Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Soul Healing & Reading ontving van Ursula Hilgers van Higher Spirit Academy. Maar het is er één die een onuitwisbare indruk op mij heeft gemaakt. In dit blog artikel deel ik er dan ook alles over. En ik heb iets bijzonders… Ik mag van Ursula namelijk een Soul Healing & Reading op afstand cadeau geven t.w.v. €155! Mag ik jou hier blij mee maken?

Over Higher Spirit Academy

De Higher Spirit Academy is opgericht door Regina van Eijk. Zij streeft ernaar om samen met haar team, een samenleving te creëren waarin spiritualiteit onderdeel uitmaakt van het dagelijks leven. Waar eigen verantwoordelijkheid, volledige zelfacceptatie en leven vanuit hartverbinding een vanzelfsprekendheid is, zonder zweverigheid, met de voeten stevig op de Aarde.

’Wij leveren een bijdrage door opleidingen en cursussen aan te bieden die mensen inspireren om steeds meer hun energetische vermogens aan te spreken en anderen hiermee te ondersteunen. Want een nieuwe Aarde creëren we samen.’’

Weer thuis komen in jezelf.

Toen ik Ursula haar foto zag, voelde ik direct een verbinding. Na de bevalling van Lyam was ik mezelf namelijk even kwijtgeraakt en ik wilde niets liever dan weer thuis komen in mezelf. En dat is haar specialiteit! Door middel van een Soul Healing & Reading helpt Ursula je om blokkades op energetisch, fysiek en mentaal niveau te helen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat je je ondersteunt voelt in je innerlijke proces, bewuster wordt en je weer gaat vertrouwen op je eigen innerlijke kracht en innerlijke leiding. Klinkt super toch!

Hoe een Soul Healing & Reading werkt.

Wat ik zo fijn vindt aan de Soul Healing & Reading van Ursula, is dat het op afstand plaatsvind. Je hoeft er helemaal niks voor te doen. Behalve te ontspannen en je over te geven aan de verbinding die Ursula met je maakt. En dat alles in je eigen fijne vertrouwde omgeving, thuis op de bank of ontspannen in bed.

Je spreekt met Ursula een tijdstip af waarop zij de energetische verbinding met jou zal gaan maken. En op het afgesproken moment start zij met de energetische behandeling vanuit het Source/Bronveld, dat helemaal op jou is afgestemd voor dat moment. Dit duurt circa 45 minuten zonder telefonisch contact of zoom.

Gedurende de healing observeert en vertaalt Ursula de ondersteunende energieën die jij ontvangt en de boodschappen die jouw Hogere Zelf haar laat zien middels beelden. Na de sessie werkt zij je Soul Healing & Reading verder uit en ontvang je een uitgebreid uitgewerkt verslag binnen 3 werkdagen per mail. Bij dit verslag zit ook een link voor een integratiesessie. Je kunt uiterlijk 4 weken na ontvangst van de Soul Healing & Reading een online sessie van 30 minuten inplannen. Tijdens deze zoom sessie kan je vragen stellen over de Soul Healing & Reading en bepaalde vraagstukken verder uitdiepen.

Mijn ervaring.

Al direct toen ik Ursula haar foto zag, voelde ik mij met haar verbonden. Ik vond het dan ook heel eenvoudig om mij over te geven aan de Soul Healing & Reading. Wel was ik eigenwijs, want ik had nog een deadline voor mijn blog die ik af wilde maken en ik gunde mezelf niet de ontspanning die eigenlijk nodig is voor de Soul Healing & Reading. Mijn lichaam riep mij namelijk terug, mijn ogen werden zwaar en mijn hoofd vulde zich met wolken. Na afloop voelde ik mij heerlijk moe en ontspannen. Gelukkig was het al laat in de avond en kon ik direct na de sessie genieten van mijn nachtrust (dit kan ik trouwens iedereen aanraden!).

Na de sessie ontving ik van Ursula een uitgebreid verslag van ruim 2000 woorden die mij diep ontroerde. Het is geschreven in een verhaalvorm, beeldend en illustrerend. Het is te lang om het met je in dit blog artikel te delen maar wat ik heel bijzonder vond is dat Ursula deelde hoe mijn innerlijk kind eruit ziet, hoe ik in mijn energie zit, wat mij bezighoud en wat ik los mag laten. Wat voor mij echt een eye-opener was, was het bericht van Ursula waarin zij deelde dat ik zelf mijn beste vriendin ben. Ik voel mij namelijk al een tijd eenzaam en zocht de antwoorden buiten mezelf. In vriendschappen en in andere relaties. En die onvoorwaardelijke liefde die ik voor andere voel, mag ik voor mezelf gaan voelen. Het is één van de grootste projecten waar ik nu mee aan de slag ben gegaan (lees ook Update #1: een fit(tere) mindful mama worden). Zelfliefde. En ik ben Ursula heel dankbaar voor het weghalen van deze blokkades zodat ik weer langzaam kan gaan voelen en helen.

Mag ik jou ook blij maken met een Soul Healing & Reading van Ursula?

Ben je na het lezen van dit blog artikel nieuwsgierig geworden en heel erg benieuwd wat een Soul Healing & Reading bij jou teweeg kan brengen? Dan heb ik heel bijzonder nieuws! Ik mag van Ursula namelijk een Soul Healing & Reading t.w.v. €155 cadeau geven aan één lezer. Mag ik jou hier blij mee maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen wat je graag zou willen helen, hoe je je voelt of waar je naar op zoek bent? Uiteraard telt een ‘’ik doe mee!’’ ook. Volgende week dinsdag ontvangt de winnaar een persoonlijke mail.

Update 22-11-2022: Bedankt voor jullie onwijs lieve, kwetsbare en mooie reacties! De winnaar heeft zojuist een persoonlijke mail ontvangen. Wij wensen jullie allemaal een stralende dag toe!


Is een Soul Healing & Reading ook iets voor jou? En ben je al bekend met de Higher Spirit Academy? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie?

28 Comments

 1. Lindaschrijfthetop Reply

  Ik vind een healing zeer bijzonder, hoe kan iemand op afstand zo veel van je weten? Maar het werkt echt weet ik uit ervaring. Ik geef me zeker graag op!

 2. Josien Hillebrands Reply

  Heel nieuwsgierig naar nu ik behoorlijk vast loop in mijn leven. Onlangs bevallen van een derde kindje, heftige scheiding achter de rug, mijn lieve papa net overleden en een ernstig zieke partner. Een rollercoaster die niet lijkt te stoppen. Ik mis mijn eigen ontwikkeling, die staat stil al een tijd. Ik heb nog nooit echt een leuke baan gevonden die bij mij past. Waarvoor ben ik hier op aarde gekomen..Ik wil niet alleen moeder zijn.
  Ben erg benieuwd wat een soul reading voor mij kan betekenen♥

 3. Regelmatig heb ik een afspraak bij een energetische therapeut. Ik heb daar veel baat bij. Ik weet alleen niet goed hoe een behandeling op afstand zou werken.

  • Hoi Mitchel, hierbij doe ik je ter info de link toekomen naar de Soul Healing & Reading. Hierin staat omschreven hoe ik werk en hoe een healing & Reading op afstand in zijn werking gaat; https://www.higherspiritacademy.nl/soul-hr/ . Energie ken geen tijd en ruimte, dus een energetische healing of verbinding kan overal, zelfs al is de andere persoon aanwezig in een ander land 🙂 .

 4. Zo, wat een welkome sessie zou dat zijn. Thuiskomen in mezelf. Te vaak heb ik mezelf weggegeven voor of aan de ander. Soms om te pleasen. De laatste jaren om te (ver)zorgen. Een zieke (inmiddels overleden) man, een stervende moeder, een depressief kind. Ik mag wat zachter worden voor mij.

 5. Wat leuk om jouw ervaring te lezen het inspireert enorm! Het maakt mij enorm nieuwsgierig om hier eens een keer gebruik van te maken! Ik doe dan ook graag mee met de winactie om het zelf eens te ervaren! ik ben vooral benieuwd wat het voor mij als persoon kan betekenen.

 6. Ooooooh Claire, dit is geen toeval! Ik zit momenteel in best een pittige fase. En inderdaad, een zoektocht naar ‘kleine Rory’ ofwel de Rory die ik diep van binnen altijd ben geweest maar die langzaam maar zeker in het geweld van de fases in het leven naar de achtergrond is verdwenen. Is het Ursula op de eerste foto? En is ze Indisch? Hoe dan ook voel ik hier echt iets bij en ik doe dus heel graag mee. Wat ik nog wilde vragen, op het moment ‘mag’ je dus eigenlijk niets doen?

  • Hoi Rory, dat heb je goed gezien, mijn vader komt uit Jakarta. Hierbij de link om wat meer te lezen over hoe ik werk en wat je kan verwachten: https://www.higherspiritacademy.nl/soul-hr/. Je ontvangt de energetische healing het beste als je hier echt ruimte voor maakt en lekker ontspannen ligt op de bank of bed of in een comfortabele stoel. Zodat je zonder afleiding heerlijk ontspannen de sessie kunt “ontvangen”. Hierdoor stel jij jezelf ook open om de soul healing bewust te ervaren.

 7. Ik vraag me af hoe zij deze energie kan opvangen op afstand (heb zelf totaal geen ervaring met dit soort zaken, vandaag mijn vraag)

  • Hoi Tessa, je zou het kunnen zien als volgt. Je kent het misschien wel, er loopt iemand de kamer in en je voelt gelijk dat de energie veranderd of dat je vrolijk wordt van iemand of juist heel moe. Je voelt dan de energie van iemand, vaak onbewust. Ik tune in op het energetische veld (op zielsniveau) van iemand (uiteraard altijd in overeenstemming met de ander) en vervolgens krijg ik van jouw Hoger Zelf door wat ik mag doorgeven voor dit moment. Hierbij de link om er wat meer over te lezen: https://www.higherspiritacademy.nl/soul-hr/

 8. Barbara van Hamersveld Reply

  Ik maak ook graag kans.
  Ik loop al even vast op mijn lichaam en daarnaast zou ik graag starten met iets nieuws voor mijzelf, maar ervaar daarbij ook veel weerstand van mezelf. Ik ben benieuwd waar die weerstand fysiek, mentaal en energetisch vandaag kont.

 9. Wat een bijzondere ervaring lijkt me dat. Ik ben er helemaal niet mee bekend, nooit van gehoord.

 10. Heel graag! Ik loop momenteel helemaal vast in mijn lichaam en merk dat alle negativiteit die er momenteel in de atmosfeer ook op mijn lichaam slaat….

 11. Ik zou dolgraag kans willen maken! Sinds mijn ptss weet ik niet wie ik ben behalve ptss en depressie.. Ik weet niet hoe ik mijn leven kan beginnen met al mijn klachten

 12. saskia de hart Reply

  ik heb veel spanning ,stress en verdriet wat erg zwaar is ik zou mij zo graag weer meer mezelf willen worden lijkt of ik mezelf ben kwijtgeraakt.

 13. Het lijkt me een heel bijzondere en waardevolle ervaring. Ik wil graag een gokje wagen, loop al zo lang rond met stress (mede door mijn fibromyalgie, angst voor de toekomst: komt het wel goed, kindjes?), waardoor ook alles in mijn lijf vast zit.

 14. Lijkt me heel bijzonder! Ik word al jaren iedere nacht in paniek wakker. Misschien krijg ik inzicht hoe ik dit kan oplossen.

 15. Al lange tijd is mijn leven turbulent. Ernstig ziek bij zwangerschap, jonge kids, een bonusdochter met uitdagingen, iedere week weer iets met de ex-vrow, een onzekere echtgenoot, een wisselende werkomgeving, een huishouden, vriendschappen, een vrij heftige allergie, en dan nog alles wat ik verder bedenk, want er is altijd wat te doen. Hoe laat je eigenlijk iets los? Hoe kun je prikkels minder binnen laten komen? Ik gun mezelf nog niet de tijd om dat uit te gaan zoeken. Maar ik wil dat wel graag, want ik blijf tegen hetzelfde aanlopen. Misschien is dit een eerste stap?

 16. ik hoor steeds goede dingen over dit, zelf heb ik het nog niet gedaan. Lijkt mij echt fijn om te doen.

 17. Anneliese de Waal Reply

  Ik zou deze ervaring graag willen meemaken, lijk mij een hele bijzondere ervaring.

 18. Dit lijkt mij een geweldig bijzondere ervaring. Ik denk dat ik het op verschillende vlakken heel erg goed kan gebruiken!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: