De nieuwe najaarscollectie van NAME IT is te koop; mijn lievelingsmerk qua kinderkleding voor Lana en Lyam. En ik ben er super enthousiast over! Heerlijke zachte stoffen, mooie kleuren en lieve printjes. Ik scoorde maar liefst 12 items voor onze kleintjes. Benieuwd welke dit zijn? En mag ik jou blij maken met een shoptegoed t.w.v. €50? Lees dan snel verder 😀 !

Over NAME IT

‘’Mooie en betaalbare kinderkleding voor kinderen die weten wat ze willen’’, dat is de slogan van NAME IT. Een prachtig merk waar comfort, veiligheid en kwaliteit centraal staat. Daarnaast laat NAME IT zich inspireren door de directheid, spontaniteit en oprechtheid van kinderen en proberen ze bij het maken van de kleding de wereld door hun ogen te bekijken. Ik word er heel blij van en het is al sinds Lana haar geboorte mijn lievelingsmerk qua kinderkleding!

Wat ik allemaal geshopt heb.

WAUW! Wat een onwijs leuke kleertjes zitten er allemaal in de nieuwe NAME IT najaarscollectie! En ik ben niet de enige die dit vindt. De kinderkleding vliegt namelijk over de toonbank en ook tijdens het online shoppen moet je snel je slag slaan. Maar het is geluk! Ik slaagde voor maar liefst 12 items. Voor Lana kocht ik alles in maat 98 en voor Lyam in maat 74. Bijzonder, want hij heeft best lang gedaan met zijn kleertjes in maat 50 en 56 maar zit nu in een enorme groeispurt. Het lijkt er zelfs op dat hij maat 62 en 68 over gaat slaan 😀 . Maar terug naar de items! Dit is wat ik voor Lana kocht:

 • MERINO WOL LEGGING (het zachtste en liefste broekje ooit! Prachtige print en mooie fit; echt een aanrader!)
 • TOP MET KORTE MOUWEN SUNLIGHT (prachtige fit en hele mooie kleur!)
 • MOUWLOZE TOP ROSE TAUPE  (super mooie kleur, prachtige details en perfecte fit!)
 • REGULAR FIT SWEATSHIRT met Kind is Cool print (ik ben fan!)
 • REGULAR FIT BROEK zwart met roze hartjes (té lief!)
 • LOOSE FIT TOP MET LANGE MOUWEN met super leuke cassettebandje print (die goede oude tijd 😛 ).
 • LANGE MOUWEN GEBREIDE TRUI IN BURNISHED LILAC (super lieve kleur en een heerlijk zachte stof! Valt lekker oversized. Heerlijk voor dit najaar!)

En deze items scoorde ik voor Lyam:

Conclusie…

WAUW! Het gebeurt niet vaak dat ik een bestelling plaats voor onze kindjes en van alles blij wordt. Maar deze items uit de NAME IT najaarscollectie zijn stuk voor stuk super fijn. De mooie printjes, intense kleuren en de ontzettend zachte stof. Je voelt en ziet aan alles dat de kwaliteit enorm hoog is. Ook de wollen items zijn GEWELDIG (in dit blog artikel deel ik waarom wij verliefd zijn op diervriendelijke wolletjes)! Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik wederom fan ben.

En ik heb leuk nieuws! WIN een NAME IT shoptegoed t.w.v. €50!

En om dit te vieren mag ik iets speciaals doen. Ik mag van NAME IT één lezer blij maken met een shoptegoed t.w.v. €50 die je mag besteden aan de nieuwe NAME IT najaarscollectie! Woehoeeee! Heb jij al items op het oog? En voor wie wil je gaan shoppen? Deel het in een reactie met een geldig mailadres en je doet automatisch mee. Uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook. De winnaar ontvangt volgende week zaterdag een persoonlijke mail met daarin het shoptegoed.

PS: Wil je nog meer kans maken? Volg NAME IT dan ook op Instagram, Facebook en/of Pinterest.

Update 17-09-2022: Bedankt voor jullie onwijs leuke en enthousiaste reacties! Zo gaaf dat jullie ook allemaal NAME IT fans zijn! De winnaar heeft zojuist een persoonlijke mail ontvangen. Fijn weekend!


Ben jij ook zo’n fan van NAME IT en wordt jij ook zo blij van de nieuwe najaarscollectie? Ik ben super benieuwd! En… Als je een reactie achterlaat dan maak je automatisch kans op het shoptegoed! 😀


49 Comments

 1. Wat heb je een leuke setjes uitgezocht! Ik ben gek op de wolletjes van Name it en zou voor beide meisjes graag een broekje en shirt kopen. Luipaardprintje in wol, super leuk ❤️

  • Kelcy Veurink Reply

   Oh wauw! Wij doen graag mee zodat ik voor onze beide dochters leuke matchende outfits kan scoren voor het najaar/winter. De vestjes van Name It en de broekjes met leuke printjes zijn hier altijd een groot succes!

 2. Bianca IJzelenberg Reply

  Waauw gave collectie weer! En leuke dingetjes hebben jullie! Met deze bon zou ik graag leuk setje voor m’n meisjes van 3 & 1 jaar scoren!

  • De kast van mijn zoontje is vol met Name it kleding en ik voeg graag wat winterkleding toe.

   • Karen de Jong Reply

    Erg leuke kleertjes heb je gekozen! Nou valt hier thuis name it ook altijd in de smaak. Het valt goed op maat en zit gewoon erg prettig! Mocht ik het tegoed winnen zou ik gaan kijken voor een nieuwe jas, of jeans, want jeetje wat groeien de kids snel!!

  • Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sepp. Heb al een gave jeans voor hem gezien met een leuke trui.

  • Super leuke items!
   Hier ook al een tijdje fan van Name it.
   Met een dochter van 2.5 en een zoontje van 4 maanden komt het shoptegoed heel goed uit 🙂

 3. Linda schrijft ' t op Reply

  Wat een leuke winactie toen mijn kids klein waren kocht ik ook veel kleding van dit merk

 4. Het taupe topje is echt heel leuk, die wil ik wel voor mezelf haha. Maar zonder gekheid, het zijn stuk voor stuk leuke stukken en ze zien er allemaal ook echt comfy uit!

 5. Maartje den Hoedt Reply

  Je kindjes zien er zo mooi uit! Leuke foto van ze samen

  Ik doe ook graag mee. Want I love name it. Kocht t al voor m’n oudste die is nu 17 haha. En nu voor m’n 5 jarige en baby.

 6. Sharon Romijn-Hoekstra Reply

  Wat een super leuke kleertjes heb je gekocht! Ik ben ook groot fan van Name it!! Ze hebben zulke leuke en fijne kleding. Ik doe graag mee voor mijn zoontje en dochtertje, zodat ik lekker voor ze kan gaan shoppen! ❤️

 7. Oh wat worden jouw kids alweer groot! Voor onze kleintjes had ik voorheen ook best veel Z8 items. Blijft ook heel mooi na veelvuldig wassen. Volgens mij zijn ze de collectie nu ontgroeit, helaas!

  • Wauw wat een super leuke winactie , ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Alisha ze is 14 maandjes oud . Ik zou gaan voor de LIL’ ATELIER MINI
   SLIM FIT TOP MET LANGE MOUWEN
   Met de slimfit legging en dezelfde haarband erbij een super mooie set voor haar !

 8. Echt wel een hele leuke collectie! Wij hebben echt van alle soorten merken in onze zoon zijn kast liggen. Maar dit is fijne inspiratie.

 9. Name it heeft zulke leuke kleding; ik doe graag mee voor mijn jongens… 1x knipperen en ze zitten alweer een maat groter!

 10. Wat een super schattige kleding is dit. Ik weet zeker dat veel ouders erg blij zullen zijn als ze winnen

  • Super leuke kleertjes hebben ze he! Ik ben echt verliefd op de Lil Atelier kleertjes, dus ik doe graag mee.

 11. Wat een gave blog en wat heb je leuke kleren geshopt voor beiden!! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje liv van 3 jaar! Ik hou van name it omdat het ook z’n fijne pasvorm heeft en het kwalitatief goed blijft! Ik heb al wat leuke dingen gevonden dus duimen maar!!

  • Hele gave actie. Ons kindje is lang en smal en Name It valt supermooi bij hem. Kwalitatief ook heel fijn. Wij doen dus graag mee om de collectie verder uit te breiden!

 12. Jaa super leuk ik doe hier graag aan mee. Drie kids die allemaal volop in de groei zijn, dus met die waardebon komt het helemaal goed.

 13. Marja Legius Reply

  Heerlijk warme en aaibare stoffen. Perfect voor de meisjes die afgelopen zomer echt een groeispurt gemaakt hebben om comfortabel de herfst te beginnen.

 14. Name-it heeft zulke fijne kleertjes! Ik sta vaak verlekkerd in hun winkel te kijken.
  Met die 50 euro shoptegoed zou ik ook echt iets moois voor mijn kleinzoon kunnen kopen.

 15. Jacqueline van de Manakker Reply

  Wow echt prachtig allemaal, wat je uitgezocht hebt. Ik zou heel graag mee doen voor onze Lauren van 2 jaar.

 16. Wat leuk! Name it is hier één van de favoriete merken. Leuke en betaalbare kleding. Ik doe graag mee voor mijn dochter die 24 september jarig is. Zou leuk zijn om haar op haar verjaardag in een nieuw setje kleding te steken

 17. Het lijkt mij heel tof om mee te doen. Voor mijn dochter koop ik ook graag bij dit leuke merk. Dus wie weet kunnen we wel een gaaf winterjasje voor haar op de kop tikken!

 18. Er zijn zoveel mooie en schattige kleertjes bij NAME IT dat ik nu nog niet weet wat ik precies daar allemaal zal gaan kopen. Het zou zijn voor onze jongen die over ongeveer een maandje zal komen.

 19. Mijn 2 oudste kinderen hebben in de zomer een groeispurt gehad en passen nog amper in hun broeken. Dit shoptegoed voor dat leuke merkje wil ik dus heel graag winnen!

 20. Duimen maar!! Ons zoontje is in de vakantie zo mega gegroeid dat ik letterlijk een hele nieuwe garderobe aan moet schaffen Keihard duimen dus Bij Name It slagen we altijd

 21. Tamara Jongkees Reply

  O wauw, heel graag! Ik shop ook graag bij name it voor mijn drie jongens. Het blijft ook zo mooi, waardoor het ook goed door te schuiven is naar het volgende broertje en nu ook een neefje. Dat wollen pakje wat jij hebt gekocht vind ik echt heel mooi, die zou ik graag voor mijn jongste zoon aanschaffen. Uiteraard zoek ik ook wat moois uit voor zijn broers. Die 50 euro zou dus erg goed van pas komen 🙂

 22. Sharon de Ridder Reply

  Wow, wat leuk! Ik zou shoppen in de collectie voor oudere meiden (tieners) en zie daar voor allebei mijn dochters echt zo veel leuks! Wat een leuke kleuren 🙂

 23. Was Nog niet bekend met Name it, heb een keertje gekeken en echt mooie spulletjes, Dus heb zeker interesse om hiermee kennis te maken

 24. Romy van den Akker Reply

  Ohh er zijn echt geen broekjes met een mooiere fit dan die van NAME IT! Wat een topcombi lijkt het me dat ze deze nu ook in merino wol hebben. Door de dunne en fijne vezeltjes kan zelfs ons dochtertje met eczeem tegen deze wolsoort. Deze mama duimt mee! 🙂

 25. Ik raak niet uitgekeken en uitgeshopt bij Name it; altijd zoveel leuks! Ik doe mee!

 26. Het leven is al duur genoeg, dus ik maak graag kans! Dit zou een fijne meevaller zijn. Leuke kleding hebben ze. Mijn zoon slaagt er ook altijd met zijn jeans omdat ze smal vallen.

 27. Wat een leuke kleding heeft Name It. Ik zou graag mooie truien kopen voor mijn twee zoontjes. Mooi en warm de herfst in

 28. Soms lijkt het wel of de kleding voor de kids niet aan te slepen is. Vooral broeken gaan er veel doorheen; net een nieuwe en na korte tijd weer doorgesleten knieën… De broeken van Name it zijn fijn en gaan lang(er) mee!

 29. Anita te Gussinklo Reply

  Lijkt me heel leuk om voor mijn oppas kindje (bijna een jaar) iets uit te mogen kiezen,

 30. Dat is zo een leuk merkje! Ik doe graag mee voor mijn zoon. 1 toffe jeans met trui zou ik kiezen ready for winter

 31. Pingback: Geld verdienen met je blog; dit zijn mijn tips & tricks!

 32. Oh wat een leuke najaarscollectie weer! Hier ook groot fan van Name it, met name door de fijne stoffen en natuurlijk ook omdat het leuke kinderkleding is!

 33. Ik ben niet zo heel erg van de merkkleding. Misschien ook omdat ik het gewoon niet kan betalen, maar ik vind het vooral bij kinderen die toch al heel hard groeien ook een beetje zonde. Toen mijn zoon een baby was hadden wij merkkleding van de buurvrouw gekregen. Maar veel van die kleding kon hij maar één keer aan. En als ik dan de prijzen zie vind ik dat gewoon zonde.

 34. Wat een prachtige kinderen hebben jullie toch! En Lyam nu al maat 74 ?!? Wow. Ja, ik kan het merk heel goed. Ik kocht daar zowel nieuwe als tweedehands kleding van. Een mooi merk met mooie items. Heel leuk wat je hebt uitgezocht Claire!

 35. Pingback: Wolletjes voor je baby van Mamalicious & WIN een shoptegoed!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: