Jaaaaa hij is er; de nieuwe Samsung Galaxy! En als echte Android fan was ik toch wel heel erg nieuwsgierig naar de nieuwe S23 series. Want met alle nieuwe features lijkt het erop dat deze smartphone echt een musthave is voor bloggers. En omdat ik toe was aan een nieuwe telefoon besloot ik mezelf de lavender S23 cadeau te geven. Maar of het een aanrader is…? Dat lees je in dit blog artikel!

Over de nieuwe Samsung Galaxy S23 Series.

Professionele foto’s maken, binnen no-time nieuwe content uploaden op je social media, de mooiste video’s maken, een super lange accuduur, een betere bescherming van je gegevens en een prachtig design; de nieuwe Samsung Galaxy S23 Series is een droom voor iedere blogger! Het heeft namelijk al het moois in huis dat je van een Samsung telefoon gewend bent; maar dan nóg beter! En er zijn 3 mogelijkheden; de nieuwe Samsung Galaxy S23, S23 Plus en S23 Ultra. Maar of die belofte echt waar is? Dat deel ik aan het einde van dit blog artikel met je 😀 .

Minder impact op het milieu.

Eén van de redenen waarom ik verliefd ben geworden op de nieuwe Samsung Galaxy S23 Series is omdat er veel minder impact op het milieu is dan met voorgaande modellen het geval was. Zo zitten er nu in meer componenten  gerecyclede materialen verwerkt dan in andere Galaxy toestellen en bestaat de verpakking uit 100% gerecycled papier. Waar er in de Galaxy S22 Ultra zes interne componenten waren gemaakt van milieubewuste materialen, zijn er in de Galaxy S23 Ultra maar liefst twaalf interne en externe onderdelen waarin gerecyclede materialen zijn verwerkt. Waaronder pre-consumer gerecycled aluminium en glas. En ook door het gebruik van gerecycled ocean-bound plastic voorkom je door het gebruiken van de Galaxy S23, dat er tegen het einde van 2023 meer dan 15 ton afgedankte visnetten in de oceanen terechtkomt. WOW!

Bovendien is de Galaxy S23-reeks duurzaam gebouwd en eenvoudig te repareren, waardoor hij jarenlang mee kan gaan.

En wat een camera!

Naast dat de nieuwe Samsung Galaxy S23 series duurzaam is, sprak ook de camera mij enorm aan. Want met mijn liefde voor fotografie is dat één van de dingen die moet kloppen wanneer ik een nieuwe telefoon uitkies. En dat is zeker gelukt! Mocht je trouwens meer willen leren over de camera, features en meer, lees dan deze review over de nieuwe Samsung Galaxy S23. Het heeft mij geïnspireerd om de smartphone te kopen 😀 !

Maar… Is het de ideale smartphone voor bloggers?

Ik heb van een Samsung S21 de switch gemaakt naar de S23. En vooral de camera is ongelofelijk vooruit gegaan. De foto’s zijn namelijk haarscherp! En je kunt met gemak meerdere tabbladen open hebben staan en hier razendsnel tussen switchen. Ideaal als blogger wanneer je bijvoorbeeld even een puntje op de i wilt zetten van een blog artikel, ondertussen een nieuwe post op social media wilt plaatsen en even snel een appje wilt versturen. Wel is er één klein minpuntje en dat is de accuduur. Ook met deze Samsung ontkom ik er niet aan om het minimaal 1x per dag te moeten opladen. Maar dat mag de pret verder niet drukken. Want wat een pareltje is het weer! Ook de kleur en het design is trouwens prachtig! Want wist je dat Samsung zich dit keer heeft laten inspireren door de natuur qua kleuren? Ik heb gekozen voor de kleur lavender en ik vind het ontzettend mooi.

Samenvattend: Ik ben verliefd! En wat mij betreft is de Samsung S23 dan ook de ideale Android telefoon voor bloggers.


Ben jij ook zo enthousiast over de nieuwe Samsung Galaxy S23 series? En ga jij voor de S23, S23 Plus of S23 Ultra? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie 😀 ?


7 Comments

 1. Linda schrijft 't op Reply

  Ik heb ook de Samsung S21 nu ik lees dat de 23 wel scherpe foto’s maakt, zou ik een switch wel aantrekkelijk vinden.

 2. Ik heb altijd een Samsung gehad, maar ben een paar jaar geleden overgestapt op Motorola, grotendeels vanwege de prijs maar ook omdat de camera van de Motorola een stuk beter is. Alleen nu, na 5 jaar, merk ik dat mijn huidige toestel aan vervanging toe is, dus ik ga zeker even kijken naar die nieuwe Samsung.

  • Ik had de S21 Samsung Ultra en ben overgestapt naar een goedkopere versie de A53.. Wat heb ik een spijt want de S- series zijn zo enorm goed!

 3. Ik heb zelf ook een samsung, de galaxy A52 waar ik erg tevreden mee ben. Een goede camera vind ik ook altijd belangrijk als ik een nieuwe telefoon koop

 4. Ik heb een iPhone, maar die is zo onderhand wel aan vervanging toe. Twijfel alleen nog over een Samsung of toch weer een Apple.

 5. Joyce obbink Reply

  Oh dit klinkt wel heel goed! Ik heb de S21fe en daar ben ik ook echt heel blij mee.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: