Wist je dat Mamalicious naast zwangerschaps- en voedingskleding ook babykleertjes verkoopt? Voor mij was het een verrassing! En wat hebben ze een leuke en mooie items! Waaronder prachtige wolletjes voor je baby. Ik scoorde voor Lyam 6 prachtige items die ik je in dit blog artikel laat zien. En daarnaast heb ik ook onwijs leuk nieuws. Ik mag van Mamalicious namelijk een shoptegoed t.w.v. €50 weggeven die je mag besteden aan alle nieuwe items uit de webshop! Woehoeeee! Mag ik jou blij maken met dit shoptegoed of ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een mama (to be)? Lees dan snel verder 😀 !

Over Mamalicious

Wist je dat Mamalicious een Deens merk is? Misschien dat ik er daarom wel zo verliefd op ben! De webshop maakt onderdeel uit van de Bestseller familie. Daarom vindt je in de baby collectie ook kleertjes van mijn favoriete merk Name It (heb je het artikel al gelezen over hun nieuwste najaarscollectie?). Maar terug naar Mamalicious; in deze mooie webshop vindt je kleding voor tijdens je zwangerschap, na je bevalling, voor je baby en wanneer je borstvoeding geeft. En het fijne is dat alle items met zorg zijn uitgekozen en duurzaam zijn. Echt een aanrader dus!

Wat ik allemaal geshopt heb.

Ik ben dol op diervriendelijke wolletjes, vooral voor onze kindjes. In de webshop van Mamalicious worden er babykleertjes tot maat 86 verkocht. Voor Lana zijn deze items helaas te klein, maar voor Lyam perfect! Ik ging daarom helemaal los en zocht deze 6 prachtige duurzame wolletjes voor hem uit in maat 74;

Waarom ik blij wordt van de wolletjes van Mamalicious.

Kleertjes gemaakt van wol hebben een aantal voordelen, vooral voor baby’s. En ook de wolletjes van Mamalicious hebben deze. Zo zijn de kleertjes warmte regulerend; perfect om je kleintje droog en warm te houden. Maar ook voor in de zomer omdat wol zweet van het lichaam afvoert. En aangezien baby’s nog niet hun eigen temperatuur kunnen reguleren, zijn deze kleertjes perfect geschikt! Daarnaast zijn de wolletjes van Mamalicious gemaakt van biologische wol afkomstig van schapen die op een diervriendelijke manier worden geschoren en buiten grazen op een biologische boerderij. Ook worden er tijdens de productie natuurlijke grondstoffen beschermt en betere werkomstandigheden voor de boeren gecreëerd.

Wat wij van de items vinden.

Ze zijn prachtig! De kleuren zijn intens en de items zijn stuk voor stuk enorm zacht. MÜSLI is een bijzonder merk waar ik nog niet eerder van heb gehoord. Hun motto is ‘Choose & Reuse – and pass it on to the next generation‘. Geweldig! Ik hoop dat we dat met deze items ook kunnen doen. Ze zijn namelijk niet goedkoop maar wol staat erom bekend dat je er jaren plezier van kunt hebben. Ook zijn het altijd gewilde items op bijvoorbeeld Vinted om te (ver)kopen. Een geweldige investering dus voor je kindje en de planeet! 😀

En ik heb leuk nieuws! WIN een Mamalicious shoptegoed t.w.v. €50!

Ik ben super dankbaar dat ik mijn liefde voor Mamalicious met je mag delen. Ik mag namelijk één lezer blij maken met een shoptegoed t.w.v. €50 die je mag besteden aan nieuwe items in de Mamalicious webshop! Woehoeeee! Heb jij al items op het oog? En voor wie wil je gaan shoppen? Deel het in een reactie met een geldig mailadres en je doet automatisch mee. Uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook. De winnaar ontvangt volgende week dinsdag een persoonlijke mail met daarin het shoptegoed.

PS: Wil je nog meer kans maken? Volg Mamalicious dan ook op Instagram, Facebook en/of Pinterest.

Update 15-11-2022: Bedankt voor al jullie super enthousiaste, leuke en liefdevolle reacties! Het was ontzettend lastig om een winnaar te kiezen. Maar… Het is gelukt! De winnaar heeft zojuist een persoonlijke mail ontvangen. Fijne dag!


Wordt jij ook zo blij van wolletjes voor je baby? En ben jij ook fan van Mamalicious? Ik ben super benieuwd! En… Als je een reactie achterlaat dan maak je automatisch kans op het shoptegoed! 😀


38 Comments

 1. Diana van Os Reply

  Wauw heel erg leuk zeg , ik vind z,n musli broek heel erg leuk voor mijn dochtertje super leuk items in de webshop .

 2. Ze zien er ook echt zacht uit. En warmte regulerend is natuurlijk hartstikke fijn. Een vriendin heeft vorige maand een baby gekregen dus ik doe voor haar mee.

  • Willemijn van Rooij Reply

   Die kruipset heb ik nog nooit gezien! Lijkt mij erg leuk dus doe graag mee.

 3. Linda schrijft ' t op Reply

  Wat een leuke babykleding, heerlijk zacht zoals de kleding van een baby moet zijn.

 4. Mijn schoondochter bevalt binnenkort van haar eerste kindje, met als gevolg dat ik ook voor het eerst gebombardeerd wordt tot opa ! Hoe mooi kan het leven zijn.
  Dan kom ik graag aanzetten met een mooi cadeautje voor de kleine. Wolletjes zijn dolletjes !

  • Een van mijn beste vriendinnen Kim is recent bevallen van een prachtige dochter. Het is haar eerste kindje en hoe tof zou het zijn om haar mooie wollen kleertjes voor haar kleine meid te kunnen laten shoppen! Ik weet zeker dat ze dat heel leuk zou vinden, dus ik doe graag voor haar mee

 5. Wat een prachtige kleertjes, zou fantastisch staan bij mijn lieve kleine baby.

 6. Maikel Frijters Reply

  Hele leuke actie! Dat komt altijd goed van pas, dus ik maak graag kans.

 7. Diervriendelijke wolletjes lijken mij de beste. Ik vind de kleuren ook heel leuk. Dat geeft ook een zachte uitdrukking.

 8. Ik zou nu heel graag voor de bloken gaan, die vind ik echt zo schattig maar ook de GOBABYGO COMBO BOX maakt een goede kans. Hele erg mooie spullen

 9. Met zoveel fijne spullen is het niet (of toch juist best) moeilijk om iets uit te kiezen voor mijn kleinzoon. Maar eerst maar winnen 😉

 10. yes ik doe mee, dan zou ik een extra leuk cadeau kunnen uitzoeken voor mijn bestie dit jaar.

 11. Mooie spulletjes! Helaas zit ik niet meer in de babytijd… maar ik doe graag mee voor mijn zwangere schoonzusje die ik hier vast mee kan verrassen.

 12. Wat een lekker warme winactie 🙂 ik doe heel graag mee voor mijn vriendin, ze is in januari uitgerekend van haar 2e kindje en ik weet zeker dat ze hier heel blij van gaat worden!

 13. Anneliese de Waal Reply

  Heel erg leuk, een erg mooie site, waag graag een kans, Groetjes Anneliese de Waal

 14. Ik ben ook zo gek op wolletjes. Zo zacht. Heerlijk!!!! Ik loot graag mee

 15. Tamara Jongkees Reply

  Heel gaaf, ik doe graag mee! Ik zou graag een heerlijk warm setje voor mijn jongste uit willen zoeken.

 16. Het ziet er echt mooi en kwalitatief goed uit. Maar aangezien een allergie voor wol flink in onze familie zit, laat ik deze winactie even over gaan.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: