boek zal ik vast veel leren.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: