‘’WAUW!’’ Dat was de reactie die zowel ik en Roy hadden na onze healing gegeven door Nicole Klip van Klip en Klaar Coaching. Want hoe bijzonder en hoe spot on! In dit blog artikel vertel ik je heel graag meer over deze bijzondere HSP & energetische coach die ons hart veroverd heeft. Ook vertel ik je hoe de healing er in de praktijk uitzag en hoe wij het hebben ervaren. En… Ik heb ook heel erg leuk nieuws! Ik mag namelijk een healing weggeven! Mag ik jou hier blij mee maken?

Over Nicole Klip van Klip en Klaar Coaching.

Liefdevol, zacht, enorm empathisch en warm. Ja, direct toen ik een filmpje van haar op haar website zag was ik verkocht. Wat een bijzondere vrouw! Nicole is HSP & energetische coach. Je kunt bij haar terecht voor het ontvangen van healings, readings (met en zonder tarot) en wandel coaching met als specialisatie innerlijke familie, hoog sensitiviteit en bewuste helderheid. Een prachtige combinatie!

In dit filmpje verteld Nicole met welke coachvragen je bij haar terecht kunt;

Waarom wij graag een healing wilde ontvangen.

Onze dromen zijn groot maar regelmatig hebben we het gevoel dat we niet echt vooruit komen. Alsof er iets is wat ons tegenhoudt maar waar we zelf niet bij kunnen. Toen ik dit filmpje zag op Nicole haar website was ik betoverd;

‘’Dit kan weleens precies zijn wat we nodig hebben!’’ Mijn eerste indruk van Nicole was dat ze qua energie sprekend leek op mijn eerste meditatieleraar; zacht, liefdevol en heel senang. Ik voelde mij direct thuis bij haar. Onze ontmoeting kwam tot stand via een aanbeveling van een onderneemster die ik al jaren ken. En… Ze had mij geen groter cadeau kunnen geven! Al direct in het eerste mailcontact bleek dat ik inderdaad een ontzettende klik met Nicole heb. Alsof ik haar al vele jaren ken. Heel bijzonder! En wat helemaal bijzonder is, is dat Roy hetzelfde ervoer. We vroegen dan ook of Nicole ons samen een healing wilde geven. En die hebben we inmiddels mogen ontvangen.

Healing – helende energie.

Voordat ik je vertel hoe wij de healing hebben ervaren, wil ik graag met je delen wat het ontvangen van een healing precies inhoud. Dit is wat er op Nicole haar website staat: ‘’Iedereen, elk lichaam, beschikt over een zelfhelend vermogen. Heb je een wond, dan zorgt jouw lichaam er zelf voor dat deze wond geneest. Eerst krijg je een korstje, dan groeit er nieuwe huid overheen. Soms heb je hier wat hulp bij nodig. Bijvoorbeeld bij een gebroken been.

Op energieniveau loop je ook wondjes op, ‘oud zeer’ zeg maar. Denk hierbij aan oude gedachten, gebeurtenissen en energie van anderen. Tijdens een healing, ook wel aurahealing genoemd, help ik jou deze oude energie los te laten. Ik haal de oude lagen weg, zodat jij weer de ruimte hebt. Ruimte om te bewegen en ruimte om contact met jezelf te maken.

Het opruimen van deze oude energie creëert ruimte voor nieuwe energie. Alle ruis om je heen verdwijnt, zodat jij prettig kan zakken in je eigen lichaam. Je voelt je vitaal, zit lekker in je vel en maakt ook goed contact met je eigen lichaam. Je voelt ruimte.

Ruimte in jezelf en om je heen. Een heldere ruimte die je nodig hebt om te bewegen, om te zijn wie jij wilt zijn.

Een healing kan algemeen zijn, maar je kunt ook een specifieke vraag stellen. Dit kan een vraag op elk vlak zijn, bijvoorbeeld een slechte nachtrust, of je wordt constant afgeleid, kan je niet concentreren, of dat je iets maar niet uit je hoofd kan zetten, of er zit een vervelende druk/pijn in je schouders etc.

De afspraak voor een healing duurt een half uur en kan op afstand, online en in mijn praktijk.’’               

Onze ervaring.

Nadat we via de mail onze volledige voor- en achternaam + akkoord hadden doorgegeven, plande Nicole de healing in op woensdagochtend. We hoefde hiervoor helemaal niets anders te doen, dan te zijn. Thuis, heerlijk in onze eigen omgeving, op afstand. En na afloop ontvingen wij via de mail een kort verslag met wat Nicole gezien en gevoeld had.

Het grappige is, dat ik even vergeten was dat de healing plaats had gevonden en er pas aan dacht toen ik de mail van Nicole ontving. Het was wij mij wel opgevallen dat ik heerlijk in mijn vel zat en dat ook Roy met een glimlach van oor tot oor door ons huis heen liep. We voelde ons allebei heerlijk licht, volledig in het moment, 100% senang en energiek tegelijkertijd. Alsof de wolken in ons hoofd weg waren en de zon weer volledig scheen. Waarom en hoe dat kwam werd direct duidelijk toen ik het verslag las.

Wat er in het verslag stond.

Nicole heeft zowel mij als Roy een healing gegeven. Dit was wat ze in het verslag over mij schreef;

Wat mij gelijk opviel was jouw kracht. Je wil heel veel, hebt grootse dromen. Toch is er iets wat jou hierin tegenhoudt:

* Voor jou kreeg ik het beeld van een brede rivier met heel veel obstakels erin. Zowel de rivier als de obstakels ontspruiten uit jouw hoofd. Die bedenkt van alles wat er mis kan gaan, waar je mogelijkerwijs tegenaan zou kunnen lopen etc. Dat ik dit nu zo duidelijk bij jou zie, betekent dat je er al afscheid van aan het nemen bent. Ik heb deze oude energieën en overtuigingen weggehaald. Hierdoor verdween de rivier en kwam er een pad tevoorschijn. Nu nog onduidelijk, geheel in te vullen met elke stap die je zet. Hiervoor is een stevigheid en vertrouwen nodig. Dat zit in je. Je hebt een enorm stevige en voedende basis.

* Een tweede energie die je tegenhoudt in jouw beweging voorwaarts zit achter je: overtuigingen uit de familielijn van zowel je vader als je moeder. De overheersende overtuiging daar is: “Je kan dit niet”. Met dat ik daar ging healen, verdween deze energie. Je hebt hier al veel aan gewerkt :).

* Als laatste heb ik oude energie rondom je hoofd en hart weggehaald. Zodat je weer helder kan zien en kan voelen. Belangrijk bij dat voelen is ook een zachtheid aan jezelf geven. Je bent heel sterk en kan flink doorgaan. Om vol te houden en je dromen op een bestendige manier vorm te geven, mag je zacht zijn voor jezelf. Anders gezegd: rustmomenten nemen.

En dit voor Roy;

Wat mij bij jou gelijk opviel was je sterke verantwoordelijkheidsgevoel gecombineerd met een hart van goud. Dat verantwoordelijkheidsgevoel (overtuigingen vanuit je vaderslijn) drukt sterk op je schouders en trekt zo steeds aan je hoofd waardoor je van je eigen weten weg wordt getrokken. Ik heb die energie daar weggehaald. Wat je kan helpen is je bewust te zijn van de verbinding tussen jouw hoofd en je hart. Je kan je voorstellen dat je een lichtje in je hart draagt. Door die aandacht te geven, kan dat lichtje groeien en zo ook je hoofd verlichten.

Als laatste heb ik jouw gronding, je energetische verbinding met de aarde schoongemaakt. Daar zat een donkere en harde bast omheen. Aangebracht ter verdediging en bescherming, alleen voorkomt het een doorstroming. Daardoor kan jij je soms wat wankel voelen. Ook een reden dat je weg wordt getrokken van je eigen weten. Na het healen stroomde er een krachtige blauwe kleur door je gronding, een kleur die je helpt om besluiten te nemen.

Roy’s moeder is een jaar geleden overleden. Er zijn maar weinig mensen die dit weten. Ik heb er online ook nooit wat over gedeeld. Maar Nicole schreef in haar bericht voor Roy ook een bijzondere boodschap die van zijn moeder afkomstig was. Onbeschrijfelijk! We waren (en zijn) er allebei nog steeds stil van.

Eindconclusie:

De healing was in ieder opzicht magisch! Zo heerlijk en fijn! We gaan zeker vaker bij Nicole aankloppen. We voelde ons daarna zo licht, veilig en bijna herboren. Het verslag was SPOT ON! Voor ons beide. Ik ben behoorlijk spiritueel, Roy is iets terughoudender hierin maar ook hij ervaarde het als heel bijzonder. Het is vergelijkbaar met het effect van een massage; maar nu zijn op energetisch vlak alle knopen weggehaald.

Tot slot…

Ik ben dan ook ongelofelijk blij en dankbaar dat ik deze mooie ervaring met je mag delen! Van Nicole mag ik namelijk één lezer blij maken met een healing op afstand of in haar praktijk. Kun jij dit goed gebruiken? Of ken je iemand aan wie je dit graag cadeau zou willen geven? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen waar je tegenaan loopt of wat je hoopt te ervaren? Uiteraard telt een ‘’ik doe mee!’’ ook. De winnaar ontvangt volgende week dinsdag een persoonlijk mail.

Wil je in de tussentijd al meer van Nicole ervaren? Ze heeft een enorm inspirerend YouTube kanaal en ook kun je deelnemen aan haar gratis online training OPEN je hart naar jezelf. Daarnaast kun je Nicole vinden op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Update 20-09-2022: Bedankt voor jullie onwijs lieve en mooie reacties! De winnaar heeft zojuist een persoonlijke mail ontvangen. Wij wensen jullie allemaal een stralende dag toe!


Heb jij weleens een healing ervaren? Ik ben super benieuwd! Laat je het ook weten of je een healing van Nicole wilt ervaren, of je dit zelf goed kunt gebruiken of cadeau wilt geven? Wanneer je reageert maak je automatisch kans op de healing t.w.v. €45.

10 Comments

 1. Interessant om te lezen dat ze zo’n healing ook op afstand kan doen. Ik dacht altijd dat je daarvoor beide in dezelfde ruimte moet zijn

 2. Ik doe mee! Ik ben al een tijd geïnteresseerd in het spirituele. Woon nu in het buitenland, dus een healing op afstand is helemaal ideaal! Zou graag willen weten of ik op de goede weg ben.

 3. Wowwwwwwww, wat een prachtig verslag van een bijzondere healing 🙂 ook ik zou heel graag hier kans op willen maken!

 4. Linda schrijft ' t op Reply

  Ik heb een keer een healings gehad het was een mooie bijzondere ervaring, toen was het met kaarten. Maar oude energieën doorbreken spreekt me erg aan. Dus ik doe heel graag mee met de winactie.

 5. Wat bijzonder dat dat ook op afstand kan! Het klinkt als een hele bijzondere ervaring. Ik zou graag kans maken om ook zo’n ervaring te ondergaan, want ik loop momenteel door onder andere mijn scheiding tegen heel veel dingen aan waardoor ik ervaar dat ik niet kan zijn wie ik wil zijn.

 6. Wat een bijzondere ervaring! Ik loop regelmatig tegen mijn eigen grenzen aan of ga daar overheen. Ik vind het moeilijk te accepteren dat het soms een tandje minder moet en mag! Daar zou ik beter mee om willen gaan!

 7. Hieke Krijgsman Reply

  Ik ken Nicole als een warm, liefdevol en bevlogen persoon. Maar ik heb nog geen healing/ coaching bij haar gedaan. Momenteel ben ik mij aan het oriënteren op een andere loopbaan. Het lijkt me heerlijk als er eerst wat ‘oud zeer’ opgeruimd kan worden.

 8. Hoe ontzettend interessant zeg. En dat vanop afstand. Je moet wel vol spanning uitgekeken hebben naar haar verslag. Ik heb nog nooit een healing of reading laten doen maar heb wel, door de jaren heen, al veel geleerd over mezelf.

 9. Wat mooi om te lezen. Ik vind het altijd erg mooi om te ervaren hoe mensen zo op je energie kunnen intappen en je een handje vooruit kunnen helpen. Wat een bijzondere ervaring. Dankjewel voor het delen!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: