Het aftellen naar kerst is officieel begonnen en ik kan niet wachten! Inmiddels ben ik druk bezig met het verzamelen van kerstcadeautjes. Zo heb ik voor Lana en Lyam de nieuwe Klorofil winterspeelsets in huis. Ben je benieuwd naar de Winterboom, Winter Pickup en de Klorofil familie Rendier? Lees dan snel verder want in dit blog artikel vertel ik er alles over en ik heb ook heel erg leuk nieuws… Ik mag namelijk een Winterboom t.w.v. €69,99 weggeven! Mag ik jou en je kindje(s) hier blij mee maken?

Over Klorofil

Elke ochtend komt de zon op in het land van de Klorofil; vriendelijke dieren die in harmonie leven met de natuur. Elk gezin leeft in een natuurlijke omgeving; bossen en weiden, meren en rivieren… Hoe magisch moet het zijn om in een boom te wonen? Of te werken in een champignon!

De Klorofil zijn heel actief: ze planten en oogsten groenten en fruit, verzamelen honing en maken jams en taartjes. De Klorofil kinderen spelen in de natuur wat een oneindige bron van verbeelding is. Ze spelen verstoppertje in de struiken, klimmen in bomen, duiken in meren en rivieren en draaien rondjes tussen de blaadjes. 

Klorofil families komen vaak samen in de magische boom. Hier organiseren zijn feesten ter ere van de natuur zoals lente, geboorte en de eerste sneeuwval. Het verhaal is pas net begonnen want achter de bergen kunnen nog veel meer Klorofils zijn… Ga ze ontmoeten en laat ze vele avonturen beleven!

Het Klorofil assortiment stimuleert verbeeldingskracht en interactie door de talloze verhalen die verteld kunnen worden. Het verrassende ”POP!” effect in de producten maken deze ideaal om de coördinatie en fijne motoriek te stimuleren. Met de handige handgreep kunnen de speelsets overal mee naartoe genomen worden! 

Dit zijn ze; de nieuwe Klorofil winterspeelsets!

Hoewel de Klorofil heerlijk wonen in hun natuurwereld, gecreëerd rondom de Magische Speelboom, zijn ze ook nieuwsgierig en gaan ze graag op avontuur. Deze winter gaan ze op ontdekking in een magisch sneeuwlandschap, met een nieuwe speelset, een nieuw voertuig én nieuwe Klorofil dierenvrienden. Net als alle Klorofil speelsets is er ook bij deze speciale ‘wintersets’ weer van alles te beleven. Met verborgen ruimtes en onderdelen die met de bekende ‘POP’ opeens tevoorschijn komen en vele activiteiten om te doen. Zo staan al deze nieuwe Klorofil uitbreidingen weer garant voor vele uren speelplezier.

De Winterboom

In deze met sneeuw beklede winterboom valt van alles te ontdekken. Zo vind je beneden een heuse skishop waar je ski’s, een snowboard of slee kunt halen. Op de eerste verdieping is een gezellige eetkamer waar je lekker op kunt warmen bij de haard. Vanaf daar kun je weer naar beneden glijden óf via de uitklapbare trap naar de knusse slaapkamer op de tweede verdieping gaan. Het pop-up dak verbergt een relaxruimte met zonnebedjes. Maar je kunt natuurlijk ook met de skilift helemaal naar de boomtop gaan en vanaf daar weer naar beneden glijden. De Winterboom is eenvoudig inklapbaar en dankzij het handvat kun je ‘m overal mee naartoe nemen.

De Winter Pickup

In de Winter Pickup kunnen wel vier Klorofil vriendjes meerijden om samen besneeuwde bergen en bevroren meren te gaan verkennen. Zowel op het dak als in de achterbak is ruimte voor een snowboard of ski’s. Bovendien kun je het dak openklappen, zodat de figuurtjes er makkelijk in of uit kunnen. En als je op de sneeuwvlok drukt, wordt het figuurtje op z’n slee, ski’s of snowboard op magische wijze uit de achterbak gelanceerd!

Klorofil familie

De Klorofil familie bestaat inmiddels al uit meer dan 65 verschillende personages, zoals de familie Twittwit, Kastor, Browny, Nutnut en Panda. Elke speelset wordt met een of meerdere exclusieve figuren geleverd. Daarnaast zijn verschillende Klorofil families als aparte speelset verkrijgbaar, zoals de nieuwe winterspeelset met de familie Rendier, bestaande uit Sten, Astrid, Helga en Rudy.

Waarom wij er heel blij van worden.

Wat zijn ze leuk hé deze nieuwe Klorofil winterspeelsets! Wij ontvingen van De Kleine Giraf, de Winterboom, Winter Pickup en de Klorofil familie Rendier. En kunnen niet wachten om dit met de kerst cadeau te geven aan Lana en Lyam! Want ik vind de gedachte achter Klorofil prachtig. Het is lief, zacht en fantasierijk. Hoewel ik als moeder zijnde het liefste alleen duurzaam gemaakt speelgoed van hout in huis wil hebben, moet ik eerlijk bekennen dat Lana erg blij wordt van plastic speelgoed. Balans is dus het toverwoord en als ik kijk naar deze prachtige speelsets dan denk ik dat we het niet beter hadden kunnen doen. Want wat een feest!

En ik heb leuk nieuws! WIN De Winterboom t.w.v. €69,99!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit blog artikel? Dan heb ik super leuk nieuws! Van De Kleine Giraf mag ik namelijk één Winterboom t.w.v. €69,99 weggeven! Hoe leuk! Mag ik jou en je kindje(s) hier blij mee maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel. Misschien dat je wilt delen of jullie al bekend zijn met Klorofil, aan wie je de Winterboom zou willen geven en wat je van deze nieuwe winterspeelsets vindt? Ik ben super benieuwd! En uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook. Volgende week donderdag ontvangt de winnaar een persoonlijke mail waarin ik zal vragen naar je adres zodat De Kleine Giraf de Winterboom naar je toe kan sturen.


Wordt jij ook zo blij van deze nieuwe Klorofil winterspeelsets? En aan wie zou jij de Winterboom cadeau willen geven? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie? 😀


63 Comments

 1. Jennie van Wagensveld Reply

  Hoi lijkt me geweldig om dit te winnen voor me dochter Sharlena die bijna jarig is .ze zien er super schattig uit

 2. Och wat een leuk merk zeg, wat een mooi vormgegeven speelgoed, ik kende het nog niet maar ga er zeker meer van opzoeken! Zal zeker bij mijn dochtertje in de smaak vallen! Wat zou het leuk zijn als zij deze winterser zou winnen als kadootje van Sinterklaas ☺️!

 3. Rosanne Laugs Reply

  Jaaa dit wil ik graag voor mijn dochters!! Romée haar fantasie is rijk dus hier vermaakt ze zich vast heel goed mee! En Lana kan er helemaal lang plezier van beleven!

 4. Cindy Framke Reply

  Oooohhhh die is leuk zeg! De naam Klorofil kon ik wel maar zelf hebben we daar eigenlijk nog niets van. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje van 3. Ze is gek op zulk soort speelgoed met huisjes en poppetjes. Dus deze zal ze zeker geweldig vinden.

 5. Sylvia Dijkhuizen Reply

  Goedemorgen Claire, wat een super gaaf speelgoed! Ik kende dit nog niet maar ik word helemaal blij als ik naar het speelgoed kijk. Mocht ik dit winnen dan zou ik dit graag cadeau willen doen aan de dochter van mijn nichtje. Zij is gek van poppetjes en spulletjes. Ik garandeer urenlang speelplezier en ik denk dat ik vaak naast haar zal zitten om mee te spelen 😉

 6. Wat een leuk speelgoed, ik maak mijnkinderen er graag blij mee. Zo fijn ,speelgoed waar ze hun fantasie bij kunnen gebruiken

  • Grietje van der meer Reply

   Ik zou hem aan mijn broer en schoonzus willen geven omdat ik een super trotse tante ben Marco (5) en maaike ( 2 maanden ) van hun prachtige kinderen.
   Wat zullen ze hier een plezier van hebben

 7. Ilse Brinkhuis Reply

  Zo leuk!
  Zelf als kind veel met de boom gespeeld. Zulke leuke herinneringen aan. Nu heb ik 5 kleinkinderen, doe het vast geweldig vinden oom met deze boom te spelen als ze bij mij zijn. Hoop dat ze er dan later ook zulke leuke herinneringen aan zullen hebben.

 8. Wilma van 't Hof Reply

  Klorofil? Nee, zegt me helemaal niks. Voor mij onbekend. Doe wel graag mee met deze actie. Deze Winterboom geef ik graag aan mijn oudste zus. Zij heeft intussen 6 kleinkinderen, waar zij met regelmaat op wil passen. Nieuw speelgoed is altijd welkom. En zet ook aan tot spelen en ontdekken.

 9. Wij doen graag mee voor onze kindjes.
  Ben zelf erg fan van speelgoed waarbij fantasie gestimuleerd wordt, maar dit merk kende ik nog niet. Erg leuk!

  • Karen de Jong Reply

   Hallo Claire, het ziet er onwijs leuk uit! Ik vind het erg liefdevol ogen en kan me inderdaad voorstellen dat het de deur naar de fantasiewereld open zet. Lana en Lyam zullen het cht geweldig vinden! Ik zou ook dolgraag onze Lucas en Isa hier blij mee maken

 10. Heel erg leuk en o zo schattig! Hier maak ik mijn nichtje enorm blij van… een groot fan!

 11. Wat leuk, ze zijn hier dol op dit soort speelgoed. de winterboom en Klorofil, kennen ze nog niet (ik ook niet voordat ik dit las) maar ik weet zeker dat ze het heel leuk gaan vinden. Het is leuk speelgoed in de winter periode mee door te komen en joh volgend jaar lente kan die toch ook gewoon op het speelkleed mee na buiten.

  • Diana van Os Reply

   Wat een super leuke winactie , ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Alisha ze is 1,5 jaar en ze zou deze winterboom heel erg leuk vinden soms komen er vriendinnetjes van Alisha spelen die zouden het ook super leuk vinden . Ik vind deze winterboom heel erg leuk bedacht met de skyshop en ook nog een haard erin geweldig ik had vroeger ook z,n boom ik speelde er heel de dag mee .

 12. Wat een mooie winactie, ik doe graag mee voor mijn nichtje.
  Ik ben niet bekend met Klorofil.

 13. Oh wat leuk voor mijn dochtertje van 3. Superleuk om haar fantasie te stimuleren, dus ik doe echt heel graag mee

 14. Heel erg leuk voor kleindochter maar ik denk dat kleinzoon gewoon meespeelt. Auto’s kunnen ook best bij zo’n boom zal hij denken. Ik doe mee!!!

 15. Ik zou hier graag de kleine van mijn zus blij mee maken!.
  Ik vind het echt een leuke leerzame set!. Ben er nog niet bekend mee verder, maar denk wel dat dit speelgoed zeer gewild gaat worden of al is.

 16. Miekske Dingens Reply

  Wat gaaf!!!! Onze kids vinden fantasiespel moeilijk (autisme), maar met de sets van Klorofil, proberen ze zelf verhaaltjes na te doen! Daarom ontzettend graag een kansje <3

 17. Marja Legius Reply

  Superleuk voor mijn 4 kleinkinderen op de dagen dat ik op hen mag passen Dan hebben ze bij oma ook leuk speelgoed

 18. Betti Scheringa Reply

  Dat ziet er leuk uit zeg. Ik doe heel erg graag mee voor mijn 2 meiden en mijn gastkinderen hier zullen ze vast heel veel plezier mee hebben

 19. Wat is dit een prachtige speelset deze winterboom van Klorofil. Ik doe maar wat graag mee om kans te maken voor mijn kleinkind, die zou dit echt geweldig leuk vinden en er vele mooie fijne uurtjes speelplezier mee beleven!!

 20. Cuypers Marita Reply

  Ik doe graag mee voor mijn kleinkinderen, zo kunnen ze leuke winteravonturen bij hun oma beleven (ook als het niet zou gaan sneeuwen)

 21. E. Langeveld Reply

  Ik wil hem graag cadeau doen aan mijn nichtje van 3 jaar. Binnenkort wordt ze grote zus en zal de aandacht iets meer verschuiven naar de baby, een beetje afleiding van deze mooie winterboom zou een uitkomst zijn!

 22. Oohh wat zou ik die graag willen winnen voor mijn zoontje Nino!! Dus ik doe ook mee! 😀 groetjes Stella

 23. Heel blij 🙂 ennuh deze zou met open armen ontvangen worden door ons kleine mannetje!

 24. Zo ontzettend gaaf deze speelboom en ook nog eens gemakkelijk mee te nemen als we naar opa en oma gaan. Heel graag loot ik mee voor onze twee kleine kids.

 25. Lindaschrijfthetop Reply

  Vroeger had mijn vriendinnetje ook zo’n soort speelboom, deze vond ik fantastisch.

  • Wat een enige speelset! Dit zou ik graag willen winnen voor mijn zoontje Sepp

 26. antonia eegelen Reply

  Ik ga niet zoals meestal vermelden dat ik dit voor mijn kinderen of kleinkinderen wil winnen.
  Ditmaal wil ik dit voor de kinderafdeling in het ziekenhuis besteden

 27. Maikel Frijters Reply

  Mooie actie! Ik zou dit aan mijn neefje willen geven, Hij is gek op dieren en kan met deze boom vast urenlang verhalen verzinnen!

 28. Marianne van den Hoek Reply

  Ahhhh wat een super schattig speelgoed is dit. Dit zou ik heel graag aan Tijn en Imke willen geven, die zijn helemaal gek van deze beestenboel

 29. Wauw, ik loot graag mee! Mijn dochtertje speelt graag met alles waar ze verhalen bij kan maken. Deze boom ziet er erg leuk uit en het is heel makkelijk dat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

 30. Onze kinderen zijn 2 en 4 jaar en wat een pracht van een interactief spel is dit. Ik loot graag mee want hier zijn nog eens heel wat uitdagingen op te vinden. Het is zelfs voor ons als ouders nog keileuk.

 31. Wat een geweldig set is dit. Ik had vroeger een huisje waar een poppetje en een beertje in wonen. Ik speelde er uren mee

 32. Gaaf! Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Ik ken Klorofil wel, want ik heb de diertjes al vaker voorbij zien komen op internet en in de speelgoedwinkel, maar we hebben er nog niks van. Dit zou echt een ideaal Sinterklaascadeau zijn!

 33. Wat ziet dit er gezellig uit! Ik zou graag ons lieve neefje hiermee willen verblijden.
  Moeten we met onze jongens maar extra vaak op visite zodat ze er samen mee kunnen spelen haha :-)!

 34. Jacqueline van de Manakker Reply

  Dit zouden mijn 2 prachtige kleindochters helemaal te gek vinden, als ze dit van oma zouden krijgen voor 5 december. Wat zouden ze mooi samen kunnen spelen

 35. Wat een leuke actie! Mijn zoon en dochter willen hier vast heel graag mee spelen. In tegenstelling tot veel andere broertjes en zusjes maken ze bijna nooit ruzie en kun je ze uren achter elkaar lief met elkaar zien spelen. In deze Winterboom valt heel veel te beleven dus daar gaan ze vast ook veel plezier van beleven.

 36. Trotsema fati Reply

  Wouw wat een geweldige winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn 4 kinderen, zelfs ken ik die nog niet maar mijn oudsten hebben die wel eens gezien volgens hun is het echt een super leuke speelgoed die ze graag willen ook hebben. Dus je gaat hier 4 kinderen echt heel heel erg blij van maken.

 37. Deze boom, of tenminste eentje die er op lijkt, had ik vroeger graag gekregen van mijn ouders…of Sinterklaas, maar helaas, de goedheiligman reed ons huis voorbij. Nu wil ik graag meeloten voor mijn dochters Eline en Milou. Deze boom zouden ze geweldig vinden.

 38. Wat een ontzettend leuke blog om te lezen! Ik ben aan het oriënteren voor de Sint en kerst en kwam op jouw blog terecht! Ik ben nog niet bekend met klorofil maar het lijkt mij onwijs leuk voor onze dochter Liv! Ik doe dan ook erg graag mee met deze actie!

 39. Erika Panjer Reply

  Ik kende dit nog niet en lees graag de blogs en heel fijn dat je deze ook nog eens kan winnen 🙂
  ik werd wel enthousiast toen ik begon te lezen en zag in gedachten mijn meisje er al mee spelen en daarom was het extra fijn dat ik door las en jullie er gewoon 1 weggeven misschien worden mijn gedachten toch werkelijkheid en mag mijn meisje hier binnenkort echt mee spelen erg graag meegedaan

 40. Heel erg leuk voor de kindjes! Deze winterboom is erg leuk voor in deze tijd!

 41. Sylvia van der Meulen Reply

  Wauww deze is zo mooi! Hier worden mijn 2 kindjes erg blij van.
  Ik doe dus graag mee

 42. Ik doe heel graag mee. Vooral voor mijn jongste zoontje, want die is gek op rollenspel. Maar ik ben zeker dat ook mijn jongste dochter dit erg leuk zou vinden.

 43. Klorofil is hier helemaal hot! Deze winterboom zal dan ook zeker in de smaak vallen bij de kids en zorgen voor uren speelplezier!

 44. Graag wil ik meeloten. Wat een leuk en mooi kadootje voor ons kindje!
  Ik ken het merk (nog) niet, maar wel heel enthousiast nu ik dit zie!

 45. Ik ben niet bekend met klorofil maar weet zeker als mijn kleindochter komt dat ik haar daar heel blij mee maakt

 46. Hier zou ik heel graag mijn nichtje blij mee maken! Ziet er erg leuk en uitnodigend uit.

 47. Omg ik voel met mijn 40+ mijn kinderhart echt helemaal gaan haha. Ik wilde vroeger al zo graag zo’n boomhuisding. Nooit gekregen, ik zou er daarom al bijna om meedoen haha.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: