Een paar weken geleden heb ik een logo gekocht op Etsy (heb je ‘m al gespot?) en sindsdien ben ik fan! Want wat een onwijs leuke en mooie handgemaakte dingen kun je hier kopen! Ik was even lekker aan het browsen, toen ik 11 cadeautjes tegenkwam waar iedere mindful mama blij van wordt. Dus ben je op zoek naar een perfect cadeau of wil je jezelf even in de watten leggen? Lees dan snel verder 😀 !

En dit zijn ze!

Uiteraard heb ik al het voorwerk voor je gedaan. Deze 11 pareltjes zijn stuk voor stuk gemaakt met liefde voor de natuur, dieren en de wereld. En… Ze hebben allemaal fantastische reviews! Ik wordt van alle items blij. Dus ik hoop jij ook 😀 ! Ben je er klaar voor? Dit zijn ze!

Self-Care Journal

Iedereen staat op nummer; je kinderen, man, werk, huishouden en meer. Maar wanneer denk je aan jezelf? Ik kan mij eerlijk gezegd niet meer herinneren wanneer ik voor de laatste keer echt iets voor mezelf heb gedaan en bewust bezig ben geweest met self-care. En als ik hierover klets met andere mama’s om mij heen, hoor ik regelmatig dat ik hierin niet de enige ben. Deze prachtige self-care journal lijkt mij dan ook een prachtig cadeau om te geven aan een mindful mama of om te ontvangen.

Mom’s mindset morning mug

Wat een plaatje hé en wat een prachtige positieve affirmaties! Stel jezelf eens voor dat je iedere dag start met een kopje thee, een lekkere latte of koffie terwijl je dit exemplaar in handen hebt. Het kan toch niet anders dan dat je dan de hele dag met een grote glimlach rondloopt 😀 ? Je kunt de primaire kleur daarnaast customizen naar wit, roze (mijn favoriet!), blauw, zwart, rood of donkerblauw.

I am present kaars

I am present. wat mij betreft is dit één van de krachtigste en meest inspirerende affirmaties voor mama’s. Daarnaast kun je uit maar liefst 12 geuren kiezen en lees ik alleen maar lovende reviews! Ik ga mezelf denk ik trakteren op de candied pumpkin. Die geur vindt ik heeeeerlijk, vooral tijdens de herfst. De kaars is daarnaast vegan, wordt prachtig verpakt en je kunt eventueel ook een badzout toevoegen.

Inspirerend T-shirt

Dit T-shirt is toch om verliefd op te worden?! Ik vind de tekst prachtig en ook van de vormgeving wordt ik heel erg blij. Er is maar één ding wat ik lastig vindt en dat is kiezen. Want dit T-shirt is verkrijgbaar in maar liefst 12 kleuren en ze zien er stuk voor stuk prachtig uit!

The Mindfulness Deck

Dit deck is wat mij betreft super uniek en ook perfect geschikt voor mama’s die nog niet bekend zijn met mindfulness! In deze set zitten namelijk 26 mindfulness-kaarten die zijn ontworpen met kinderen en volwassenen in gedachten. Zo staan er mooie en inspirerende oefeningen op waar je (ook samen met je kinderen) direct mee aan de slag kunt gaan en waar je al je zintuigen mee kunt prikkelen.

De 3 mooiste affirmatie kaarten voor mama’s

We hebben allemaal weleens van die dagen dat we ons een beetje onzeker voelen en met meer zelfvertrouwen in ons moederschap willen staan. Ik ben daarom dol op affirmatiekaarten! Ze kunnen je een steuntje in de rug bieden wanneer je zelf even geen inspiratie hebt om een affirmatie te bedenken. En deze 3 decks vindt ik stuk voor stuk beeldschoon;

Dit exemplaar van Mail your Mark kun je customizen qua lettertype en kleur. Bovendien wordt het bezorgd in een mooi zakje waarin je de kaarten goed kunt bewaren.

In This Moment is een prachtig deck waarin zelfliefde centraal staat. De vrolijke kleuren maken mij daarnaast super blij.

Dit deck van Noharanda is beeldschoon geïllustreerd en helpt vrouwen wereldwijd om zich empowered te voelen.

Kinderyoga en affirmatie kaarten voor kinderen

Ik denk dat iedere mindful mama het met mij eens is wanneer ik zeg dat het onwijs leuk is om cadeautjes te ontvangen maar dat het nog leuker is wanneer deze eigenlijk voor je kinderen bedoelt zijn. Toen ik deze 3 decks zag was ik dan ook direct enthousiast! Zo heb je een positieve affirmatiedeck die het zelfvertrouwen en de zelfliefde van je kindje vergroot, een geweldige affirmatiedeck die je ook als slinger in de kamer van je kindje kunt ophangen (kijk nou hoe gaaf en inspirerend!) en tot slot een beeldschoon deck met daarop kinderyoga houdingen die je voor slechts €2,27 zelf kunt downloaden via Etsy. Wat een feest!


Ben jij ook zo enthousiast over Etsy? En van welk cadeau wordt jij blij? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie?


6 Comments

  1. Allemaal leuk zeg. Ik ben al jaren Etsy fan, koop er vooral veel cadeaus voor mijn dochter die groot filmliefhebber is en daar hebben ze altijd wel originele dingen. Ik wist niet dat je er logo’s kon kopen?!

  2. Lindaschrijfthetop Reply

    Wat een leuke cadeaus, ideaal voor Sint of om onder de kerstboom neer te leggen.

  3. Wat leuke geschenkjes allemaal! Mijn favoriet is The Mindfulness . Ik wist niet dat je er terecht kon voor logo’s

  4. Ik vind de yogakaarten werkelijk prachtig. Ik doe graag aan yoga, ook samen met mijn dochter. Dat zou ik een ideaal cadeau vinden.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: